PJS Parajumpers Archives

Parajumpers high end italiensk design

Parajumpers er dunjakker i verdensklasse! Her taler vi ultimativ komfort, perfekt pasform og unikke detaljer. Og er du én af dem, der ogs kun vil have det aller ypperste og gr du ikke p kompromis med hverken kvalitet eller lkkerhed? S tag et nrmere kig p Parajumpers. Vi er selv meget, meget begejstrede for de unikke dunjakker og har ladet os rive med at de flotte styles fra “Mestervrks serien”, som Parajumpers har dbt deres serie af de aller flotteste, varmeste og mest populre dunjakker. Vi har svrt ved at vlge, da jakkerne hver isr et s lkre og gennemfrte.

Du kan lse meget mere om de forskellige typer jakker og vinterjakker Parajumpers producerer (blandt andet: Kodiak, Long Bear, Light Long Bear Angie) ved at se vores smarte oversigt over Parajumpers jakkerParajumpers er kendt for de fede og unikke detaljer. Italienske Parajumpers gr et stort arbejde for at undg fake. Derfor er alle gte Parajumpers jakker ogs forsynet med et unikt serienummer, i form af en stregkode med tal. Dette er din garanti for at du har kbt den gte vare. Alle Parajumpers’ jakker er udstyret med det genkendelige logo emblem, som p mange modeller ogs kan tages af. De karakteristiske PJS karabinhager, udviklet helt specielt til Parajumpers, kan ogs tages af, hvis du synes du bliver lidt for markante. Og p de varme vinter dunjakker findes den helt specielt udsgte pelskant, som kun kan fs i den kvalitet fra de vilde asiatiske vaskebjrne.

Parajumpers brand og inspiration

Parajumpers er inspireret af og opkaldt efter de specialtrnede mnd i redningstjenesten i Alaska, der kommer ndstedte til hjlp i den vilde og ekstremt r natur i omrdet. De meget modige redningsmnd, ogs kaldet PJs, stter deres liv p spil for andre. Derfor bruges mottoet: That others may live.

Parajumpers blev lanceret i Italien i 2005. Og bag brandet str den legendariske designer Massimo Rossetti samt modeproducenten Ape Partners. Parajumpers er meget populrt hos kendte personligheder blandt andet er Brad Pitt og Angelina Jolie set med fede designerjakker fra Parajumpers.

Den klassiske Long Bear fra Parajumpers er lidt for voldsom til manges smag. Derfor har Parajumpers introduceret denne nye, mere feminine Light Longbearmodel, der som navnet antyder er en lettere udgave af sin storebror.

Stadig i samme uovertrufne kvalitet og med den kaskade af fede detaljer og lommer som PJS Parajumpers er blevet s kendte for, men selve fyldet er lidt mindre og mere feminint skret og pelskraven er ogs lidt mindre, end p de fleste andre Parajumpersjakker.

Lkker, lettere udgave af favorit jakken Long Bear fra Parajumpers. p cykelturen. Jakken har en superflot vaskebjrnspelskant p htten. Pelsen kan tages af, hvis du vil bruge jakken i yderssonerne ogs. Jakken er helt vindtt, vandafvisende og fyldt med gte dun, s du er sikker p at holde dig varm og komfortabel.

Dunjakken har en flot, let figursyet feminint snit, s den passer ind i en almindelig garderobe, uanset om du er sporty eller klassisk. En jakke, der har en tidls og eksklusiv udstrling, samtidig med den har alt hvad man kan nske sig af en praktisk og varm dunjakke.

>> Light Long Bear fra Parajumpers

Den nye Angie vinterjakke fra italienske PJS Parajumpers, er en super feminin udgave, af Parajumpers jakkerne, der engang i mellem kan virke lidt voldsomme i deres udtryk.

Angie jakken er figursyet og har 2 kraver, s det ligner at du har 2 jakker udenp hinanden, hvilket giver et anderledes og virkelig flot udtryk. Den inderste krave (lukkes med lynls) er en del af dunjakken og er kort og sidder tt til halsen. Den yderste (lukkes med knapper) har den store pelskrave, der lgger sig flot udover dine skuldre og skaber et dramatisk look. Pga. af det feminine snit, passer den ogs til alt i garderoben. Og man fler ikke man ligner én der skal p skiferie, hver gang man tager sin yndlingsjakke p.

Her har du én af Parajumpers flotteste, klassiske vinterjakker, Kodiak.

Kodiak er fyldt med alle de kendte detaljer, der er med til at gre jakken helt ikonisk. Dunjakken er ikke bare super praktisk og helt perfekt til al slags vejr, den er ogs indbegrebet af kvalitet. Og s kan du vre helt sikker p ikke at komme til at fryse, den er nemlig fyldt med gte dun, hvilket er noget af det allervarmeste man kan f. Yderligere er jakken er behandlet med Teflon Protector, hvilket gr den helt vandtt. Jakken har en fabelagtig flot vaskebjrnskant p htten, som ogs er pelsforet.

Alt i alt en fantastisk gennemfrt dunjakke, du vil elske at tage frem fra skabet sson efter sson.

Kodiak dunjakken er fra Parajumpers’ Masterpiece serie, som er en serie af de aller varmeste og populreste jakker, Parajumpers nogensinde har lavet.

Kodiak jakken er fra Masterpiece serien en serie af de varmeste jakker fra PJS, hvor nogle styles er fra den aller frste kollektion, der frst og fremmest blev populr p grund af kombinationen af det robuste ydre, den gode pasform og de mange unikke detaljer.

>> Kb Parajumpers Kodiak til kvinder her

Long Bear dunjakken er én af favoritterne fra Parajumpers. En vildt flot og gennemfrt dunjakke i et lidt smallere og feminin snit, ligesom Angiemodellen. p cykelturen. Den har den karakteristiske smukke vaskebjrnspelskant p htten, som ogs er aftagelig, hvilket er praktisk, hvis du ogs vil bruge jakken i yderssonerne. Jakken er helt vindtt og behandlet med Teflon Protector, s den ogs er vandtt.