2 år efter kontraktens udløb

2 år efter kontraktens udløb

PARMA, Ohio Næsten halvandet år efter Parma School-medarbejderes ‘kontrakt udløb, arbejder medarbejderforeningen forhandlinger stadig med Parma City School District for bedre løn, og forældre frygter en strejke.

Ohio Association of Public School Medarbejdere består af sekretærer, depotere, mad servicearbejdere, transportarbejdere og andet supportpersonale. Fagforeningen repræsenterer ca. 700 medarbejdere i distriktet, som serverer Parma, Parma Heights og Seven Hills, siger regional direktør Lloyd Rains.

Rains sagde omkring 78 procent af 700 ansatte bor i distriktet og betaler skat til parma skoler. Han sagde også, at medlemmerne bidrog til at give en skatteforhøjelse i 2011.

‘Denne afgift er støttet økonomisk af vores medlemmer, fordi uden for lærere og administratorer har ingen flere mennesker, der bor i distriktet, end vi gør.’

Gruppen har forhandlet med uddannelsesudvalget siden maj 2013, en måned før kontraktens udløb.

Rains sagde på grund af hans gruppes støtte til skatteforhøjelsen i 2011 troede han, at de ville få en vis anerkendelse. Men han sagde, at de ikke har haft en lønforhøjelse siden februar 2008.

‘Så vi indledte forhandlinger, vi troede, at det ville være relativt glat, men det var desværre det, vi så fra bestyrelsen, en koncessionspakke, og det var bare ikke så godt,’ sagde Rains.

Superintendenten Jeff Graham sagde, at han ikke kunne svare på et spørgsmål om, hvor mange tilbud der er blevet foretaget på dette tidspunkt.

Men Rains sagde i juli, blev de henvendt til distriktskassøren, som fortalte dem alt, hvad han kunne tilbyde, var ’status quo’.

Han sagde, at Graham for nylig havde foreslået et andet tilbud, der bad unionsmedlemmerne om at ‘gøre en stor koncession om forsikring og timetilpasning til vores korte timepersonale, de kunne give os enorme lønforhøjelser,’ sagde Rains.

Rains sagde, at ’sidste men bedste tilbud’ blev afvist med en stemme på 87 procent, fordi det ville ‘banke ægtefæller ud af Parma forsikringen.’

Rains vil ikke sige, om gruppen vil strejke eller ej. Men han sagde, ’selvfølgelig er det eneste, vi skal bringe bordet i bordet, at holde vores tjenester tilbage.

Indsæt på Parma OAPSE Facebook side.

‘Men desværre, hvis bestyrelsen fortsat ikke forhandler med os og foreslår ting, der kunne være skadelige for vores medlemskab, der kunne være den eneste mulighed, vi har,’ sagde Rains. Mandag, hvor distriktsembedsmænd sandsynligvis vil drøfte spørgsmålet i ledelsesmødet.

Carman Sebastian i Parma Heights har to børn i distriktet. Han sagde, at han ‘er meget i strid med tanken om en strejke.’

‘Mens jeg fuldt ud forstår arbejdstagerens rettigheder til at høre deres stemme ved bordet, skal jeg også først og fremmest være bekymret for mine børn,’ sagde han og tilføjede, at hans datter har et handicap. Han sagde at han og hans kone måtte kæmpe hårdt for at sikre, at hun får den støtte, hun har brug for, mens de er i skole.

‘Vi har intet valg end at have tillid til, at begge parter arbejder i vores børns interesse,’ sagde Sebastian. ‘Men i sidste ende er det vores børn, der betaler prisen.’

Joanne Meyers of Parma sagde, at hun også har et barn med handicap, og frygter, at en strejke vil få ødelæggende virkninger for distriktets børn. Men Meyers sagde, at hun støtter medlemmerne af Unionen, fordi de altid har ‘ubetinget støttet’ hendes barn.

‘Jeg ved første hånd, hvor svært vores supportpersonal er, fordi de er’ mig ‘, mens mit barn er i skole,’ sagde hun. ‘Jeg er ked af, at den dedikation, de leverer til dette distrikt hver dag, er stærkt underskønnet og kompenseret. De har gjort uden for mange år på grund af deres engagement i vores børn.’

Den kollektive overenskomst mellem Parma City School District og OAPSE udløb i juli 2013, sagde Graham i en erklæring. Siden da havde distriktet og foreningen omkring 20 forhandlingssessioner.

‘Distriktet og foreningen kunne ikke nå en endelig aftale, og derfor gav distriktet den 30. oktober 2014 OAPSE med Uddannelsesudvalgets sidste bedste tilbud (LBO),’ sagde Graham. præsenterede LBO for deres medlemskab på et møde den 16. november. På deres generalforsamling afviste OAPSE-medlemmerne forslaget. ‘