2. LSU-studerende anklaget i 2017 Mardi Gras slog

2. LSU-studerende anklaget i 2017 Mardi Gras slog

Tvillingbror til en mand, der blev anklaget for sidste uge for at slå et universitet i Louisiana ved Lafayette-studerende på Uptown-paraderuten sidste Mardi Gras, står nu også over for andengrads batteriladelser i forbindelse med slagsmålen, ifølge domstolsrekord.

Conner Stevens, 20, blev afskrevet i Orleans Justice Center fængsel fredag ​​(2. februar) på en tæller af anden grad batteri. Stevens ‘tvillingebror, Collin Stevens, var booket på de samme afgifter et par dage tidligere.

Selv om det ikke umiddelbart var klart, om tvillingerne stadig blev indskrevet, var begge mænd studerende på LSU sidste år, da de angiveligt slog en anden ung mand på St. Charles-paraderuten sammen med to af deres brødre.

Ifølge tvillingerne ‘arrestordrer blev offeret angrebet den 24. februar 2017 af både Stevens brødre og to andre mænd efter at offerets veninde opfordrede ham til at hænge ud på deres broderskabs bagklap på St. Charles Avenue nær Constantinople Gade.

Under kampen blev offerets kæbe brudt, og han havde brug for kirurgi for at løse det, warrantsne stat.

Offret fortalte efterforskere, at han ikke gjorde noget for at indlede kampen, men sagde, at der var en ‘løbende fejde’ mellem hans vennegruppe og gruppen af ​​mænd, der angreb ham ifølge warrant.

Ifølge retsdokumenter blev Stevens arresteret efter at have meldt sig til NOPD fredag ​​formiddag, og Orleans Parish Magistrate Commissioner Jonathan Friedman satte sit bånd for 2.500 dollars.

Oplysninger var ikke umiddelbart tilgængelige om hvorfor næsten et år gik mellem angrebet og hans anholdelse, og det er ikke klart, om politiet har warrants for de to andre mænd, som offeret sagde, angreb ham.