2016 Maryland Senat kandidater på emnerne

2016 Maryland Senat kandidater på emnerne

Bedste måde at forbedre økonomien Sen Barbara Mikulski på, mener jeg, at vi skal fokusere på styrken af ​​alle dele af staten for at bringe job og mulighed. Overalt i vores stat har jeg hørt fra beboere og små virksomheder om måder, hvorpå vi kan øge økonomisk vækst og sikre velstand for alle. Vi skal gøre kloge investeringer for at øge vores økonomi. Vi bør fokusere på at genopbygge Marylands infrastruktur, der støtter videnskabelig forskning for at udvikle banebrydende teknologier og forbedre uddannelsen for at forberede dagens elever for fremtidens job. Vi bør bygge på Marylands aktiver, som havnen i Baltimore, BWI, føderale installationer og agenturer og større ankerinstitutioner som universiteter store hospitaler og producenter for at tiltrække flere job og vækst. Samtidig skal vi genoprette balancen i økonomien og skattekoden, som er rigget for dem, der tjener penge ud af penge i stedet for dem, der tjener penge ud af hårdt arbejde. For mange Marylanders arbejder hårdere end nogensinde, men føler, at de næsten ikke holder op.Maryland SEIU har godkendt mig, fordi jeg er fokuseret på at tackle indkomstindjævning ved at øge lønsedler for Marylanders, der arbejder hårdt for at komme videre. Min plan sprænger ned på Wall Streets overskridelser og risikable økonomiske forhold, der dræbte os til en dyb recession og giver en $ 1.000 paycheck bonus skattekredit for hver medarbejder, der tjener op til $ 100.000 om året. Det ville gøre det nemmere at spare for fremtiden gennem en $ 250 Saver’s bonus for arbejdstagere, der sætter væk $ 500 for pensionering. Min CEO medarbejder Paycheck Fairness Act ville forhindre store virksomheder i at få skattefradrag for administrerende direktører og executive bonuses, medmindre de giver en rangering af medarbejdere og medarbejdere. Mit forslag vil også hæve minimumslønnen, gøre skattekoden mere retfærdig for familier, når begge forældre arbejder garantere præsteret sygeorlov og familieorlov, styrke det sociale sikkerhedsnet og udvide indtjeningsskatkreditten, gøre børnepasningen mere overkommelig og sørg for, at kvinder får lige løn for lige arbejde. Som en lille virksomhedsejer ved jeg, hvad det betyder at underskrive forsiden af ​​en lønseddel, og jeg ved, hvordan man kan afbalancere et budget. USA er det rigeste land, men også det mest ulige. Gendannelsen har stort set været til gavn for dem øverst. Det er tid til at forsyne Main Street, ikke Wall Street. Vi skal stimulere økonomien fra bunden op gennem en række handlinger. Generelt er min plan at holde Wall Street ansvarlig, skabe et retfærdigt skattesystem og investere i grundlæggende behov Vi kan bruge eksisterende lov til at stoppe bedrageri og tøve i de store pengeinstitutter, hvilket vil sætte os i mindre risiko for et andet finansielt nedbrud. Vi kan afslutte virksomhedssubsidier og skattehuller for de rige og investere disse penge i levejob, højere kvalitet på offentlig uddannelse, sundhedspleje for alle og rimelige boliger. En grøn nyhandelsordning vil tage fat på både klima- og arbejdsløshedskriser ved at skabe over 20 millioner arbejdspladser til at skifte til en ren energiøkonomi, som omfatter en retfærdig overgang til fordrevne arbejdstagere. At skabe ren vedvarende energi, som vil forbedre vores sundhed, omfatter dette bedre effektivitet for bygninger, forbedring af transport med elektrisk jernbane, hurtig transit og cykelbare walkable samfund og omstrukturering af vores landbrug lture- og fødevaresystemer til at genoprette jorden, aflejre kulstof og gøre økologiske fødevarer mere tilgængelige for alle. Vi skal fordoble social sikring og skabe en grundlæggende garanteret indkomst for straks at løfte alle ud af fattigdom. Dette ville bringe behovet for mange fattigdomsprogrammer til ophør og stimulere økonomien. Vi skal også støtte nye økonomi-initiativer som offentlige banker, ejede virksomheder og kommunalt vand, internet og energi. Den nuværende udviklingsmodel tvinger familier ud, som deres kvarterer bliver gentrified og bringer i virksomheder, der drager fordel af skattelettelser, men derefter forlade, når de finder en bedre aftale et andet sted. Vi kan bygge virksomheder, der er forankret i og vil opbygge rigdom i samfund, løfte medlemmer af samfundet op i stedet for at sparke dem ud. Og endelig skal vi afslutte den mislykkede handelsmodel, der driver et globalt løb til bunden i arbejderen ‘ s rettigheder og lønninger. Jeg er imod Trans Pacific Partnership (TPP), Trans Atlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) og aftalen om handel med tjenesteydelser (TiSA). Disse traktater giver grundlæggende mulighed for