2017 bold ved bold opdateringer ved Daily News Analysis

2017 bold ved bold opdateringer ved Daily News Analysis

0.0: Hej og hjertelig velkommen til 2. af ODI-serien 3 mellem Sri Lanka og Bangladesh. Efter en eftertragtet sejr fra de besøgende vil de være ivrige efter at fortsætte med fremdriften og forsegle handlen i dag selv. Sri Lanka vil derimod gerne hoppe tilbage og gøre ting selv, da de aldrig har mistet en ODI-serie mod Bangladesh til dato. Med så meget på spil er vi sikre på et spændende møde. Hold øje med kastet.

Pitch Report Russel Arnold gør tonehøjde rapporten, at han forventer, at nogle dug i aften sessionen. Siger at det ikke bliver så meget, da dækket er ret hårdt. Føler, at kastet vundet, har ikke meget effekt på spillet. Forventer det at være en 270 wicket.

TOSS SRI LANKA VINDER TØJ OG VALG TIL BAT FØRSTE! Sri Lanka har foretaget tre ændringer i deres side. Sachith Pathirana, Lahiru Kumara og Lakshan Sandakan gør plads til Dilruwan Perera, Nuwan Kulasekara og Nuwan Pradeep. Bangladesh er derimod uændret.

Upul Tharnaga, som spiller i sin 200. ODI for Sri Lanka, føler, at det ligner en rigtig god wicket. Siger, at græsens græs gør det til en 270 280 runde wicket. Tilføjer, at de skal fokusere på spillet og give det deres bedste.

Mashrafe Mortaza siger, at han også gerne vil bat. Føler at dette måske er det bedste Bangladeshiske hold i et stykke tid, da de har spillere, der har spillet i de sidste ti år og også har en god flok af unge. Ender med at sige, at de ønsker at spille den perfekte kamp som de gjorde i det sidste spil.

Spillerne er ude i midten. Danushka Gunathilaka og Upul Tharanga åbner batting for Sri Lanka. Mashrafe Mortaza starter sagen med bolden til Bangladesh. Der er kun en glide på plads. Nu sker det.

Physio er ude i midten for at tjekke på Mashrafe Mortazas omslag. Han har fastgjort hver tommer på hans højre ben.

50 løftestativ mellem Kusal Mendis og Dinesh Chandimal.

0,1: M Mortaza til D Gunathilaka, Levering af god længde i stubens linje til at begynde med. En smule bevægelse som Gunathilaka kommer bag linjen af ​​bolden for at forsvare det. 0.2: M Mortaza til D Gunathilaka, Omkring af en lignende længde forbliver Gunathilaka i sin krone og forsvarer den på offside.0.3: M Mortaza til D Gunathilaka, FOUR BYES! Ned på bensiden undlader Gunathilaka at klippe det. Bolden rammer pads og løber ned bag målmanden til en grænse. Første løber for Sri Lanka.0.4: M Mortaza til D Gunathilaka, god længde levering rundt, Gunathilaka bliver dybt i sin crease og skubber den ned jorden og kræver en enkelt. Shakib rushes fra midten af ​​for at påvirke en løbetid. Men han undlader at ramme træet på non strikerens ende. Et direkte hit ville have været tæt.5.5: M Mortaza til U Tharanga, FOUR! Hvilken måde at starte dit 200. ODI! Tilbage af en længde levering udenfor, Tharanga slashes det gennem den bageste punktregion for en grænse. Der er en misfield der gør det muligt for bolden at gå igennem til tovene.0.6: M Mortaza til U Tharanga, god længde levering rundt, Tharanga forbliver i sin crease og skubber den mod punkt.

Mehedi Hasan vil skåle fra den anden ende med den anden nye bold. Gunathilaka forsøger at gå over infield på off side. Går den nederste halvdel af flagermus og balloner i luften lige over omslagsområdet, da ingen fielder kan nå den. Batsmen løber et par i processen.2.2: M Mortaza til D Gunathilaka, FOUR! Fantastisk svar! Fuldere levering i stubben, Gunathilaka forbliver i sin krølle og kører den ned i jorden for en grænse. Dagens skud.2.3: M Mortaza til D Gunathilaka, OUT! Mortaza får sin mand og viser verden, at det ikke er let at ramme ham! Bagsiden af ​​en lang levering i legemet går Gunathilaka med sin aggressive tilgang til en træk. Han øverst kanter og ballballerne mod det korte fine ben region. Rahim, målmanden opfordrer det og tager en god fangst til at sende tilbage åbningen. Fantastisk vende sig om Mashrafe!

