2018 til 11. marts

2018 til 11. marts

Vidste du, at Cirque Italia har to rejser ?! For første gang nogensinde kommer The New Gold Unit til SANFORD, FL med den nyeste kunstvandring, DON WANT TO MISS !!! Cirque Italia er vokset til det punkt, hvor det næste logiske trin kun kan være at udvide operationer og fordoble vores tilstedeværelse på nationalt plan. Cirque Italia, den første rejsende Water Circus, introducerede i 2017 en anden enhed, Guldenheden: En luksuriøs oplevelse, hvor teknologi og preforming kunst blandes for at skabe et enestående show. Nu i 2018 er der oprettet en helt ny ydeevne. Denne nye ydeevne vil have et ultra moderne vanddække, som kontrollerer hver dråbe vand omhyggeligt. Publikummedlemmer kan forvente at se ord og smukke mønstre som vandet falder til nedenstående. Cirque Italia er klar til at give en betagende oplevelse. Denne nye scene er i sig selv nok til at forbløffe det mest krævende publikum og synkroniseret med den mest kreative visning af superhuman talent, resultatet er simpelthen ikke ud af denne verden! De seneste tendenser i branchen udfordres med alle Cirque Italia udseende, og denne 2. enhed kommer ikke til at være anderledes. Et omhyggeligt casting-udvalg har forenet de bedste kunstnere fra hele verden. Denne produktion vil fungere handlinger hele vejen fra Rusland til Mexico. Cirque Italia tror på multikulturalisme som en af ​​vores stærkeste aktiver. Pakket fuld af utrolige handlinger, der er ikke plads til kedsomhed. Den udvalgte sort er usædvanlig. For dem der nyder whimsy, har vi en Avatar og ikke en, men to havfruer. Der er næsten ingen kropsgrænse for vores contortionist, Ricardo, da han bøjer på måder du aldrig ville have forestillet dig. Vores utrolige hjul med dødspræstationer har en front summersault flip, noget du vil blive svært presset til at se andre steder. Hvis det ikke gør dit hoved spinding, vil vores 5 rulleskøjere og deres utrolige tricks og drejninger måske. Og selv om Cirque Italia ikke bruger dyr i vores forestillinger, vil vi i år byde på fantastiske livlige elefantdukker. De er så godt lavede, du tror måske bare, de er ægte. Uanset om det er en futuristisk laserhandling eller hypnotiserende luftpræstationer, har showet noget for enhver smag og forventning. En ting, som Cirque Italia sætter ud for at opnå, er at skabe en form for underholdning i verdensklasse, der passer til alle aldersgrupper. Denne nye anden enhed følger også den samme strenge dyrefri politik, der gør, at Water Circus skiller sig ud fra andre cirkusunderholdningshow. Touchen af ​​den italienske iværksætter Manuel Rebecchi, præsident og ejer af Cirque Italia, tilføjede COO Chant DeMoustes fejlfri retning og har gjort dette enestående romantiske projekt til en succesfuld produktion, der er kendt og anerkendt over hele landet. Don savner muligheden for at blive forbløffet og transporteret til et fantastisk rige hvor dine dybeste drømme kan og vil komme til sandhed. Billetter kan købes nu fra $ 10.00 $ 50.00 afhængigt af tilgængelighed. Cirque Italia tilbyder et gratis barn optagelse med hver prisbillet betalende voksenbillet på niveau 2 eller 3. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller tilbud. Ring venligst til 941 704 8572 for at finde promo kode for denne placering. Når: 8. marts 11 Hvor: 200 Towne Center Cir, Sanford, FL 32771 Ved: Seminole Towne Center I nærheden af: Macy den fantastiske Hvidblå Big Top Tent 8. marts Torsdag: 7:30 PM 9. marts Fredag: 7:30 PM Marts 10 Lørdag: 1 : Kl. 30, kl. 16.30, kl. 19.30, 11. marts søndag: kl. 13.30, kl. 16.30, kl. 19.30. Kontorets åbningstider: Kontoret åbner på stedet tirsdag, ugens show. Vi reagerer også på tekstbeskeder. Cirque Italia, den første rejsende Water Circus, introducerede i 2017 en anden enhed, Guldenheden: En luksuriøs oplevelse, hvor teknologi og preforming kunst blandes for at skabe et enestående show. Nu i 2018 er der oprettet en helt ny ydeevne. Denne nye ydeevne vil have et ultra moderne vanddække, som kontrollerer hver dråbe vand omhyggeligt. Publikummedlemmer kan forvente at se ord og smukke mønstre som vandet falder til nedenstående. Cirque Italia er klar til at give en betagende oplevelse. Denne nye scene er i sig selv nok til at forbløffe det mest krævende publikum og synkroniseret med den mest kreative visning af superhuman talent, resultatet er simpelthen ikke ud af denne verden! De seneste tendenser i branchen udfordres med alle Cirque Italia udseende, og denne 2. enhed kommer ikke til at være anderledes. Et omhyggeligt casting-udvalg har forenet de bedste kunstnere fra hele verden. Denne produktion vil fungere handlinger hele vejen fra Rusland til Mexico. Cirque Italia tror på multikulturalisme som en af ​​vores stærkeste aktiver. Pakket fuld af utrolige handlinger, der er ikke plads til kedsomhed. Den udvalgte sort er usædvanlig. For dem der nyder whimsy, har vi en Avatar og ikke en, men to havfruer. Der er næsten ingen kropsgrænse for vores contortionist, Ricardo, da han bøjer på måder du aldrig ville have forestillet dig. Vores utrolige hjul med dødspræstationer har en front summersault flip, noget du vil blive svært presset til at se andre steder. Hvis det ikke gør dit hoved spinding, vil vores 5 rulleskøjere og deres utrolige tricks og drejninger måske. Og selv om Cirque Italia ikke bruger dyr i vores forestillinger, vil vi i år byde på fantastiske livlige elefantdukker. De er så godt lavede, du tror måske bare, de er ægte. Uanset om det er en futuristisk laserhandling eller hypnotiserende luftpræstationer, har showet noget for enhver smag og forventning. En ting, som Cirque Italia sætter ud for at opnå, er at skabe en form for underholdning i verdensklasse, der passer til alle aldersgrupper. Denne nye anden enhed følger også den samme strenge dyrefri politik, der gør, at Water Circus skiller sig ud fra andre cirkusunderholdningshow. Touchen af ​​den italienske iværksætter Manuel Rebecchi, præsident og ejer af Cirque Italia, tilføjede COO Chant DeMoustes fejlfri retning og har gjort dette enestående romantiske projekt til en succesfuld produktion, der er kendt og anerkendt over hele landet. Don savner muligheden for at blive forbløffet og transporteret til et fantastisk rige hvor dine dybeste drømme kan og vil komme til sandhed. Billetter kan købes nu fra $ 10.00 $ 50.00 afhængigt af tilgængelighed. Cirque Italia tilbyder et gratis barn optagelse med hver prisbillet betalende voksenbillet på niveau 2 eller 3. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller tilbud. Ring venligst til 941 704 8572 for at finde promo kode for denne placering. Når: 8. marts 11 Hvor: 200 Towne Center Cir, Sanford, FL 32771 På: Seminole Towne Center I nærheden af: Macy den fantastiske Hvidblå Big Top Tent 8. marts Torsdag: 7:30 PM 9. marts Fredag: 7:30 PM Marts 10 Lørdag: 1 : Kl. 30, kl. 16.30, kl. 19.30, 11. marts søndag: kl. 13.30, kl. 16.30, kl. 19.30. Kontorets åbningstider: Kontoret åbner på stedet tirsdag, ugens show. Vi reagerer også på tekstbeskeder.