2015 Individuel Wrestling State Tournament

2015 Individuel Wrestling State Tournament

På 126 i division 3 peger Stratfords Mason Kauffman ud to gange forsvarsmester Kal Gerber fra Cameron 9 5 og hætter af en perfekt 49 0 sæson.

‘Det føles fantastisk at vide, at alt mit hårde arbejde har betalt. Ved at jeg er øverst i mit spil og slå de øverste folk i staten,’ sagde sophomore fra Stratford. Everest bundet til 1 i de sidste sekunder, men Max Fisher of Waterford, 2 point takedown for en 3 1 sejr, ingen gentagelse og han slutter ved 44 1.

152 division 1, Brock Benitz of Rapids med de første punkter i kampen der på vej til en 6 0 shutout sejr og den første stats titel for junioren.

‘Jeg føler mig rigtig god. Jeg åbnede mere, end jeg gjorde sidste gang på ham, så jeg scorede flere point og lod ham ikke få noget, så det føles godt,’ sagde Benitz.

For 20 år siden vandt far Auburndale s Wyatt Weiler stat, men Apaches senioren falder kort 7 5 til Jared Roen of Riverdale.

Et år efter en runner-up-finish, gav Merrill’s Mason Reinhardt et point for at sætte det fast på fire, i den første tiebreaker, får flugten til at vinde det 5 4 over to time-state champion Beau Breske fra Hartford Union.

‘Jeg troede aldrig, det ville ske. Der er bare så mange følelser, der går igennem mit hjerte,’ sagde en følelsesmæssig Reinhardt.

Edgar s Devin Lemanski er tilbage på toppen. Wildcats senior scorer et 18 2 tech fald i division 3 170 over Garrett Joles i Boyceville for sin anden titel. Hans første siden hans sophomore år og slutter 41 0.

‘Jeg gav lige det hele, jeg fik. Jeg mener det er mit seniorår, mit sidste års brydning. Jeg ville bare give alt, hvad jeg fik, og jeg gav det og endte med et stort tech falde, ’sagde Wildcats senior.

Ved 182 fuldfører Kamren Bornbach Tigers slam, en 5-0 vinder gør det fire stats titler til Stratford, 5 0 over Henry Fielding of Shiocton.

‘Vi var alle sikre på at komme ind i dette. Vi arbejdede vores haler med et mål, vær på toppen af ​​podiet,’ sagde Bornbach.

Division 2 195, August Peplinski lider sit andet tab af sæsonen. Andet tab for Ramsey Bloy of Freedom i pludselig sejr 6 4.

Tomahawk har det sød 16. mester. Dane Borchardt vinder på 220 i division 2, 3 2 over Brady Koller af Sheboygan falls.

Endelig vinder Beau Thompson af rapids 285 i 285 i 5, og i division 3 scorer Cole Warzynski fra Almond Bancroft / Pacelli piinfallet i første periode for at blive programmets første statsmester. Everest ‘ s Joe Ziolkowski vælger 3 0 sejren og er kun en sejr fra en gentagelse.

Brock Benitz er den første af to fra Wisconsin Rapids at fremme, med en 3 2 beslutning på 152 pund.

‘Bliv bare i god position, vind hver kamp og bare hold dig i god position, og det er svært at tabe,’ sagde Benitz

Ved 170 vinder Merrill s Mason Reinhardt med stor beslutning 16 2.

Og på 285, er det Beau Mhompson, der gør det til en daglig dobbelt for strykvinder, der vinder i shutout mode 6 0.

‘Jeg udnyttede ham på samme måde som du udnytter gutter, der er tyngre end dig. Med vægt sænker det din hastighed,’ sagde Rapids senior.

Ind i division 2 får Josh Ehster of Mosinee to til udtagningen her på vej til en 6 2 sejr på 106.

På 113, i hans første udseende, vil Clay Lieber fra Nekoosa / Assumption / Port Edwards slå den store scene på lørdag med en 9 3 sejr.

‘At se de sidste par sekunder og se buzzeren gå og indse, at jeg er i finalen er en utrolig følelse,’ sagde Lieber.

Ved 195, vinder Wittenberg Birnamwoods August Peplinski med en 5 2 beslutning og ved 220, vil Tomahawk s Dane Borchardt kæmpe for guld efter at have optaget 7 4 sejren.

‘Du ved, jeg har aldrig været i stand til før, og det har været så stor oplevelse at være i finalen denne gang, og jeg vil bare få det bedste ud af det. Det ville være en virkelig speciel oplevelse, og jeg vil vinde, ’sagde Hatchets senior.