2017 Georgia High School Lacrosse

2017 Georgia High School Lacrosse

Begge squads er ret gode i år. Dette ville være en kvalitetsvinder for begge hold, og selvom dette har ingen indflydelse på playoff-bracket, tror jeg begge hold vil kæmpe hårdt. Jeg kan godt lide Lassiter hjemme for at få en tæt gevinst. Lassiter ved 2. Allatoona er ned fra deres mesterskab hold sidste år, men de er stadig formidabel. Jeg tror, ​​at de udkonkurrerer et godt, men ikke spektakulært North Paulding-hold. Allatoona af 2. Det er sagt, at jeg stadig kan lide Pope til at håndtere forretninger i denne ene, selvom det kan være lidt tættere end forventet. Pave ved 4. Johns Creek med 2. Svære at tro, men North Gwinnett er på et 6-spil, der taber striber. De fleste af dem har været ved et enkelt punkt. Svært at få en læsning på Roswell dog meget inkonsekvent. Jeg går med den mindre forstyrrelse her. North Gwinnett af 1.

St. Woodward har en overraskende sejr imod Buford, men bortset fra det, ikke meget at nævne. På den anden side har Pius virkelig kæmpet i år. Jeg tænker Woodward tager denne. Woodward ved 4. Milton ved 6. Starrs Mill er nok ikke så god som deres rekord indikerer, men det er svært at vide, om Harrison har forbedret, da de har spillet et godt hold siden tabte til Lassiter for en måned siden. Tøft at ringe. Starrs Mill af 1. De har faktisk flere sejre end nogen anden i staten lige nu (13). De bliver på 13 efter dette spil. Så god en sæson som de havde, jeg tror, ​​at denne bliver temmelig grim. Lambert af 12. Loser savner sandsynligvis playoffs. Begge hold har kæmpet for at vinde, men jeg tror North Gwinnett er bare lidt bedre. North Gwinnett af 2. Johns Creek med 3. Dette er en region og rivaliseringsspil, så alting kan ske, men jeg tager hjemmeholdet. Lassiter med 4. Begge squads er ret gode i år. Dette ville være en kvalitetsvinder for begge hold, og selvom dette har ingen indflydelse på playoff-bracket, tror jeg begge hold vil kæmpe hårdt. Jeg kan godt lide Lassiter derhjemme for at få en tæt gevinst. Lassiter ved 2. Allatoona er ned fra deres mesterskab hold sidste år, men de er stadig formidabel. Jeg tror, ​​at de udkonkurrerer et godt, men ikke spektakulært North Paulding-hold. Allatoona af 2. Det er sagt, at jeg stadig kan lide Pope til at håndtere forretninger i denne ene, selvom det kan være lidt tættere end forventet. Pave ved 4. Johns Creek med 2. Svære at tro, men North Gwinnett er på et 6-spil, der taber striber. De fleste af dem har været ved et enkelt punkt. Svært at få en læsning på Roswell dog meget inkonsekvent. Jeg går med den mindre forstyrrelse her. North Gwinnett af 1.

St. Woodward har en overraskende sejr imod Buford, men bortset fra det, ikke meget at nævne. På den anden side har Pius virkelig kæmpet i år. Jeg tænker Woodward tager denne. Woodward ved 4. Milton ved 6.