Reservedels Lager Nord

Hvis du betaler med Dankort eller pjs parajumpers udsalg kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udlbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Reservedels Lager Nord betaler transaktions gebyret for Dankort / Visa Dankort, ved betaling med alle andre kreditkort vil der fra PBS bliver lagt et transaktions gebyr p ordren. Belbet trkkes frst fra din konto den dag varen sendes.

3. Levering.

Som kunde er du altid sikret en hurtig og korrekt levering, da vi dagligt sender over hele landet, dvs. din levering bliver afsend indenfor max 2 dage da de fleste af varer er lagervarer. Hvis der skulle vre leveringsproblemer vil du blive kontaktet, angiv derfor altid tlf.

5. Ved modtagelsen af varer.

Kontroller da venligst straks varer for rigtighed. Specielt dele der skal lakeres skal kontrolleres for pasform og rigtighed inden lakering, der ydes ingen erstatning for lakeringsudgifter p fejlleverede varer, eller varer med fejl og mangler.

6. Sikkerhed

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overfrelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker lsning. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekrftelse via e mail.

8. Levering.

Som kunde er du altid sikret en hurtig og korrekt levering, da vi dagligt sender over hele landet, og da de fleste af varer er lagervarer. Hvis der skulle vre leveringsproblemer vil du blive kontaktet, angiv derfor altid tlf. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn p betaleren og leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Ordrenummeret skal anvendes ved enhver foresprgsel ang. din ordre.

Du skal vre opmrksom p, at det automatiske svar (via e mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekrftelse, hvorved en aftale er indget. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for parajumpers light long bear modtagelse af din bestilling. Reservedels Lager Nord har derfor mulighed for at annullere bestillingen som flge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Varen skal leveres retur i original emballage, og der skal vre en fakturakopi vedlagt. Desuden skal der vre vedlagt en skriftlig angivelse af manglen / fejlen. Udbetalingen af tilgodehavender sker med en check p belbet, der sendes direkte til kunden. Der gres opmrksom p at der ved reklamationer ofte er ventetid, da varen sendes til reklamations godkendelse hos producenten, fr godtgrelsen udbetales.

Varer der ikke har fejl eller mangler, men blot er fejlbestilte tages ogs retur, hvis de ikke har vret monteret dog kun indenfor de frste 14 dage i henhold til dansk kbelov. Vare ldre end 14 dage tages dog ogs tages retur der fratrkkes dog fragt +20% af varens pris i adm. omkostninger, varen skal leveres retur i original emballage, og der skal vre en faktura kopi vedlagt. Elektroniske dele, og varer der er specielt hjembestilte tages ikke retur.

Bemrk: varer parajumpers marisol udsalg der sendes retur pr. efterkrav modtages ikke! der ydes ej parajumpers gobi jakke heller erstatning for fragt ved ombytning eller reklamation. Kunden brer ansvaret for at varen pakkes forsvarligt ved returnering til os.