20 anholdt i Imps v. Celtic mayhem

20 anholdt i Imps v. Celtic mayhem

Lincoln City vs Celtic fodboldkamp lørdag den 24. juli førte til 20 anholdelser, hvoraf 12 var lokalbefolkningen, da tusindvis af fans kom ned på byen for at se spillet, hvor Imps tabte 4 1. Af de 20 personer blev arresteret , fire blev anklaget for offentlige lovovertrædelser, mens resten blev frigivet på politibetaling.

Et stort antal Celtic fans ankom til byen før kampen, og politiet siger, at der var flere problemer på steder i hele byen, herunder Golden Cross på High Street, hvor en røggranat blev afladet. Der var også et angreb på fællesskabsdagen, hvor to keltiske tilhængere kæmpede mod hinanden og en kamp i vækssektionen i jorden.

Flares og røgbeholdere blev afladet i Sincil Bank stadion under kampen. En pige i bortafsnittet blev skadet af en flare. Yderligere problemer fulgte udenfor Guldkorset, hvor fem af arrestationerne blev foretaget. To af de arresterede var væk tilhængere, og de blev anklaget for offentlige lovovertrædelser.

High Street oplevede en række kampe efter Celtic vandt 4 1 mod Imps, som rivaliserende tilhængere kolliderede. Yderligere arrestationer blev foretaget på High Street i nærheden af ​​The Millers Arms og Ritz Phase. Fem personer, der blev taget til sygehus, herunder pigen, der blev skadet af flare, og alle blev frigivet efter behandling.

De fire personer, der blev arresteret og anklaget for offentlige lovovertrædelser, var Stuart Stanley (32), fra Calderbrace Avenue, Glasgow, Adam Pollock (24), fra Blackstone Crescent, Glasgow, Jason Dumphreys (40), fra Witham St Hughs, Lincoln og Benjamin Mole (24), fra Eastgate, Bassingham.

Stanley og Pollock blev påbudt i politiets varetægt og vil ses i Lincoln Magistrates Court den 26. juli. Dumphreys og Mole blev bailed og skulle møde i retten samme dag.