2012 Phil Quattrocchi

2012 Phil Quattrocchi

Venicio Rebelo (Vinny), General Manager for Ambassadør Conference Resort og VP Salg og Marketing af Four Points by Sheraton, vil blive præsenteret den årlige Phil Quattrocchi ‘Hall of Cheer’ Award fredag ​​den 3. februar kl. 17.00 på Market Square.

Prisen blev oprettet til ære for Mr. Quattrocchi i 2007. Han bliver husket af mange i samfundet for hans utrættelige indsats for at bygge en vinterfestival i Kingston. Prisen er præsenteret for nøglefrivillige og bidragsydere til Feb Fest, hvis entusiasme, beslutsomhed og hårdt arbejde har haft en positiv effekt på succesen og Feb Fest. Tidligere vindere omfatter Michle Langlois, Jibin Joseph, Mark Segsworth, Jamie Brash og Jim Dorey.

‘Venicio er så fortjent på alle niveauer. Han har været en champion og tilhænger af Feb Fest siden det første frø blev sået. I 1995, før markedspladsens restaureringer, var det Vinnys entusiasme og støtte, der overbeviste Kingston Accommodations Partners om at sponsorere begivenheden i en sådan grad, at vi var i stand til at importere en bærbar rink til pladsen. I denne weekend inspirerede begivenheden samfundet til at støtte revitaliseringen af ​​Market Square og bygning af rinken, der nyder af titusinder hver sæson ‘, siger George Hood, tidligere VP Advancement at Queen’s, Market Square Fundraising Cabinet og Feb Fest Executive medlem.

‘Vinny har tjent på Feb Fest Executive Committee siden begyndelsen og har været en integreret del af arrangementets succes. Han har været sponsor, en spiller, en mester og en enorm kilde til støtte. Vigtigst er der en masse mindre sjov i Feb Fest uden Vinny! Og meget passende var oprettelsen og navngivningen af ​​denne pris Vinnys idé. Det er på tide, vi giver det til ham. Han fortjener det, ’siger Michle Langlois, General Manager of Feb Fest.

Prisen vil blive præsenteret på scenen på Springer Market Square af Town Crier Chris Whyman, borgmester Mark Gerretsen og Phil Quattrocchi s søn Joe Quattrocchi fredag ​​den 3. februar klokken 17.00. Ceremonien vil blive fulgt af Live Music på Square præsenteret af OLG.