25. marts 2017

25. marts 2017

Endnu engang viste Acklam masser af hjerte, men havde ikke kvalitet til at vinde et spil. De gik ned til andre kampspillere Yarnbury i et spil hvor de indrømmede 5 forsøg, scorede 2 selv og lavede nok pauser for at få flere flere, men manglede bare tempoet og præcisionen for at afslutte deres chancer.

Fra sparken slog Acklam på og blev straks under pres og indrømmede en straff for Yarnbury til at tage en 3 nul ledelse. Acklam kom straks tilbage og scorede en udligningsstraf fra skipper Danny Ashton og udfylder til scrum halvdelen. Spillet blev jævnt anfægtet indtil det 18. minut, da Yarnbury-modstanden angrebede for at score et godt forsøg, konverteret for at give dem en 10 3 føring. Ting blev værre 2 minutter senere, da Acklam tabte en linie ud i deres egen halvdel, og Yarnbury flyttede bolden over banen for at score en anden konverteret forsøge at score til 17 3. Acklam pressede derefter kraftigt, men blev straffet mere end én gang og efter Yarnbury arbejdede deres vej ind i Acklam s 22 de skabte en kørende maul fra en linje ud for at score et yderligere forsøg i hjørnet, godt konverteret for at øge føringen til 24 3. Til deres kredit ville Acklam ikke ligge og efter at have skabt en overlapning på den rigtige de flyttede bolden godt til den modsatte side for vingeren Josh Abraham at score et godt forsøg, som Ashton konverterede for at få Acklam tilbage i kampen på 24 10. Acklam afsluttede halvdelen stærkt og Yarnbury forhindrede et andet forsøg ved at indrømme en straf og gul kort til en bevidst banke på. Ashton sparkede straffen for at give Acklam håb om halv time med scoret på 24 13.

Efter genstart fortsatte Acklam med at spille godt og efter en pause på venstre blev Ashton stoppet lige kort over Yarnbury-linjen. Men Yarnbury brækkede derefter downfield selv og fra en linje ud på Acklam 22 fik de lov til at score på den korte side for at score et fjerde bonuspoint forsøg, som igen blev konverteret af den imponerende hjemstand til at tage dem til en 31 13 føring.

Acklam fortsatte med at vende tilbage og efter 57 minutter resulterede god løb og håndtering i sidste ende i et forsøg på at erstatte ryggen Paddy O ‘Brien for at reducere restancerne til 31 18.

På dette stadium syntes hjemmeholdet at være rystet af Acklams kampånd, som kun fik lov til at blive straffet i 2 tilfælde. Derefter i det 65. minut blev gæsterne vurderet at have gået til jorden, og straffen blev sparket for at score til 34 18. Yarnbury forseglede derefter deres sejr, da Acklam tabte bolden på deres 22, hvilket gjorde det muligt for en Yarnbury at gå igennem til en finale score til at klare dem godt til 41 18. Til deres kredit fortsatte Acklam hårdt for endnu en score, og lige før udgangen af ​​2. omgang udskiftede Chris Walker en god pause, men blev omsider tacklet næsten på Yarnbury-linjen.

Desværre forlader dette nederlag Acklam isoleret på bunden af ​​bordet, og med kun 3 spil tilbage, vil noget af et mirakel være nødvendigt for at undgå nedrykning.