2017 ACC Championship

2017 ACC Championship

Miami rejste langt, fysisk og som et program for at være her. Clemson er vant til at lave den tre timers kørsel, som den har gjort de sidste tre år.

Clemson, den forsvarende nationalmester, er en favorit på 9,5 point.

Matchups og en forudsigelse:

Når Miami passerer

Malik Rosier største kvalitet kan være hans evne til at ryste fejl. Hvis han laver for mange lørdage, er orkanerne i problemer.

Rosier-færdiggørelsesprocenten (55,3) er 96. blandt FBS, der starter quarterbacks med mindst 15 passforsøg pr. Spil. Den procentdel foran Florida Feleipe Franks. Hans unøjagtighed i Pittsburgh (44,1 procent) i sidste uge var en stor årsag til, at orkanerne tabte. Hvis han er ude af mål igen, er det en lang nat for Canes.

Clemson rangerer syvende nationalt i modstanderens passer-rating (108.23), to pletter foran Miami-forsvaret. Selvom det ikke er lige så opportunistisk som orkanerne, kan tigrene (12 aflytninger, 41. nationalt) stadig svare til de fleste modtagende korps. Med Ahmmon Richards og Chris Herndon ud vil flere andre være nødt til at stige. Det vil gøre det hårdt på en Miami offensiv linje, der spillede godt i den sidste måned, før de kæmper på Pitt. Udenfor linebacker Dorian O en robust løber forsvarer, kan man rense alt, hvad der kommer igennem.

Sophomore Travis Homer har gjort et beundringsværdigt job, der erstatter den sårede stjerne Mark Walton, og Rosier mobilitet har gjort det muligt for Richt løbende at tilføje rynker til hans spilleopkald. Men fronten har ikke været konsekvent nok. UM er 27. i rushing yards per carry (5.10), men gennemsnitlig kun 1,96 meter på tredje ned. Det er godt for 119. nationalt. Men han er ikke en forfærdelig thrower. Hans færdighedsprocent (66,4) er niende blandt FBS startere. Juniorer Deon Cain (hold høj 620 meter, fem touchdowns), Hunter Renfrow (50 fangster), Ray Ray McCloud og imponerende freshman Tee Higgins (20,29 yards per fangst) har masser af fart og evne, og vil teste en UM sekundær, der har feasted off omsætning hele året.

Når Clemson løber

Det er svært at finde freshmen backs bedre end Travis Etienne, som har 720 yards og 12 touchdowns på bare 97 bærer. Bryant (639 yards, 10 touchdowns på 164 bærer) får mere røre, og vil sandsynligvis slå Rosier i en fodrace. Clemson offensiv linje, med fremtidige NFL startere Mitch Hyatt (venstre tackle) og Tyrone Crowder (højre vagt), giver masser af plads.

Miami front seven er styrken af ​​holdet, og bliver nødt til at sætte en anden stærk præstation. Begrænsning af løbet, som orkanerne gjorde i løbet af den sidste måned (104 rushing yards tilladt pr spil), er et must. Hurricanes point returnerer Braxton Berrios og kick returner Jeff Thomas har været solid, ligesom kicker Michael Badgley han var UM eneste første hold Alle ACC valg, men freshman punter Zach Feagles kommer fra en rystende dag hos Pitt. Clemson McCloud returnerede et punkt 77 yards for en touchdown mod North Carolina State, men specielle teams haven hjalp Tigers samlet. Tigrene har vundet 35 af deres sidste 38 spil, spillet til national titel to gange om to år og vandt sidste år. Richt har lavet alle de rigtige bevægelser siden overtagelsen for to år siden. Rosier kan ikke smide aflytninger. Modtagere af alle former og størrelser skal træde op for Herndon og Richards. UM bliver nødt til at etablere noget som helst af et løbende spil. Richt bliver nødt til at få kreative opkaldsspil. Miami ’s forsvar skal tvinge flere omsætninger og give Rosier korte felter. Canes vil kæmpe hårdt, men det er meget at spørge om et program, der mangler Clemson’ s dybde og erfaring. Clemson, 28 17.