2M for at bekæmpe opioidkrisen

2M for at bekæmpe opioidkrisen

Tompkins County får et stykke på $ 2 millioner i føderalt finansiering fra stofmisbrug og mental sundhedstjeneste administration for at hjælpe med at bekæmpe opioidepidemien.

Tjenestemænd i lokalsamfundet er mindre end spændte på, hvordan det vil blive brugt.

I maj blev amtstjenestemænd blevet gjort skyld i, at de sammen med Tioga County ville være modtagere af et stort tilskud administreret af det statslige kontor for alkoholisme og stofmisbrugstjenester til (i det mindste det næste år) hjælpe med at forbinde amtsbeboere i områdets fjerneste områder med lokale afhængighedsbehandlingstjenester, en del af en Obama-æra-strategi for statligt målrettet reaktion på opioidepidemien, som i denne finansieringsrunde vil hjælpe 16 amter ‘bekæmpe krisen på tværs af staten. Midlerne vil støtte en indsats for at skabe opsøgende og engagementstjenester for at engagere folk på kanten af ​​amtet, der kæmper med behandling, ifølge OASAS-metrics til behandling på fællesskabsniveau, der hjælper dem med at engagere sig i behandling i samfundet: folk, der forstod deres unikke behov og problemer og lade deres opsving finde sted i et område, de var fortrolige i stedet for et fjernt anlæg, der kunne påvirke deres opsving.

Det var gode nyheder. Medmindre ingen konsulterede Tompkins County et fællesskab med betydelige ressourcer og medicinsk infrastruktur allerede om, hvordan man bedst kan bruge deres andel af de 25 millioner dollarsfald, der kommer til New York State.

OASAS, ifølge vice-kommissær for mental sundhedsservice Sharon MacDougall, identificerede, hvilke udbydere der vil yde tjenesterne uden lokal regerings indsigt eller samtaler, og det ville være bedst, at to ud af amtudbydere The Addiction Center of Broome County og Chemung County Branch af Rådet om alkohol- og stofmisbrug CASA Trinity (baseret på Livingston County) ville håndtere jobbet, passere lokale organisationer som Cayuga Addiction Recovery Services (CARS) og Alcohol and Drug Council (ADC).

MacDougall skrev i en e-mail, at efter at amtet protesterede, kom OASAS sammen med embedsmænd fra Tioga og Tompkins County samt alle udbyderne. Det forklarede, at dette skyldtes en ‘kort tidsramme i planlægningen af ​​en regional tilgang til at reagere på opioidepidemien at sikre beslutningen var ikke en negativ refleksion over for CARS eller ADC.

På trods af det lille er kendt om tilskuddet eller det program, det vil oprette, siger lokale embedsmænd, at de blev fanget væk, hvis de ikke er helt forvirrede af forslaget.

‘De besluttede at vælge vinderne og taberne,’ sagde CARS CEO Bill Rusen i en uhyggelig erklæring til Criminal Justice Alternatives to Incarceration Advisory Board på et møde i Old Criminal Court på onsdag. ‘Det er som at dukker op til 7 o’clock ballgame for at finde ud af at det startede klokken 3 for at finde,’ Nå har vi allerede mistet, hvad er meningen med at være her? ”

‘Alt jeg skal sige er to ting,’ fortsatte han. ‘Den første ting: Du giver mig en million dollars, og jeg vil banke denne ting ud af ballparken. Dette kommer til at blive et Frank Howard hjemløb, okay? Det kommer til at ramme Michigan Avenue. Nummer to: Ingen talte til os Jeg antager, at de talte meget om os, og alt jeg kan fortælle dig er, mens det måske ikke er negativt, det var bestemt ikke et kompliment. Mit job er at tage det, de sætter foran mig og gøre det bedste ud af det. Min forståelse er, at de skulle gå ud der i en varevogn med nogle peer counselors og en professionel, og de ’skulle identificere folk og køre dem mod behandling. Bøde. Men hvordan ser det ud på dag 366 i det første år? Måske bliver de fornyet i et andet år. Hvordan ser det ud på dag 721? Med andre ord, får du alle disse involverede, du gør ting i Dryden, Trumansburg, Newfield, Caroline, Brooktondale, hvor som helst hvad der sker med disse mennesker, når dette er overstået? Alt de har sagt, er ikke bekymret for det: det er bæredygtigt. ‘ [] Jeg synes det er den mest uhyrlige nonsens jeg nogensinde har hørt om. ‘

MacDougall har siden da arbejdet for at få de lokale grupper til at sidde ved bordet, og efter en undskyldning fra OASAS sætter man sig nu på at organisere ikke kun, hvordan programmet vil blive gennemført, men faktisk finde ud af, hvad tilskuddet også indebærer . I løbet af de næste tre måneder vil CARS og Alkohol- og Narkotikarådet arbejde sammen med amtet og de to andre involverede organisationer for at komme med en plan om, hvordan man ansøger dette tilskud. Der vil være meget at regne ud, da Tioga County har en lille serviceinfrastruktur alene, den er allerede afhængig af Tompkins Countys tjenester og vil sandsynligvis anmode om en større andel af pengene og et møde, der finder sted i Albany den 13. juli som MacDougall sagde, at hun planlægger at deltage), vil kun bidrage til at præcisere formålet med tilskuddet, som hun sagde, ingen er helt sikker på, hvad arbejdet skal gøres selv.

ArtiklerNewfield mand opkrævet for angiveligt at stjæle, derefter ophugning, carSeeking En eksklusiv CureDeferred Enlightenment: En mands vilde rejse fra Ithaca til ashramerne i IndienYour Seneste ImmortalsLegislature forsinkelser vejer ind på NYS plastikpose banIthaca Politiet undersøger skydning i NorthsideCity gal på Spectrum, STAP frivillige for sikkert indsprøjtningssted og andre notaterCornell, Trumansburg-studerende til at deltage i nationale udbrud på våbensvoldTTC Dems som Mitrano, men ikke nok til at godkende (endnu) Sundquist vinder to påtegninger i den vestlige del af NY 23

CommentedEndorsed by many, Mitrano søger klarhed i messaging (3) Maguire annoncerer Honda i Ithaka-erhvervelsen (1) Rehashing økonomisk udviklingspolitik i Tompkins County (1) Hvorfor har Tompkins County ikke mere vandkraft? (1) Reed-kampagnen genopliver ‘Ithaca liberale ‘tag i ny annoncekampagne (1) Ændringer i værkerne til Ithaca’s Inlet Valley (1)’ Iron Chef ‘opfylder’ Magic Mike ‘på State Theatre (1) Kan græsrods PAC-finansiering påvirke løbet for NY 23? (1) Livet på toppen af ​​Ithakas uafsluttede affaldsdump (1)