Kusal Mendis vil gå ind på nr. 3.

2.4: M Mortaza til U Tharanga, god længde levering udenfor, Tharanga skråstreger det lige til fielderen i punkt.2.5: M Mortaza til U Tharanga, Angling i flagermus, Upul kommer bag linjen af ​​bolden for at forsvare det.2.6 : M Mortaza til U Tharanga, i puderne, Upul Tharanga shuffles denne gang og forsvarer det på bensiden. Slutningen af ​​en succesrig over for Bangladesh.3.1: M Hasan til K Mendis, Flydende rundt omkring, Mendis lunges frem for at forsvare sin første bold.3.2: M Hasan til K Mendis. Kort og bredt rundt, Mendis lejrer sig tilbage og skubber den gennem dækker. En smule kaos mellem batsmenne, men de fuldfører de tre løber let.3.3: M Hasan til U Tharanga, Batsman forsvarer det inde fra krøllet.3.4: M Hasan til U Tharanga, Tossed op i stubben, Tharanga skubber den tilbage til bowleren. Mehedi gør et fint stop med at dykning til højre.3.5: M Hasan til U Tharanga, rundt om, Tharanga kører denne mod covers.3.6: M Hasan til U Tharanga, flygtede i stubben, Tharanga skubber den tilbage til bowler.4.1: M Mortaza til K Mendis, Tilbage af en længde levering udenfor, Mendis forbliver dybt i sin crease og forsvarer det godt.4.2: M Mortaza til K Mendis, Længde levering rundt, Mendis shuffles lidt og og styrer dette bold mod fielderen i punkt.4.3: M Mortaza til K Mendis, to bredder! Vejen ned på bensiden klipper Mendis ikke at klippe det på vej igennem. Rahim dykker til sin ret til at samle det, men han kan ikke holde fast på det. Batsmen krydser. Dommeren signalerer det også som en bred.

M Mortaza til U Tharanga, Fisker ind i stubberne, bolden forbliver lavt. Tharanga klarer sig på en eller anden måde at forsvare det.

4.4: M Mortaza til U Tharanga, Farvel! God længde levering i pads, Tharanga undlader at trække det igennem, bolden rammer lårpuden. Batsmen kører et ben bye.4.5: M Mortaza til K Mendis, god længde levering rundt, Mendis forbliver i sin crease og skubber den på off side.4.6: M Mortaza til K Mendis, Mendis kommer bag linjen for levering for at forsvare det.5.1: M Hasan til U Tharanga, Floated i stubbenes linje, driver Tharanga det gennem ekstra omslagsområdet for en enkelt.5.2: M Hasan til K Mendis, Tossed udenfor, Mendis prods frem og forsvarer it.5.3: M Hasan til K Mendis. Kort og langt væk, lægger Mendis sig tilbage og skubber den mod fielderen i midten af ​​wicket.5.4: M Hasan til K Mendis, lidt fuld denne gang, men Mendis finder igen fielderen i midten Wicket med hans klip.5.5: M Hasan til K Mendis, Omkring denne tid forbliver Mendis i sin krølle og slår den mod fielderen på cover.5.6: M Hasan til K Mendis På mudderne klipper Mendis det gennem midten wicket region for en enkelt at holde strejke.6.1: M Mortaza til K Mendis, tilbage af en længde levering fiskeri ind i stubben, Mendis bruger hans krølle og slå den mod fielderen i midten af.6.2: M Mortaza til K Mendis, Længde levering udenfor, Mendis slaps denne mod fielderen på covers.6.3: M Mortaza til K Mendis, god længde levering rundt, Mendis skubber Det går i retning mod omslaget baglæns fra ryggen fod.6.4: M Mortaza til K Mendis, god længde levering uden for 125 km / h, Mendis forbliver i sin crease og skubber den mod short cover fielder.6.5: M Mortaza til K Mendis, Consistent linje og længde rundt, Mendis forbliver igen i sin krone og skubber denne mod fielderen på covers.6.6: M Mortaza til K Mendis, Levering af god længde, der sparkede lidt ud af dækket, Mendis kom bag linjen for levering og formåede at forsvare det med skovlens skulder mod fielderen på covers.7.1: M Hasan til U Tharanga, FOUR! Smukt skud! Slået ud udenfor åbner Tharanga fladens overflade og driver det elegant gennem omslagsområdet til en grænse. Solid teknik til at udføre dette skud.7.2: M Hasan til U Tharanga, På pads, undlader Tharanga at klippe det på bensiden. Gets rapped på pads og Mehedi gør en hård appel.7.3: M Hasan til U Tharanga, lettet ned for at længe for en single.7.4: M Hasan til K Mendis, igen sprøjtet på puderne, Mendis arbejder det gennem firkantet ben region for en single.7.5: M Hasan til U Tharanga, FOUR! Timet til perfektion! Flydende rundt, Tharanga åbner sin krop og også ansigtet på hans flagermus for at spille et strålende dækdrev. Han gennemborer kløften på offside for at få en grænse.7.6: M Hasan til U Tharanga, Tharanga kører den ned i jorden, gennem midterområdet for en single.8.1: M Mortaza til U Tharanga, Fuld i pads, Tharanga klipper det gennem firkantet benområde for en single.8.2: M Mortaza til K Mendis, god længde levering udenfor, bolden forbliver lavt og Mendis hopper først og derefter klarer at få sin flagermus nede i tide for at forsvare det.8.3 : M Mortaza til K Mendis, fuldere længde levering rundt, Mendis kører dette tilbage til bowler og Mashrafe får sin hånd til det, og bolden går mod fielderen i midten af. Ingen kørsler taget.8.4: M Mortaza til K Mendis, Bagsiden af ​​en længde aflevering rundt, Mendis spiller det med bløde hænder mod omslaget. Et løb tilføjet til total.8.5: M Mortaza til U Tharanga, På padsne klipper Tharanga det gennem bensiden for en single.8.6: M Mortaza til K Mendis, langsommere levering rundt, Mendis skubber den tilbage til bowleren .

