20 hastighedsgrænse i denne uge

20 hastighedsgrænse i denne uge

Highway 20 mellem, Idaho Falls og Ashton vil øge denne uge.

Idaho Transport Department (ITD) planlægger at hæve hastighedsgrænsen fra 65 til 70 mph.

‘Vi lever væk fra Highway 20, og jeg tror 65 er hurtig nok,’ sagde chauffør Gayle Heuer. ‘Der er så mange veje, der kommer ind og ud. Det er bare svært for trafikken at gå så hurtigt og at skulle krydse baner og komme ud af motorvejen.’

Efter en trafik undersøgelse afsluttet i februar 2017, fandt ITD 85 procent af bilisterne allerede kører 70 miles i timen eller derunder.

Blake Higley med Idaho State Police District 6 sagde dette ændrer ikke håndhævelsen.

‘Jeg tror, ​​at der er en fælles misforståelse, at vi tillader 5 mph over (den indberettede hastighedsgrænse) og det er ikke sandt. Vi opfordrer bare bilister til at overholde hastighedsgrænserne. Halvfjerds er ret hurtigt på den to lane motorvej,’ sagde Higley.

‘Med de højere hastigheder øges potentielt virkningen for mere alvorlige nedbrud. Du skal også se på følgende afstande,’ Sgt. Higley sagde.

Field desk ledsager, Korey Kolbet, arbejder på KJ Travel Center, sagde hun ser en masse chauffører kommer og går fra centrum. Hun siger, at dette vil være til gavn for bilister, især dem der kommer ind og ud af byen.

‘Jeg tror, ​​det rent faktisk vil være rigtig godt. Det hjælper virkelig med strømmen af ​​trafik gennem sommeren, helt op til West Yellowstone. Det skal virkelig hjælpes til at blive øget for kun mellem biler og lastbiler og rejsende , ‘Sagde kolbet. ‘Jeg har tendens til at kunne lide det, når der er meget mere plads til at flytte.’