Hvordan man vinder en kamp på skolen opdateret

Hvordan man vinder en kamp på skolen opdateret

Introduktion: Sådan vinder du en kamp på skolen (opdateret) Sådan forsvarer du dig selv i skolen. Mange af disse teknikker kan bruges til at vinde en kamp, ​​men mange er selvforsvar. Hip-kastet er vidunderligt. og jeg elsker absolut det. Og hvis du praktiserer disse derhjemme, så prøv ikke at slam din partner til jorden, lige nok for at få følelsen for det. Når i garderoben, vigtigst af alt, hvis der ikke er en lærer rundt, klip dem. Såsom hvis de forsøger at piske dig med et håndklæde, bevæger sig meget tæt meget hurtigt og klipper dem, så kaster de dem jeg finder er den bedste løsning. Jeg finder dette for at være den nemeste ting at gøre for at få nogen til at give noget tilbage. Jeg finder, at den supinerende wristlock er den nemmeste at udføre. Såsom en gang i skole tog nogen min blyantpose fra min bogtaske. Jeg vendte om, greb håndleddet på Billige Moncler Sale armen, der holdt blyantposen, og håndleddet låste ham. Jeg havde ham, der ville give den tilbage inden for et split sekund. Men først er kampens holdning. (ja, disse er testet og testet af mig) De fleste af dem, jeg virkelig kan lide at bruge som smerteoverensstemmelseshold. Jeg har brugt disse til at holde folk væk fra mine Billige Moncler Sale ting og venner. De er vidunderlige ting at vide, samt at vide, hvordan man kan forsvare sig imod dem. de fleste af dem, jeg har set dig, skal udføres på jorden, men nogle kan gøres i stand-up position. Jeg har brugt dette mange gange som en smerteoverholdelse hold, og det er meget effektivt, når det gøres rigtigt. Men det er ulempen, at det skal udføres ekstremt hurtigt. Den ene, jeg bruger meget, er albue-lås mod skulderen. Jeg foretrækker i stedet for blot at gå direkte til den, få en albue-lås mod din modstander og derefter flytte armen til denne position.Du kan gøre dette fra clinch når du kan få fat i hans skuldre.Jeg kan virkelig godt lide denne teknik.Alle jeg kan falske dræbe myseklf.shealth skal have fuldstændig kontrol over kroppen. også godt for nætter wen du kan ikke sove lol og hvis du vil vide noget kool, så når de er ude af luften 2 hurtigt ikke for hårde slag til toppen af ​​hovedet eller en sideknald til templerne. Mens du er på jorden, går du ind i fjerde vagt, som du pakker dine knæ rundt om hovedet og tag i talje lås hænder og træk op i yomo ishu hoved fanget i knæ og dine hænder holde dem op og derefter tage det, hvor du vil have det praksis gør perfekt. srry med stavning btw