Mustafizur Rahman kaldes ind i angrebet.

9.1: M Rahman til U Tharanga, Fuldere levering rundt, Tharanga lunges fremad og forsvarer det.9.2: M Rahman til U Tharanga, Fisker ind i stubberne fra en længde, Tharanga forbliver i sin crease og forsvarer den mod covers.9.3: M Rahman til U Tharanga, WIDE! Sprøjtet ned på bensiden, denne gang. Tharanga kommer væk fra linjen af ​​bolden for at lade det komme igennem. Dommeren signalerer den som en bred.

M Rahman til U Tharanga, Længde levering rundt, Tharanga går til et skråstreg, men får en indvendig kant, som ruller væk mod målmanden.

9.4: M Rahman til U Tharanga, Fuldere levering i puderne, Tharanga klip det gennem den bageste firkantede benområde for et par.9.5: M Rahman til U Tharanga, FOUR! Top skud! Længde levering uden for, Tharanga forbliver i sin crease og kører den med en lige slagge gennem dæksområdet til en grænse.9.6: M Rahman til U Tharanga, god længde levering fiskeri ind i kroppen, Tharanga forsvarer det mod fielderen midt på . Batsmen kører en hurtig single og måske et direkte hit fra fielderen i midten på den ikke-strimmers ende ville have været tæt.

Powerplay 2 er blevet signaleret. Betydning af højst 4 fielders vil blive tilladt uden for cirklen.

Og med det er Taskin Ahmed blevet bragt ind i angrebet.

