Hvordan man undgår ferie svindel

Hvordan man undgår ferie svindel

Ferieene inspirerer uselviskhed og velgørende giver i mange enkeltpersoner, men skrupelløse scam-kunstnere kan se den generøsitet som en mulighed for at linse deres egne lommer.

Som en del af Holiday Scam Protection Week deltager Department of Banking and Securities i Department of State for at råde forbrugerne til at kigge efter tegn på svindel i løbet af ferien og bruge sikre strategier for at sikre deres gaver går til den velgørenhed, de har til hensigt .

svindel opstår hele året rundt, men desværre kan kriminelle være mere aktive i feriesæsonen, når de ved, at du er ivrig efter at dele med dem i nød, sagde bank- og sikkerhedsminister Robin L. Wiessmann. godt informeret om denne og andre svindel, der ser en uptick i nærheden af ​​ferien, kan hjælpe med at forhindre dig i at miste dine hårdt tjente penge og tillade dig at fokusere på det, der virkelig er vigtigt i løbet af denne årstid. Fem Golden Rings Relief Fund).

Ofre kan kontaktes direkte via e-mail (noget ægte velgørenhed kun med eksisterende interessenter), telefon eller ved at gå dør til dør. Oplysninger vi giver giver alle Pennsylvanians mulighed for at træffe velinformerede beslutninger om donation.

Syv tips til at forhindre velgørenhed Grinches fra at stjæle din givende ånd (og penge):

Ignorer e-mail eller tekstforespørgsler til donationer fra ukendte Billige Moncler Sale organisationer: de er næsten altid svindel.

Giv aldrig kontanter eller skriv en check til en individuel advokat. Når du skriver en check, skal du Billige Moncler Sale betale den til organisationen eller betale via kreditkort.

Statsministeriets hjemmeside indeholder også en liste over organisationer, der har været genstand for korrigerende foranstaltninger truffet af Præsidiet for Korporationer og Velgørende Organisationer. Offentligheden kan også ringe til 1 800 732 0999.

Hvis en velgørende organisation hævder at være med til at hjælpe en lokal organisation som en politimyndighed eller brandvæsen, skal du kontrollere med den pågældende organisation for at se, om de rent faktisk er pengeindsamling og ved hjælp af den pågældende organisation. Kontroller stavningen af ​​organisationsnavnet og webadressen meget tæt på afvigelser.

Få ud af organisationen direkte med dit økonomiske bidrag, natural donation eller frivilligt, hvis du er usikker på, om en advokat repræsenterer en legitim velgørenhedsorganisation.

Enhver kan kontakte Department of Banking and Securities på 1 800 PA BANKER eller 1 800 600 0007 for at stille spørgsmål eller klage over finansielle transaktioner, virksomheder eller produkter. Medlemmer af offentligheden er også inviteret til at oprette forbindelse til afdelingen via Facebook og Twitter eller abonnere på institutets nyhedsbrev.