Hvordan man smider et slag

Hvordan man smider et slag

Der er mange tror på film i dag takket være computergenereret grafik, trickfotografering, make up og skuespillere som Matt Newton, der forsøger at overbevise os om, at han er en hard man gangster på Underbelly.

En tidligere Junior Golden Gloves Champion og australske Amatør boksning Titel indehaveren, Fazio engang slået ud sergenten på arme og et andet medlem af Western Australia ’s Coffin Cheaters motorcykel bande og dage senere havde sin gym brandbomber i, hvad der kan have været en gengældelse angreb.

Som en del af min forskning for filmen, der er instrueret af Shawn Seet og produceret af David Elfick Jeg rejste til Perth for at tilbringe noget tid med Rai, blot få dage efter, at han ‘D blevet udskrevet fra hospitalet efter hans skænderi med kisten Cheaters.

Selvom han blev bedre af to medlemmer, sørgede cyklisterne for, at Rai ikke undslapede og gav ham en meget alvorlig flogging.

Nogle dage senere besluttede nogen at sætte ryggen på Rai’s Northbridge gym i brand, men skaden blev minimeret af, at de ville være arsonister dumme og branden ikke tog.

Jeg tilbragte fire dage med Rai og opholdt sig i sin lejlighed, mens tingene stadig var meget varme for ham med kisten Cheaters. Da jeg forespurgte ham en morgen om vores (min) sikkerhed, klappede han utvetydigt en tung form i sin gymnastiksække og sagde ‘vi’ bliver det fint. ‘

Ikke at Rai Fazio har brug for meget hjælp, når det kommer til at beskytte sig selv med hænderne: se ham smide et par varme op slag med sin far, Joe, på det tidligere ’s gym, det var temmelig indlysende både Fazio senior og junior kunne ramme mig hurtigere end jeg kunne spytte.

Jeg kan gøre mange ting i livet med at lave toast, skrive selv eftergivende blogindlæg, drikke øl og patte hunde er nogle af mine talenter.

Kæmper er dog ikke en af ​​mine stærke dragter.

Jeg er ikke en advokat for vold, men jeg tror at kaste et slag er en af ​​mange ting, en mand burde vide, hvordan man skal gøre, deroppe med at kunne sparke en fodbold, skifte et fladt dæk, hælde en øl og foment revolution i et centralamerikansk land. Reglen er, at du aldrig bliver fysisk, før de rører dig eller en kvinde. Så vil du vide, hvordan du skal bryde deres kæbe.

Måske er du uenig, og som en af ​​tegnene i Two Fists, One Heart spillet af Tim Minchin, bruger du humor til at Billige Moncler Sale arbejde dig ud af pletter af problemer.

Men hvad nu hvis nogle deadshit truer dig? Hvad hvis de egentlig gør ondt til nogen tæt på dig? Hvad så?

Sarkasme er ikke meget, men at vide, hvordan man lægger en på en blokke s hake, kan bare redde dagen.

Sagen er, at alle har deres egne to dollar råd om ting som at smide en slag, og medmindre du bruger en seriøs tid i nogle seriøse sportscentre, vil du aldrig blive undervist på den rigtige måde ved blokes, der ved, hvad de taler om om.

Rai Fazio har glemt mere om boksning end de fleste mennesker hævder at ‘vide’, så i dag, hvis du er i humør, tjek det her, han er filmet og viser dig ins og outs af at kaste en slag.

Det ’s fascinerende og ville sandsynligvis koste dig et par hundrede dollars i lektioner til at høre det fra en bokser af Rai’ s kaliber, blev en mand smedet af sin far Joe Fazio, der har trænet mere end to Billige Moncler Sale dusin statslige og australske boksning mestre .

Og et sidste punkt af interesse, jeg mødte boxeren Anthony Silvestro, der er medtaget sparring i disse videoer, da han var omkring 13 og langt mere diminutiv.

Tag et kig på de slag, han kaster nu, han er et absolut monster og et stort tip til at vinde en national titel i den nærmeste fremtid.

Two Fists One Heart præsterede i Perth i aftes og vil ramme teatre 19. marts.

Hvis du vil sende mig en e-mail med et emneforslag eller bare vent, prøv her. Jeg har nu for mange ubesvarede e-mails til at indhente, så jeg indfører en ingen svarpolitik. I forvejen takker jeg for din email. der var en hændelse på hans gamle skole omkring to år siden, hvor et tredje barn trådte ind for at bryde en kamp mellem to andre og kom ind i masser af problemer fra rektor.

Den generelle konsensus fra mødrene (mafiaen) var, at han gjorde det rigtige, og det var det, vi ville have ønsket vores sønner også at gøre.

Sam, så mange gange har jeg følt at læsning din blog var som at lytte til mit underbevidste. Vandrer gennem livet, der har din stemme på hundredvis af emner, blinker ind i min hjerne som nogle doppelganger. Beklager, men dette er ikke en

Jeg er med randomguy på denne ene. At være 39 år uden noget fist er noget, jeg er stolt af og kan ikke huske en tid, hvor jeg har måttet indrømme maskulinitet for at undgå et voldeligt møde. Det er bare den måde, du går om det.