10.1: T Ahmed til U Tharanga. Kort og bredt udenfor forbliver Tharanga dybt i hans krone og skærer den forbi punktområdet for et par.10.2: T Ahmed til U Tharanga, god længde levering omkring midten og benet, får Tharanga en Indvendig kant gennem firkantet benområde for en enkelt.10.3: T Ahmed til K Mendis, Tilbage af en længde levering udenfor, forbliver Mendis dybt i sin krone og forsvarer den mod punkt.10.4: T Ahmed til K Mendis, god længde levering udenfor forbliver Mendis i sin crease og skubber den tilbage til bowleren. Taskin dykker til sin ret til at stoppe det, men han klarer bare at få sin hånd til det. Bolden rammer Tharangas bat i den anden ende og ricochetter mod fielderen i midten. Batsmen løber en single.10.5: T Ahmed til U Tharanga, god længde levering udenfor, Tharanga forbliver dybt i sin krølle og forsvarer den. 10.6: T Ahmed til U Tharanga, Fuld levering i stubbenes linje, Tharanga kører den direkte til fielderen i midten på.11.1: M Rahman til K Mendis, Mendis er helt og bredt udenfor, Mendis kører det skarpt mod fielderen på point.11.2: M Rahman til K Mendis, FOUR! Lucky border! God længde leveringsfisking på tværs af, Mendis går for at skubbe på den og får en tykk udkant. Bolden flyver gennem kløften mellem målmanden og den brede første slipfielder for en grænse.11.3: M Rahman til K Mendis, Sprøjtet i puderne, Mendis klipper det fint ned på bensiden for et par.11.4: M Rahman til K Mendis, god længde levering udenfor, skubber Mendis gennem dæksområdet for et par.11.5: M Rahman til K Mendis, fire LEG BYES! Fuld i pads, Mend klipper ikke på bensiden. Bolden rammer pads og går forbi målmanden til en grænse.11.6: M Rahman til K Mendis, Rahman kommer rundt om wicket denne gang. Skåler det i god længde udenfor, skubber Mendis gennem omslag til en single.12.1: T Ahmed til K Mendis, Længde levering rundt, bolden forbliver lavt. Mendis forbliver i sin crease og forsvarer den mod midten på 12.2: T Ahmed til K Mendis, god længde levering i kroppen, Mendis arbejder det firkantet af wicket på bensiden for en single.12.3: T Ahmed til U Tharanga, God længde levering, Tharanga forsvarer det med bløde hænder mod midten på regionen for en hurtig single.12.4: T Ahmed til K Mendis, lettet til at længe på for en enkelt.

50 løftestativ mellem Tharanga og Mendis!

12.5: T Ahmed til U Tharanga, Kort og bredt udenfor, Tharanga skærer den mod fielderen på tredjemand til en enkelt.12.6: T Ahmed til K Mendis, Fuld levering vinker ind i stubben, Mendis kører den ned over jorden mod fielder midt på.

13.1: Al Hasan til U Tharanga, Skubbet rundt omkring, skubber Tharanga tilbage til bowler.13.2: Al Hasan til U Tharanga, Kort og bredt udenfor, Tharanga skærer det gennem punktområdet for et par.13.3: Al Hasan til U Tharanga, Batman har spillet det forfra og i jorden.13.4: Al Hasan til U Tharanga, Udenfor denne gang drevet tilbage til bowleren.13.5: Al Hasan til U Tharanga, Tossed up around, Tharanga kører det ned ad wicket. Shakib dykker til venstre for at stoppe, men bolden glider væk. Batsmen kører en single.13.6: Al Hasan til K Mendis, Clipped mod mid wicket region.14.1: T Ahmed til U Tharanga, Længde levering ned på bensiden, Tharanga klip det gennem mid wicket regionen for en single.14.2: T Ahmed til K Mendis. Kort og bredt udenfor forbliver Mendis i sin crease og går til et skråstreg. Han misser det helt, når bolden går direkte til målmanden.14.3: T Ahmed til K Mendis, Bagsiden af ​​en længde aflevering udenfor, slår Mendis gennem omslaget til en enkelt.14.4: T Ahmed til U Tharanga, FOUR! Dejligt skud! Færdig levering rundt, Tharanga læner sig fremad og placerer bare sit fulde ansigt af flagermus. 14.5: T Ahmed til U Tharanga, Kort levering i kroppen, Tharanga ænder under den.14.6: T Ahmed til U Tharanga, En anden bouncer fra Taskinen , Tharanga sidder ned under den kofanger.15.1: Al Hasan til K Mendis, Flydende udenfor, skubber Mendis gennem omslagsområdet for en enkelt.15.2: Al Hasan til U Tharanga, I stangens linje skubber Tharanga det tilbage til bowler.15.3: Al Hasan til U Tharanga, lettet ned til lang tid for en single.15.4: Al Hasan til K Mendis, FOUR! Top skud! Lidt kort fra Shakib denne gang sætter Kusal Mendis sig ned og fejer det smukt gennem den bageste firkantbenregion til en grænse.15.5: Al Hasan til K Mendis, Mendis forbliver dybt i sin folder og skubber den mod omslagets område.15.6: Al Hasan til K Mendis, Angling ned på bensiden, Mendis lejre tilbage og skubber den gennem mid wicket regionen for en enkelt.