200 millioner forsikringsomkostninger forhøjelse kan ramme Oregon forbrugere virksomhedsejere

200 millioner forsikringsomkostninger forhøjelse kan ramme Oregon forbrugere virksomhedsejere

Oregon senatet overvejer nye love (SB 313, SB 314) og tre andre regninger er blevet introduceret (SB 510, HB 2248, HB 2257), der ville udvide de retssager retssag advokater kan indgive mod forsikringsselskaber og vil skabe et andet lag af forordninger . Som følge heraf kunne Oregon forbrugere og virksomhedsejere stå over for $ 200 millioner eller mere i højere forsikringsomkostninger baseret på nylige erfaringer i andre nærliggende stater.

‘Det er vigtigt at huske, at pengene til at betale fordringer og afvikle retssager både legitime og lidenskabelige kommer fra hver enkelt af os, der køber forsikring’, siger Karl Newman, NWIC-præsident. ‘Forsikringsselskaber modtager penge fra forsikringstagere og bruger det til at betale legitime krav som de sker, forsvare mod retssager og bekæmpe svig. Når disse omkostninger går op, satser satser op. Det er uundgåeligt. ‘

Faktisk i de første to år af Washington State s første parti ond tro lov, boligejere forsikring tab omkostninger steg 21,9 procent i forhold til andre stater, hvilket resulterede i 190 millioner dollars i yderligere tab for Washington beboere.

En væsentlig forskel fra Washingtons lov er, at Oregon’s foreslåede nye lov ville give en anden driver mulighed for at sagsøge dit forsikringsselskab for at nægte et krav, når din virksomheds krav eksperter har undersøgt og fundet at du ikke er skyldig. Denne forskel vil resultere i endnu flere omkostninger og højere priser.

‘Oregon’s folk har været hårdt ramt af den nylige finanskrise’, siger Jim Perucca, oberoende agentermæglere i Oregon Executive Vice President. ‘Nu er det ikke på tide at vedtage love, der vil øge omkostningerne, tilskynde dyre retssager og skabe flere muligheder for bedrageri. ‘

En tidligere undersøgelse fra West Virginia Insurance Commissioner fandt også, at stater, der tillader andre chauffører at sagsøge dit firma for ond tro, har 25 procent højere kravomkostninger end stater, der ikke tillader det. Undersøgelsen førte lovgivningen i West Virginia til at fjerne tredjeparts dårlig tro retssager i 2005, hvilket resulterer i en besparelse på 200 millioner dollars i tabsomkostninger over fem år.

‘Oregon har allerede stærke uretfærdige krav til behandling af love og regler,’ sagde Clark Sitzes, professionelle forsikringsagenter for Oregon Executive Vice President. ‘I betragtning af hårde økonomiske tider er det nu ikke på tide at tilføje nye love, der er bevist at øge omkostningerne for forbrugere og virksomheder.’

Californien havde også love som disse mellem 1979 og 1988. I løbet af det årti blev retssager næsten fordoblet, og forsikringspræmier steg mere end 30 procent. Da disse love blev ophævet, blev antallet af retssager, hævder omkostninger og præmier alle returneret til gennemsnittet.