265 millioner investeringer i Canton

265 millioner investeringer i Canton

Hvis Timken Co.s fremtidige lodrette caster blev plunked ned i den dybeste del af Erieøen, ville dens top stadig nå over bølgerne.

Som det er, vil det kostbare stykke udstyr, som løbende skal hælde smeltet metal, danne hærdet stål, stige højt over det meste af Stark County på Timken s Faircrest Steel Plant i Canton.

Timken-talsmand Dan Minnich sagde, at strukturen, der ligger i casteren, forventes at nå 175 fod over jorden og mere end 75 fod under. Besætninger er allerede vanskelige på arbejdspladsen at grave det kæmpe hul til den kontinuerlige caster, som skal installeres og fungere i anden halvdel af 2014.

Caster-investeringen på omkring 200 millioner dollars er den største Timken har lavet i Faircrest siden fabrikken blev bygget i 1985, siger Erich Williams, leder af stålkommunikation. Og Canton-baserede producent af lejer og stål forventer at betale sig på en stor måde. Den kontinuerlige caster vil gøre Faircrest mere effektiv og vil forbedre kvaliteten af ​​det stål, det skaber, siger Tom Moline, vicepræsident for stålproduktion.

Fordi den nye caster ikke vil bøje stålet på sin lange dråbe, bliver det stærkere. Stål bliver mindre rent, når det er bøjet, siger Mr. Williams og tilføjer, at styrke kommer til spil i højspændingsanvendelser, såsom boring.

Mr. Moline sagde, at når denne investering og andre Timken gør dette år i Faircrest er færdige, vil fabrikken kunne sende omkring 175.000 tons mere stål om året. Det er tæt på en stigning på 25% for producenter af stållegeringer. Faircrests nuværende kapacitet er ca. 750.000 tons.

Mr. Moline sagde, at han forventer, at ændringerne fra 375 medarbejder Faircrest-fabrikken vil øge virksomhedens stålfartøjskapacitet med ca. 15% i alt.

‘Det var tid at investere’ Investeringerne kommer i en tumultuøs tid for Timken. To af selskabets aktionærer, kapitalforvaltningsselskabet Relational Investors LLC og California State Teachers Retirement System har opfordret Timken til at opdele sine stål- og lejeroperationer i to separate virksomheder og argumenterede for, at opdelingen ville være gavnlig for selskabets beholdning værdi.

Tony Montana, en talsmand for United Steelworkers, sagde, at efter flere år med at se job forsvinde, er den ‘ekstra jobsikkerhed’, som investeringerne repræsenterer, en positiv for medlemmerne af Timken Union.

Joe Hoagland, præsident for Steelworkers Local 1123, som repræsenterer timepersonale ved Faircrest, var imidlertid ikke så optimistisk som hr. Montana om, hvad udstyret ville betyde for Timkens medarbejdere.

Mr. Hoagland sagde, at han ville tage investeringen som jobsikkerhed og som et tegn på, at Timken vil holde sig i Canton, men bemærkede, at der ikke ville være nogen netto gevinst på arbejdspladser. Nogle mennesker kunne miste job eller blive fordrevet, da arbejdsgangen på fabrikken ændrede sig, men andre job kunne skabes af de nye maskiner, sagde han.

Alligevel ser Mr. Hoagland værdi i investeringen.

‘Fremskridt er fremskridt, og du skal forblive konkurrencedygtig,’ sagde hr. Hoagland.

Mr. Moline sagde efterspørgslen på markederne Faircrest serverer har været stigende, især inden for olie-, gas- og industriområdet. Hr. Minnich sagde beslutningen om at investere i dette udstyr blev lavet før skiferflytningen tog afsted, men selskabet har set mulighed for vækst i forsyning af energibranchen.

‘Det var på tide at foretage en investering,’ sagde hr. Moline.

Rolling alongInvesteringerne på Faircrest supplerer op til omkring $ 265 millioner, herunder en inspektionslinje, sagde hr. Minnich. En ladle raffinaderi og den kontinuerlige caster sammen vil koste omkring 225 millioner dollars.

Også blandt disse udgifter er en ny på linje presse, en investering på omkring $ 35 millioner Timken bestilt den 10. april. Smedepressen tager en rød, 28 tommer firkantet ingot og presser den ned til 22 tommer lige så let som at forme ler. Hr. Moline sagde, at processen gør kernens centrum stærkere og skærer ned på det antal gange en gødning skal passere gennem valseværket.

Dette udstyr giver stålet mulighed for at bevæge sig lige fra smedpressen til valseværket uden at blive opvarmet, hvilket reducerer produktionstiden og dermed øger kapaciteten, siger Bob Perez, holdleder hos Faircrest. Timken-teamet sagde, at maskinen var den første af sin art i Nordamerika.