Hvordan man skal håndtere hr

Hvordan man skal håndtere hr

Kære Carolyn: Jeg voksede op i en familie, hvor jeg blev lært at sige ‘Jeg er ked af det’ efter at have kæmpet med nogen og at identificere den del af kampen, hvor jeg gjorde forkert. Jeg lærte at tro, at der næsten altid er noget på begge sider kunne undskylde for, og at jeg generelt skulle undskylde proaktivt for at lette vejen.

Jeg er nu dating en vidunderlig mand, men han synes ikke at have den samme etos. Når vi kæmper, undskylder jeg, og han undskylder ikke tilbage; hvis han synes noget, synes han at angive, hvordan han mener, at kampen var min skyld. Det får mig til at føle mig lidt trampet, og jeg finder mig selv villet blive defensiv på måder, jeg aldrig har før. Jeg forsøgte at rejse dette kort med ham, men samtalen gik ikke langt. Hvor går jeg herfra, og hvordan undgår jeg at føle mig trist?

I mine teenagere og 20’ere delte jeg denne mands ‘etos’ mod argumenter og undskyldninger. Jeg fandt måder at være rigtige, som om mit liv var afhængigt af det. Egoens liv virkeligt gjorde. I hvert fald deler jeg denne grimme bit af min historie, fordi det jeg vil sige om ham, lyder usympatisk, når det er alt andet end:

‘Hvor skal jeg hen herfra’ spørger du? Afslutningen. Stop med at se ham, medmindre din næste samtale med ham om dette emne, som jeg opfordrer dig til at starte og holde fast med, Billige Moncler Sale før du går, åbner øjnene for, at behovet for at være rigtigt hele tiden er fatalt for intimitet og derfor til forhold, der er værd at tælle på for mere end en afslappet kop kaffe.

Det er fordi han har det rigtige hele tiden betyder, at du skal være forkert. Vi kan stoppe lige der: Det er bare svært, uden tvivl umuligt at finde tilfredshed med nogen, der sikrer, at dine synspunkter og følelser aldrig bliver valideret. Måske frustrerer det dig bare nu, men over tid vil det enten bryde dig eller sende dig til advokater.

Af hensyn til argumentet, lad os dog ikke stoppe der: Han skal altid være rigtig, og det betyder Billige Moncler Jakke Herre også, at han er komfortabel med at finde fejl i dig for at føle sig bedre om sig selv. Det betyder, at han ikke er fortrolig med eller i stand til eller klar til den sårbarhed, der kommer med at anerkende, når han er forkert. Det betyder, at han mangler den følelsesmæssige styrke til at underordne sig til dig på et punkt for punkt, som et logisk element i at behandle nogen som hans lige.

Uden disse er der en hård grænse for den intimitet, han kan tilbyde, fordi vi ikke kan være helt ærlige over for nogen uden at være helt ærlige over for vores fejl. Uden det er der altid et stykke tilbage, stykket bevarer billedet af infallibility.

Jeg bør selvfølgelig sige illusion. Vi er alle forkert nogle af os mere end andre, men vi alle inden for et generelt område, jeg kalder ‘meget’. Og det er en hovedtone for modenhed for at kunne sige ikke bare den lette, ‘alle gør fejl’, men en ydmyg, ‘jeg lavede X fejl.’ Som i, ‘Jeg var en reel jerk, da jeg antog (blank) om dig’ eller ‘Jeg har aldrig set på den måde før, tak for at kalde mig på det’ eller ‘Jeg indrømmer, jeg tænkte kun på mig selv, da jeg gjorde (blank) Jeg overvejede ikke dine følelser. ‘

Medmindre, og indtil han gør det med dig, er han ikke klar til at være nogen nære partner. Jeg håber, det er bare et spørgsmål om hans ungdom og / eller uerfarenhed, for hans skyld især fordi, ja, at være hos Mr. /Frk. Altid Højre er ensom, men det begærer næppe ensomheden af ​​at være sådan.

Du skal være klar for ham, for ikke at være. Og derfor er du nødt til at være klar til at genkende den følelse ‘trampet’ er den fornemmelse du får, når respekt ikke flyder begge veje, og når det er tid til at gå.