2010 NFL Draft Dope Sheet

2010 NFL Draft Dope Sheet

Næste weekend vil Green Bay Packers byde en anden rookie klasse til deres roster gennem NFL Draft, afholdt 22. april 24 på Radio City Music Hall i New York City. Bevæbnet med syv af deres egne valg plus et femte runde valg som kompenserende valg, vil Packers have mange muligheder for at tilføje mere talent og dybde til deres roster. Mere

Download Fuld 2010 NFL Draft Dope Sheet (PDF)

Næste weekend vil Green Bay Packers byde en anden rookie klasse til deres roster gennem NFL Draft, afholdt 22. april 24 på Radio City Music Hall i New York City.

Bevæbnet med syv af deres egne valg plus et femte runde valg som kompenserende valg, vil Packers have mange muligheder for at tilføje mere talent og dybde til deres roster. Alle valg er berettiget til at blive handlet med undtagelse af kompenserende udvælgelse. CST. Runde 1 vil blive afholdt den aften. CST.

Den tid, der tildeles mellem picks, forbliver den samme. Hold vil have 10 minutter mellem valg i første runde og syv minutter mellem hvert valg til runde 2. Hver efterfølgende runde vil tillade op til fem minutter imellem plukker. Et kig på, hvor Green Bay i øjeblikket står i udkastet til ordre:

Runde, samlet set

1 23, 23

2 24, 56

3 22, 86

4 24, 122

5 23, 154

5 38, 169 (kompenserende)

6 24, 193

7 23, 230

THOMPSON fører pakker til et andet udkast

General Manager Ted Thompson træder i sit sjette udkast med Green Bay Packers, og Thompson har længe set udkastet som det vigtigste aspekt af spillernes erhvervelse.

Thompson beskæftigede først denne strategi i Seattle, hvor han tilbragte fem årstider (2000 04), der kørte Seahawks udkastsrum som vicepræsident for fodboldoperationer. Nine startere på Seattles Super Bowl XL-hold sammen med kicker Josh Brown blev udarbejdet af Seahawks på Thompson’s ur.

Den samme strategi har givet Packers et af de yngste og mest talentfulde hold i NFL. Kernen er bragt til Green Bay af Thompson gennem udkastet.

Thompson kom ind i sit første udkast med Green Bay i 2005 bevæbnet med syv plukker. Gennem dagens daghandler afvikles han med 11 valg, fremhævet af Pro Bowlers QB Aaron Rodgers (første runde) og S Nick Collins (anden).

På samme måde i 2006 begyndte Thompson udkast dag med syv valg, denne gang dreje de syv valg i 12. Hawk (første), G / T Daryn Colledge (anden), WR Greg Jennings (anden), C / G Jason Spitz (tredje) , CB Will Blackmon (fjerde) og DE Johnny Jolly (sjette).

I 2007 brugte Thompson igen dagligt handeldesign til at erhverve flere valg og øge konkurrencen om roster-spots. Af de 11 valg, der blev lavet i weekenden, forbliver syv på listen.

Denne strategi blev implementeret igen i 2008, da Thompson viste otte valg i 10 udkastspicks (ni spillere og et fremtidigt valg). Picks som TE Jermichael Finley (tredje), WR Jordy Nelson (anden) og G Josh Sitton (fjerde) har allerede sat deres mærke på lovovertrædelse.

Så fire udkast til udkast til pundits troede, at det ville være sikkert at forudsige Green Bay-strategien: handler tilbage, erhverver flere spillere og vælger, og lad alt sortere sig i træningslejr.

I april indledte Packers udkastet med ni valg, men lavede en af ​​de mest dramatiske bevægelser i løbet af weekenden, da de handlede tilbage i første runde. Raji med nummer 9 valgte Thompson tilbage i første runde for at vælge LB Clay Matthews. Selvom Packers overgav en anden rundevalg og to tredje runde valg til New England for Matthews og et femte runde valg, viste USC linebacker sig det værd og blev den første Packers rookie til at lave Pro Bowl siden WR James Lofton i 1978.

Dagens roster har Thompson ’s fingeraftryk over det hele. Af sine 51 udkast selekter (2005 2009), 31 forbliver på roster ind i 2010 udkastet. Kun to spillere (LB Nick Barnett og C Scott Wells) forbliver fra de fire udkast før Thompson ankomst (2001 04).