20 Oadby Wyggestonian RFC

20 Oadby Wyggestonian RFC

På en kølig, men tør morgen rejste Wyggs U13’er til den fjerne vest for Leicestershire til den foreløbige runde af County Festival, hvor vi blev trukket imod Melton, Coalville og vores værter, Market Bosworth. Efter at have spillet Coalville tidligere i sæsonen havde vi en ide om, hvad de kunne forvente af dem, men Melton og Market Bosworth var ukendte mængder, og som sådan var trænerne ivrige efter at holdet gik ud på en positiv start og bygger videre på, hvad der har været meget imponerende åbning til vores under 13 kampagne. Kampe blev spillet over to halvdele på syv minutter hver.

Wyggs vandt kastet og valgte at sparke ned ad skråningen, men var oprindeligt ude af stand til at pålægge sig en hård tacklende modstand i trygt humør. Men i tredje minut fandt en flydende ryggen Sonny en på en med sin modsatte nummer, hvem han stod op og jinkede rundt for at åbne scoring for Wyggs. Dette fremhævede synligt drengernes tillid og to minutter senere sprang Angel et hundben i det forstyrrende Bosworth forsvar og trak igennem det for at fordoble ledelsen.

Market Bosworth trak et forsøg tilbage tidligt i anden halvleg og udnyttede et par savnede tackler på midtbanen, men Wyggs fastholdt deres intensitet og hurtigere hænder fandt Sonny igen med det samme resultat som før. Efter at have etableret en toscorer fordel begyndte Wyggs at kontrollere proceduren og lukkede kampen ud, da en stærk bære fra Henry B. resulterede i en kort rækkevidde til Ignas, som han nemt tog.

Det havde været en glimrende start på dagen, men der var stadig to testkampe at fokusere på.

Efter at have set Coalville snævert besejret af Melton i deres åbningsspil, var det klart, at de ville give Wyggs en hårdere test, end da de to hold mødte tidligere i sæsonen, og det viste sig at være. Matters blev ikke hjulpet af en underlig sløv tilgang til den første halvdel af vores drenge, som i modsætning til den energi, de viste mod Market Bosworth, er de eneste bemærkelsesværdige undtagelser, som er Harry’s ball-vindende antics i maul og en knusende tackle fra Ben på Coalville s anden række gigant, men det var Ignas, der gjorde hans tilstedeværelse følte mest, springende forbi et par tøvende forsvarere at røre ned efter fire minutter.

Trænerne håbede en rystende halv tid tale af Jeff ville ryste holdet ind i anden halvdel handling, men i stedet de stod og så, da Coalville løb i en udligning forsøge fra deres egen ti meter linje og i de næste par minutter spillet spillet i balancen . Men ved at modtage bolden ud i bredden valgte Renais at skære ind indenfor og strandede tre dækkende forsvarere, før han tog to flere med ham, da han galoppede til inden for værfterne fra Coalville-stillingerne. Oppositionen forsvaret nu i uorden, piskede Angel for at påberåbe sit andet forsøg på dagen, og da uret krydsede, var det klart, at kampen endelig var blevet slået ud af et galant Coalville-hold.

Efter Coalville-kampen besluttede trænerne at tage drengene tilbage i varmen på omklædningsrummet for at debriefe og omgruppere før det blev betragtet som potentielt deres største test om morgenen, mod en Melton side, der havde kigget hurtigt og godt boret og stærk i deres tidligere møder.

Drengene syntes at reagere godt på dette, med Tycho rallying dem, da de gik ud til deres sidste spil i gruppen, hvor de straks fik sig på forsiden, dominerende område og besiddelse. Og det var ikke længe før trykket fortalte, at jeg slår tilbage på den blinde side, før jeg slap Sonny for sit varemærke sprint ind i hjørnet. Det var vigtigt, at Wyggs ikke tog denne fjerde minutscore som en mulighed for at slappe af, men holdt presset på Melton med en brøndboret defensivlinie og masser af intensitet fra fremadsparken i rukketiden, og da en panik modstandsspor sparkede til Angel, greb han det rent, brækkede den første tackle, trak roligt tilbage inde i forsvarsspilleren, der så ud som at fange ham og løb bolden under stolpen som om en nøglekonvertering var ved at følge (hold den tanke for et par sæsoner endnu Angel!).

Anden halvdel fortsatte i en lignende vene til den første, med en god Melton-side lavet til at se almindelig ud af intensiteten af ​​Wyggs-spillet. Et velfortjent forsøg fulgte efter Andrew i det niende minut, efter at et ryddeligt forbipasserende flytter ud til venstrefløjen, og dagens scoring blev afrundet, som det var begyndt, med Sonny løber i endnu et forsøg fra en stram position.

Som altid var dette et holdpræst, hvor alle bidrager til den opnåede succes. Jeg har allerede nævnt, men vil igen nævne forsøget på at scorere bidrag fra Sonny, Angel, Ignas og Andrew, og bolden bærer og store hits lavet af Harry, Henry B., Tycho, Ollie I., Ben og Renais, men der var også det hårde og kunstige graft af James E. og Curtis op på kulfladen og det vitale drev, der tilbød dem af Ollie B. Callum og Riley. I ryggen gav Dhruv og Louis deres sædvanlige fremragende service bagfra scrum, løb Edward og tacklede med sin berømte kombination af poise og magt, og Thomas i fuld back tog kampen mod oppositionen, når vi befandt os under pres.

Men matchens mand var vores flyvehalv, Sam, som marcherede baglinjen med sikkerhed, både fremad og forsvaret, aldrig flinched fra en tackle og lavede flere afgørende brudstykker af den gode beslutningspolitiks indbegrebet karakteriseret så meget af drengene ‘arbejde på denne County Festival møde.

Jeg ser frem til vores tur til Derby i næste uge og til tilbagevenden af ​​vores andre spillere Henry W., Robert og James P., som desværre blev udelukket i dag af skade og sygdom.

Endelig vil jeg gerne på vegne af alle de trænere og forældre, der er involveret i Oadby Wyggs U13’er, lykønske vores tre modstandere på dagen for den fremragende konkurrence og udbrede en stor tak til vores værter for en velorganiseret og yderst fornøjelig begivenhed.