20 Women’s Water Polo åbner 2018 kampagne med hårdt

20 Women’s Water Polo åbner 2018 kampagne med hårdt

Billedet ovenfor: Kimberly Watson (Kredit: Ricky Bassman)

Ann Arbor, MI Den 20-rangerede Wagner-dames vandpolohold åbnede 2018-sæsonen ved at tage halvtidsledere i begge spil på dag ét af Michigan Invitational, før de lider af to hårdkæmpede nederlag, et 10 7 tab for den nr. 8 rangeret University of Michigan Wolverines, efterfulgt af en 13 11 beslutning til nr. 9 rangeret University of the Pacific Tigers.

Wagner stod skulder til skulder med Michigan, idet han tog en 6 5 halvtids før før Wolverines rallied i anden halvleg, hvor han tog en 10 7 sejr.

Konkurrencen var en frem og tilbage affære i løbet af den første halvdel, som senior kaptajner Kimberly Watsonand Elise Begg hver net et mål et stykke at sætte Wagner på bordet i første kvartal. Michigan s Maddy Steere og Kim Johnson svarede med to mål og et mål for henholdsvis Wolverines i første stanza, hvilket gav Wolverines en 3 2 led.

Den grønne hvid fortsatte med at hælde i mål i andet kvartal, som Begg indbetalt i sin anden, mens Watson tilføjede to af hendes egne for at fuldføre sit første hattrick af sin seniorkampagne. Junior Erica Hardy var også i stand til at finde tilbage på nettet engang, hvilket gav Wagner den 6 5 halvtidsled.

Michigan tog føringen i den tredje periode, da Johnson førte oversvømmelsen og tilføjede to mål for at fuldføre hendes trick. Hardy ville være den eneste Seahawk til at registrere et mål i anden halvdel, da Johnson sluttede med fem mål for at lede vejen for Wolverines.

På trods af tabet frembragte en række Seahawks stærke forestillinger. Freshman målmand Katherine Campbell optog syv sparer og fem stjæler i hendes første kollegiale spil. Watson afsluttede spillet med tre mål, to assists og tre trukket ekskluderinger, mens Begg tilføjede to mål for sig selv at gå med fire stjæler. Hardy talte to mål og tre stjæler, mens senior kaptajn Lacey Anderson udgjorde fire stjæler og en assisterede. Freshman Kristy Donkin afrundede Seahawk scoring ved at uddele to assists i sin kollegiale debut for Green White.

Stillehavet 13, Wagner 11:

Wagner kom ud stærk i anden kamp i 2018 kampagnen som Watson, som ville fortsætte med at optage to mål, vandt den første periode sprint for at give Erica Hardy at få Seahawks på brættet kun 23 sekunder ind i spillet.

Campbell kom med et par sparer før tigrene kunne sætte en tally på tavlen, aften scoret på 1 1. Donkin fandt da Elise Begg, og senioren gjorde resten, hvilket gav Wagner en 2 1 bly med 4:52 tilbage i den første periode.

Tigrene ville rally tilbage, tallying tre flere mål i den første periode. Dog ville The Seahawks svare med et par mål fra Watson og freshman Daisy Nankervis, uden at hjælpe fra freshman Malia Josephson og Watson, da Seahawks smedte en 4 4 slips efter den første periode.

Watson åbnede den anden periode, der vandt sprinten, hvilket førte til Hardys andet mål, uden at hjælpe Begg til at sætte Wagner på toppen, 5 4. Stillehavets Rachel Kreiger ville svare på et power play mål og binde resultatet igen på 5 5. Nankervis registrerede derefter sit andet kollegiale mål og satte Seahawks foran en, før Anderson ville finde bagsiden af ​​nettet, der strækker Wagner-ledningen til to på 7 5. Donkin forlængede føringen til tre efter Watson dished hende den bold og fundet bagsiden af ​​nettet for at udnytte en Seahawk power play mulighed.

Stillehavsområdet ville svare med et par ubesvarede mål inden den sidste horns sidste horn for at skære den grønne hvid bly til en, 8 7 ved pausen.

Watson sparkede den fjerde og endelige periode med yderligere to mål, hvilket gjorde det til et 12 11-spil, og hakede på hendes andet hatrick i år. Stillehavets Rachel Kreiger ville kontanter i det endelige mål, hvilket sikrede sejren til tigrene klokken 13 11. Campbell registrerede syv sparer i tabet.