multinationale selskaber til at udnytte arbejdstagere og miljøet. giver dem mulighed for at sagsøge vores regering, hvis de love, vi passerer for at beskytte vores sundhed og sikkerhed, forstyrrer deres overskud. Jeg støtter handel, der beskytter arbejdstagere, samfund og miljø. Hvad skal den føderale regering rolle i uddannelsen være? er intet mere afgørende for vores fremtidige succes som enkeltpersoner, som familier og som en nation end at investere i en kvalitetsundervisning for hvert barn i hvert kvarter i vores stat. Derfor førte jeg kampe i Maryland Legislature at øge midlerne til skolebyggeri og passere Thornton planen om at investere mere i de skoler, der har brug for det mest. Jeg har fortsat arbejdet i Kongressen, hvor jeg har lovgivningen om at kræve, at den føderale regering gør godt på sit engagement om fuldt ud at finansiere de hjørneformelle føderale uddannelsesprogrammer, som vil bidrage til at udvide mulighederne for studerende, reducere klassestørrelser og give flere ressourcer til dem, der har brug for det mest. Regningen vil også garantere finansiering af udlændingeloven for personer med handicap og endelig opfylde et løfte om kongres, der blev udført i 1975 for at hjælpe med at støtte uddannelse for studerende med handicap. Jeg er stolt over, at jeg er blevet anerkendt af udvalget for uddannelsesfinansiering til min faste engagement i studerende. Jeg støtter fællesskabskoler, efter skoleprogrammer og skolemåltid og sundhedstjenester for at give alle børn og deres familier den støtte, de har brug for til succes. Jeg besøgte Historic Samuel Coleridge Taylor Elementary School. ‘er en fællesskabskole, og de har partnerskaber med samfundet for at hjælpe skolen, hvad enten det betyder at bygge deres første legeplads, s slutter børn hjem med mad til deres familier hver fredag, der tilbyder jobplacering programmer for forældre, eller vaske uniformer for studerende, der er hjemløse. Når du har ressourcer, der er fokuseret på behovene hos elever og familier, kan lærerne fokusere på undervisning. Jeg kæmper for universelle prek og øgede investeringer i Head Start for at udvide adgangen til flere Maryland børn. Jeg besøgte Union Baptist Head Start og dedikeret medarbejdere der hjælper med at lukke præstationskløften ved at sørge for, at deres børn er forberedt på skole. Vi skal sørge for, at hvert barn har adgang til høj kvalitet tidlig uddannelse. Vi har også brug for overkommelige college, så eleverne ikke taler med knusende gæld . Jeg tog på store banker for at lukke et smuthul, der tog milliarder fra studielånsprogrammet, og jeg kæmpede for at reducere renten på studielån. Vi er nødt til at gøre flere flere Pell-stipendier, fleksible muligheder for at hjælpe eleverne med at reducere tiden til at afslutte og øge ressourcerne til stater for at hjælpe med at nedsætte undervisningen. Vi bør bekæmpe misbrug af nogle for profitskollegier, der øger studielån uden at yde en stærk uddannelse. Jeg støtter Elizabeth Warrens regning for at lade kandidater refinansiere deres lån til lavere satser og skubbe for mere adgang til indkomstbaserede tilbagebetalingsmuligheder for at hjælpe kandidater med at administrere deres månedlige regninger. Som en tidligere lærer i Baltimore City er en af ​​mine hovedprioriteter at reformere vores uddannelsessystem, så vores børn er forberedt på det nuværende arbejdsmarked. Statslige og lokale myndigheder skal tage ledelsen på deres egen uddannelsesreform og modtage støtte fra den føderale regering. Vores nation skal også huske at college ikke er den eneste mulighed for gymnasier. Jeg er bekymret for, at den nuværende retning af uddannelse er nedværdigende undervisningsbranchen, fejler vores studerende og forlader unge voksne med høj gæld. Først skal vi lave høj kvalitet overkommelig børnepasning eller støtte til en forælder, der ønsker at blive hjemme en høj prioritet. Og vi har brug for universel adgang til førskoleprogrammer. De tidlige år er en vigtig tid for udviklingen af ​​forældrebarnsrelationer og for børn at erhverve sociale, kognitive og fysiske færdigheder. Det er dog nødvendigt at prioritere større investeringer i åben indskrivning offentlig uddannelse og yde stærke lønninger og fordele for lærere som løbende støtte til faglig udvikling, så lærerne er veluddannede til at opfylde de studerendes uddannelsesbehov. Skoleplanen skal være bred med vægt på at undervise eleverne, hvordan de skal være livslange elever og løse problemer. Ud over det grundlæggende ved læsning, skrivning, matematik og videnskab har eleverne brug for kunst, musik og fysisk uddannelse. Vi skal afslutte high stakes test og give lærerne mulighed for at undervise. Vores offentlige skoler bliver profitcentre