2012 CIS wrestling mesterskab sluttede lørdag

2012 CIS wrestling mesterskab sluttede lørdag

Sanders Fieldhouse før en flot crowd af Thunder Bay fans og dem, der deltager fra hele landet.

Til Brock Badgers, der fældede Alberta Pandas, var det en tilbagevenden til herlighed, 10 år efter at have fanget deres eneste tidligere kvinders krone i 2002.

Thunder Bay hjemby fans havde også meget at fejre, da Lakehead Thunderwolves fejede guld i både kvindernes og mænds tungvægtskategorier.

Emma Brightwell (82 kg) og Preston Mikulasik (130 kg) begge vandt deres kampe inden for 15 sekunder fra hinanden på side ved side måtter, meget til glæde for Thunderdome crowd. De to bryderier kort efter omtalte hinanden, med resten af ​​Lakehead kontingentet huddled omkring dem til fest. Brightwell og Mikulasik blev senere navngivet de mest fremragende wrestlere af mesterskaberne.

Brock sluttede kvindernes stilling med 63 point. Forsvarskampioen Alberta fulgte med 41.

Ud af et fuldt kontingent af otte kvindelige atleter vandt Brock fire guldmedaljer, herunder Jade Parsons (48kg), Diana Ford (55kg), Natasha Chang (59kg) og Michelle Fazzari (63kg). Jasmine Mian (51kg) tog sølv, mens Deborah Jehu (67kg), Rebecca Levitt (72kg) og Olivia Dibacco (82kg) alle sluttede fjerde.

Fazzari, et landsholdsmedlem fra Kaledonien, Ont., Vendte tilbage til universitetets kampe i denne sæson efter en to års hiatus, og tidligere blev denne måned den første kvinde i skolehistorien for at vinde fem OUA-individuelle titler over sin karriere. Hun slutter med tre guld (2007, 2008, 2011), en sølv (2006) og en bronze (2009) i fem CIS-mesterskaber.

Brock træner Marty Calder blev udnævnt til kvindeens træner af året.

Alberts bedste finish var Molly Bouchard, med en sølvmedalje (72kg) og Natalie Brady, med bronze (51kg).

Guelph modtog to guldmedaljeforestillinger fra Allison Leslie (67kg) og Madison Parks (51kg). Parker blev valgt kvindelige rookie af året.

Calgarys Erica Wiebe (72kg) runder ud listen over individuelle mestere i kvinders turnering. Pugh Fair Play Award gik til Lee Thomas fra UNB.

I mænds mesterskab udgjorde Concordia 56 point, kun to mere end Regina. Det var en uheldig ende for Cougars, som trailede Concordia med to punkter på vej ind i dagens finale, som slog Regina s Gaelan Malloy imod Ilya Abelev af Western for 68 kg guldmedaljen.

I et af hans første angreb vred Malloy sin ankel dårligt, og kampen blev stoppet for at vurdere skaden. Efter at have medicinsk personale båndet hans ankel (uden for skoen på grund af skadetidsbegrænsninger), gik Malloy igen ind i kampen. Men ankelen var for dårligt skadet for ham at fortsætte og på trods af hans ønsker at kæmpe videre, hans træner, at se den smerte han var i og 5-0 point underskud i anden runde, smed i håndklædet og indrømmede kampen. Hadde Malloy ikke pådraget sig skaden og fanget guld, ville Regina have været bundet Concordia med 56 point og holdt slipsbrugeren takket være en 3 2 kant i guldmedaljer.

To Stingers blev kronet på lørdag, herunder landsholdet David Tremblay (61kg) og James Mancini (65kg). Holdkammerat Scott Schiller hævdede sølv (72kg), mens Greg Rossy (130kg) og Irankah Nariman (82kg) tog bronze.

Tremblay, der er hjemmehørende i Stony Point, Ont., Er en tidligere CIS mandlige wrestler af året (2009) og blev kronet for fjerde gang i så mange universitetssæsoner. Han er også den nuværende canadiske seniormester i sin vægtkategori.

Mitchell Krauter (76kg) og Noel Tremblay (57kg) havde fjerdepladsens finish for Concordia og Stephen De Layen (68kg) var femte. Stingers ‘træneren Victor Zilberman blev udnævnt til mændens årets træner.

Regina modtog guldmedaljer fra Steven Schneider (57kg) og Connor Malloy (76kg), samt sølv fra Kirk Ackerman (61kg) og Gaelan Malloy (68kg).

Western Mustang’erne sluttede tredie i mændens positioner med 47 point, takket være til guldmedaljer fra Ilya Abelev (68kg) og Steven Takahashi (54kg).

McMaster vandt også et par guldmedaljer, med Sean House (90kg) gør det med en pin mod Landon Squires, og Kevin MacLellan triumferede i 82kg vægtklassen. Jason Buckle (57kg) tog sølv og blev udnævnt til mandlige rookie af året.