24 diagnoser for sund forvaltning af rigdom

24 diagnoser for sund forvaltning af rigdom

Investering indebærer risiko inklusive det potentielle tab af hovedstol. Ingen investeringsstrategi kan garantere et overskud eller beskytte mod tab i perioder med faldende værdier. Generelt er obligationsmarkedet volatilt, idet priserne stiger, når renten falder og omvendt. International investering indebærer yderligere risici forbundet med udenlandsk valuta, begrænset likviditet, statslig regulering og muligheden for betydelig volatilitet på grund af ugunstige politiske økonomiske og andre udviklinger. Bemærk venligst, at individuelle situationer kan variere. Derfor bør de oplysninger, der præsenteres her, kun påberåbes, når de koordineres med individuel faglig rådgivning. Dette materiale indeholder fremadrettede udsagn, og der er ingen garanti for, at disse resultater opnås. Alle meninger kan ændres uden varsel.

Vi ser investorerne bliver for selvtilfredse og ikke rebalancerer til markedsområder, der ikke gør det også. Dette fører igen investorerne til at påtage sig større risiko ved at blive overdelt til en bestemt aktivklasse.

Hvilke tendenser du forventer vil mest påvirke investorer i løbet af det næste år?

Den største faktor vil være stigende renter efter vores mening. Hvordan man mildner varigheden risiko i en portefølje vil være meget vigtigt.

Er der noget du gerne vil tilføje?

Titus Wealth Management blev netop kaldt den syvende hurtigst voksende virksomhed ved Financial Advisor magazine.

Patrick Bentivegna, AAMS, AWMA

Senior finansiel konsulent, Charles Schwab

Der er mange vigtige økonomiske indikatorer, der kan påvirke markedet, men tre, som jeg holder øje med, er renten, virksomhedernes indtjening og investorens stemning. Rentesatserne er det store tyngdekraftstræk på aktiemarkederne, og efterhånden som de stiger, bliver det til tider vanskeligere for markederne at skubbe fremad, da den højere rentemiljø forsinker den samlede økonomi. Et lavere rentemiljø hjælper med at støtte oksemarkederne. Virksomhedens indtjening er nøglefaktoren for den samlede markedsudvidelse.

Efterhånden som indtjeningen udvides, gør også markedspriserne, som igen driver økonomisk vækst og også yder støtte til egenkapitalvurderinger. Endelig og nok mest vigtigt er investorens stemning. Investors sentiment har en tendens til at være en kontraherende indikator ved ekstremer og kan udgøre en trendændring på kort sigt fremtidens markeder.

Det er svært at lave sunde økonomiske beslutninger uden en plan, der tager hensyn til en persons situation og mål, men ikke nok folk har en finansiel plan. For nogle kan roadblock være høje omkostninger og minimumsbeløb; For andre kan planlægningen virke som en kedelig og skræmmende opgave.