for lærebog, computer, software og testfirmaer. Vi har brug for en uafhængig instans, der skal afgøre, hvorvidt nye undervisningsværktøjer er i vores børns interesse. Vi skal gøre offentligheden højere uddannelse tilgængelig for alle, der ønsker at fortsætte deres uddannelse efter gymnasiet. Jeg støtter gratis offentlig videregående uddannelse. Og vi har brug for større offentlige investeringer i vores offentlige universiteter, så de ikke ses for virksomhedernes finansiering, hvilket kompromitterer skolernes integritet. Skoler har brug for midler til at ansætte flere faste professorer, der har sikkerhed til at fokusere på deres elever. Endelig støtter jeg at slette den nuværende studielån og afslutte de rovende private studielån, der indfanger vores ungdom. Studerende graduerer med høj gæld til en lav løn økonomi. Dette skaber et andet kvælehold på vores økonomi som en hel generationskamp for at imødekomme deres basale behov. Bedste måde at skabe jobsMor fars familie er fra Baltimore, og jeg arbejdede for Gov. Schaefer, som altid skød os for at søge nye muligheder for regionen .Hovedet i Baltimore er afgørende for vores stats sundhed. Jeg er forpligtet til at arbejde med hele samfundet for at bringe job og muligheder til denne region.Vi har brug for en målrettet indsats for at vokse arbejdspladser og øge lønningerne. Det omfatter emballageincitamenter til målområder hvor udvikling er mest nødvendig og skaber bonusser for at ansætte lokalt eller tilbagevendende produktion til området. Da vi ‘bringer job til Baltimore og på tværs af staten, skal vi sørge for, at de kommer med rimelige lønninger og fordele for arbejdstagerne. Jeg har en plan om at lukke særlige afgiftsskatter, der opfordrer virksomheder til at flytte job i udlandet og i stedet investere her hjemme i infrastruktur og forskning for at stimulere innovation og forbedre produktiviteten. Vi har brug for gode veje til job, og jeg støtter stærkt gratis community college, overkommelig adgang til HBCU’er og lærlinge skattelettelser til at uddanne arbejdstagere i de færdigheder, de har brug for. Jeg arbejdede sammen med samfundskollegier i Maryland for at få et føderalt tilskud til at uddanne arbejdere til cybersikkerhed. Og nonprofits som Humanim i Baltimore træner vores arbejdsstyrke og skaber innovative nye projekter for at sætte folk i arbejde med at imødekomme byens behov. Maryland har mange fordele, havnen i Baltimore; BWI; føderale installationer som Fort Meade og Aberdeen Proving Ground og agenturer som NIH og Social Security; store universiteter og gymnasier; og turisme. Vi bør maksimere vores ressourcer og fremme lokal ansættelse og indkøb for at udvide beskæftigelsen og mulighederne overalt i staten. Og jeg er blevet godkendt af UAW, fordi jeg har forpligtet mig til at bygge Maryland’s avancerede produktionsgrundlag for at give gode arbejdspladser til arbejdstagere. Vi skal nedbryde barrierer på tværs af regeringer og den private sektor og arbejde sammen om kreative løsninger til at øge beskæftigelsen og løn. Jeg er blevet godkendt af mennesker som rådsformand Jack Young, Sen. Nathaniel McFadden, Sen. Karrierepolitikere har brugt deres hele livet i DC og har glemt hvad den virkelige verden er. De fleste af dem har aldrig kørt en virksomhed, nogle af dem har aldrig engang arbejdet i en virksomhed uden for regeringen. De ved ikke, hvad det betyder at lave lønningsliste eller afbalancere et budget. Det er derfor, vi har brug for at få noget forretningssans for Washington. Som en Maryland small business ejer, forstår jeg de værktøjer, virksomhedsledere og jobskabere har brug for at få folkene i Maryland tilbage på arbejde. Små virksomheder tegner sig for størstedelen af ​​jobskabelsen i Amerika, men mellem overregulering, påtrængende regerings bureaukrati og den komplekse skattekodeks er små virksomheder under angreb. Støtte Green New Deal til overgangen til den nye rene energiøkonomi på en måde, der kun er for arbejdstagere gennem et offentligt værkerprogram til fremstilling og installering af vedvarende energi som vind, sol og jordvarme, for at forbedre energiinfrastrukturen, at opbygge og installere ren transit, at overgå vores landbrug til at bruge organiske og regenerative metoder og gøre bygninger mere energieffektive. Dette ville skabe titusindvis af sunde levende job. Stop internationale aftaler som Trans Pacific Partnerskabet, som ville skabe et større handelsunderskud, offshoring af arbejdspladser og lavere lønninger og fremme handelsaftaler, der beskytter arbejdstagere og miljøet rundt om i verden. Vi er nødt til at skabe et lovgivningsmiljø, der beskytter små og mellemstore virksomheder og bedrifter, ikke en, der privilegerer store virksomheder.