2010 Vinter-OL

2010 Vinter-OL

Bode Miller (Bretton Woods, NH) noterede sig den 31. verdensmesterskabs podium i sin karriere fredag ​​efterfulgt af andenpladsen i den første af to downhills på olympiske bakken i 1994 og udvidede sin føring i den samlede World Cup-placering. Steven Nyman (Provo, UT) var 14. og Marco Sullivan (Squaw Valley, CA) styrtede ned, men var ubeskadiget. Italienske werner heel vandt løbet for sin karriere første verdensmesterskab podium.

Miller sluttede en .10 ud af sejren, da Heel lagde en vindende tid på 1: 45.73 på Olympiabakken kurset. Det var en omklassificeret downhill aflyst tidligere i denne måned fra Val d France, stedet for 2009 FIS Alpine World Championships.

Dækker VM i Whistler i sidste uge sammenlignede jeg Bode Miller og Lindsey Vonn, hver de bedste i verden lige nu på hvad de gør.

Vonn kan være syv år yngre, men Miller, 30, kunne lære meget af hende. Vonn er høflig og engagerende. Miller er brash og godt forestil dig Barry Bonds på ski.

Vonn holder retten med Lindsey Vonn færdiggjort den sjette søndag i super-kombineret (en super G-løb efterfulgt af slalom), den sidste begivenhed i Whistler World Cup, for at bevare sin ledelse i de overordnede holdninger.

Nicole Hosp i Østrig lukkede hullet lidt ved at afslutte fjerdepladsen. Vonn har 1.103 point for sæsonen, og Hosp har 1.049.

Amerikanske Julia Mancuso sluttede syvende. Tyskland Maria Riesch tog først efterfulgt af Marlies Schild fra Østrig og Anja Paerson af.