2016 Tampa Bay Lightning Cleveland

2016 Tampa Bay Lightning Cleveland

Jeg mener, hvis du er forelsket i Wisconsin, Green Bay, osv. Osv, hvorfor i helvede bevæger du dig i første omgang. De fleste mennesker i Florida kan lide at leve i Florida, lige? Find dig regnbue og nyd livet jubel eller ikke hilse på, men de fleste behøver ikke at blive mindet om, hvor du er fra, og hvorfor du er en loudmouth. Bare have det sjovt og forstå det ’sa dumt spil, ikke en religion. Okay? Mest almindelige industrier Landbrug, skovbrug, fiskeri og jagt og minedrift (%) Mest almindelige industrier Landbrug, skovbrug, fiskeri og jagt (%) Mest almindelige industrier Minedrift, stenbrud og olie- og gasudvinding (%) Mest almindelige industrier Byggeri (%) Mest almindelige industrier Fremstilling (%) Mest almindelige industrier Engroshandel (%) Mest almindelige industrier Detailhandel (%) Mest almindelige industrier Transport og oplagring og forsyningsselskaber (%) Mest almindelige industrier Transport og oplagring (%) Mest almindelige industrier Værdipapirer (%) Mest almindelige industrigrupper (%) Mest almindelige industrier Finans og forsikring og fast ejendom og udlejning og leasing (%) Mest almindelige industrier Finans og forsikring (%) Mest almindelige industrier Ejendomshandel og udlejning og leasing Fælles industrier Professionel, videnskabelig og ledelsesmæssig og administrativ og affaldshåndteringstjenester (%) Mest almindelige industrier Professionelle, videnskabelige og tekniske tjenester (%) Mest almindelige industrier s Forvaltning af virksomheder og virksomheder (%) Mest almindelige industrier Administrative og støtte- og affaldshåndteringsydelser (%) Mest almindelige industrier Uddannelsesydelser og sundhedspleje og socialhjælp (%) Mest almindelige industrier Uddannelsestjenester (%) Mest almindelige industrier Sundhedsvæsen og socialhjælp (%) Mest almindelige industrier Kunst, underholdning og rekreation samt indkvartering og madtjenester (%)