2018 Medicine Hat News

2018 Medicine Hat News

Margaret Emma Anhorn of Maple Creek, elskede kone af den sene Oscar Anhorn, døde fredag ​​den 19. januar 2018 i en alder af 79 år. Margaret var en hengiven kristen, kone, mor, bedstemor, farmor, svigermor og ven. I årevis arbejdede hun hårdt på familiens gård. Hun var en giver og Jesus kærlighed skinnede gennem sit liv. Mange var modtagere af hendes madlavning, bagning, havearbejde og hendes kærlighed til musik. Hun elskede dybt sin familie. Hun har efterladt en vidunderlig arv! Margaret forlader at hylde hendes hukommelse hendes døtre, Janice (Gerald) Sanderson of Piapot og Candice (Jon) Hanson of Lumby, BC; fire børnebørn, Tenille (Tyler) Cronkhite of Maple Creek og deres børn, Maizey, Dayton, Coy og Slade, Lindsay (Pete) Hermanson of Outlook og deres sønner, Brooks og Tanner, Dawson Hanson og Shanay Hanson; en bror, Bill (Sharon) Moch of Medicine Hat; to søstre, Shirley (Ed) Anhorn of Dunmore og Betty (Clinton) Phaff of Medicine Hat; såvel som talrige fætre og deres familier. Margaret blev forgænget af sin mand, Oscar; hendes forældre, philip og freda moch; og hendes barnebarn, Jordan Hanson. (CST) med reverend Hans Martens officiating. Mindesgaver i Margaret-hukommelsen kan laves til Gideon International, PO Box 3619, Guelph, ON N1H 7A2.

Kristy Jolene Munsch, kærlig kone til Wade Munsch fra Irvine, døde mandag den 22. januar 2018 i en alder af 40 år. Kristy forlader også at hylde hendes hukommelse hendes tre børn, Austin, Levi og Abby; to søstre, Evelyn (Randy) Ames og deres børn, Hannah og Jackson, og Chantel (Lane) Bascom og deres søn, Wiley; en svigerbror, Scott (Michelle) Munsch og deres børn, Reece, Riley og Willow; sin svigerinde, Betty Munsch; Hendes bedstefar, Mel Jacobson; såvel som mange tanter, onkler og fætre. Kristy blev forgænget af hendes forældre, Phillip og Linda Bellamy; hendes svigerfar, Ronald Munsch; og hendes bedsteforældre. Kristy blev født i Maple Creek, Saskatchewan den 13. november 1977 og giftet sig med Wade den 27. september 2003 i Waterton, Alberta. Kristy var en ægte hockey mor med alle tre af deres børn. Hun elskede udendørs og camping med familie og venner. Hun havde en vittig sans for humor og vil blive meget savnet og kærligt husket af alle. med Life Celebrant Lynett Getz, officiating. Memorial gaver i Kristy hukommelse kan laves til St. Joseph Home, Carmel Hospice, 156 3rd Street NE, Medicine Hat, Alberta, T1A 5M1.

Margaret Beauchamp of Medicine Hat gik bort søndag den 21. januar 2018, i en alder af 88 år. Hun forlader at hylde hendes hukommelse hendes tre børn, Heather Rideout, Ray Beauchamp og Holly (Pat) Stadnicki; to børnebørn, shyla (chantelle) og tavin; og hendes nevø Maxwell Hyles og hans børn Helen og Roy i Nordirland. Hun blev forgænget af hendes forældre Robert og Sadie Hyles og hendes bror, Stanley Hyles, også fra Nordirland. med Rev. David Pollard officiating. Som udtryk for sympati kan der ske donationer til Big Brother / Big Sisters Association of Medicine Hat og District 201 665 Kingsway Ave. SE, Medicine Hat, AB T1A 2W8 eller Medicine Hat Regional Hospital (Cardiac Care Unit), 666 5ST.

Denne fredag ​​skinnede solen skinnende gennem skyerne som familie samlet på Hillside Cemetery for at ære hukommelsen om en dame, der levede livet langt ud over sine år. Hendes lange liv efterlader en varig kærlighed til alle, der kendte hende.

En engel blandt os,

Ser ned fra himlen

Gennem kærligheden af ​​hendes familie,

Nåede op til 97 år!

Hendes liv levede her liv elskede her liv ære.

Hilsen af

Anne Zubot af Medicine Hat gik bort lørdag den 20. januar 2018, i en alder af 86 år, elskede kone af den sene Adolph Zubot. med Life Celebrant, David Townsend. Som udtryk for sympati kan der ske donationer til Alzheimer Society, Alberta og Northwest Territories 201, 770 6th Street SW Medicine Hat, AB T1A 4J6.