20 millioner debut

20 millioner debut

‘Hitman Bodyguard’ vandt skal kæmpe hårdt for at gøre krav på den nye nr. 1 stedet i billetkontoret. Den sene sommer indgang med Ryan Reynolds og Samuel L. Mens dette nummer er på den højere ende af de tidlige skøn, er det stadig en af ​​de mindste åbnings weekender til en første film i 2017.

I sin anden ramme falder ‘Annabelle: Creation’ fra Warner Bros. til et stadig respektabelt andet sted. Den fjerde film i ‘Conjuring Universe’ er på rette spor for en $ 15 millioner, der viser efter at have indført $ 5 millioner fra 3.542 steder på fredag.

I helgen er den nye nye post, ‘Logan Lucky’, en faring samt titlen, du vil tro. Bleecker Street og Fingerprint Udgivelse heist caper fra Steven Soderbergh og en all-star cast med Channing Tatum, Riley Keough og Adam Driver indbragte lige under $ 3 millioner fra 3.031 skærme på fredag ​​og satte det op for en 3 dages total på godt 8 millioner dollars .

Christopher Nolan ‘Dunkerque’ skulle afslutte fjerdepladsen i sin femte weekend. World War II drama fra Warner Bros. tog i 2 millioner dollars fra 3,271 lokaliteter på fredag, hvilket betyder, at det vil tilføje yderligere 7 millioner dollars til sine 165 millioner dollar i alt ved slutningen af ​​dagen søndag.

Afslutter top 5 er ‘Nut Job 2: Nutty by Nature.’ Den åbne vej animerede komedie lavede omkring $ 1,5 millioner fra 4.003 teatre i sin anden uge. Det tal vil oversætte til et nummer, bare genert af 6 millioner dollars i weekenden.

Andre steder vil universelle ‘Girls Trip’ med hovedrollen Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Regina Hall og Tiffany Haddish krydse $ 100 millioner milepælen med $ 103 millioner ved weekendenden.