Hvordan man altid opnår det

Hvordan man altid opnår det

Rock hard erections er alles mands vej til seksuel lykke og lykke. Lær hvordan du kan opnå disse hver gang du tilbringer nogle kærlige sessioner med din partner.

Mænd er kødelige væsener. De tænker faktisk på sex så meget som de tænker på mad. Således vil manglende erektioner helt sikkert slash off en stor mængde fra deres ego. Når en mands mandskab er oprejst, er der en stor chance, at han vil nyde alle sine seksuelle fornøjelser, men der kan være nogle tilfælde, hvor dette efterspurgte erektion simpelthen ikke er muligt. Hvis du har flere fedtstoffer i din krop, vil du også har lavere testosteron (mænds kønshormon) niveauer.Derfor skal du skære omkring 500 kalorier fra dine daglige måltider.Fed mad bør også undgås, fordi Billige Moncler Sale de kan skade blodkarrene, hvilket gør blodkarene mindre lydhør over for de seksuelle signaler, der overføres af hjernen Dette vil hjælpe lavere kolesterolniveauer og øge blodstrømmen til penis. Drikke te (sort eller grøn), der er fyldt med antioxidanter. Dit måltid bør ikke overbelaste din mave, så blodet kan strømme tilstrækkeligt i de områder, du har brug for det mest. For eksempel kan Pynogenol, der stammer fra fransk Pine Tree s bark, hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til Billige Moncler Sale penis og til hjertet. Omega 3, der kan opnås fra vildtfanget fisk som tun og laks, kan tilbyde beskyttelse og støtte til karsystemet. Omega 3 fås i tabletter og kapselform. En anden vigtig faktor for stærkere og bedre erektion er fitness. Hvis du jævnligt udfører fysiske aktiviteter og øvelser, fremmer du ikke bare dit generelle helbred, men også din seksuelle trivsel. Motion kan være godt for din hjernebølge aktivitet; giver dig mere energi og udholdenhed, så du kan holde længere i løbet af sexet. Med træning forbedres testosteronniveauerne også; og dermed øge din libido. Du skal udføre aktiviteter, som vil medvirke til at øge hjertefrekvensen. Hvis du er overvægtig, arbejde med at miste overskydende vægt; dette vil hjælpe med at give dig bedre erektioner for et mere tilfredsstillende køn.