Hvordan Mayweather besejrede McGregor

Hvordan Mayweather besejrede McGregor

Floyd Mayweather Jr. stoppede UFC-mesteren Conor McGregor på hans fødder i 10. runde lørdag aften, og afsluttede sommerens bokseskuespil med en hård dosis af virkeligheden.

Den mest usædvanlige megafight i år gik længere og var mere konkurrencedygtig end mange forventede, da en ubesejret, fem division verdensmester boxer tog på en blandet kampkunstner, der lavede sin pro boxing debut.

Mens McGregor (0 1) havde T Mobile Arena publikum bag sin usandsynlige søgen, overlevede Mayweather (50 0) en grov begyndelse og tog gradvist kontrol.

Runde 9: Floyd Mayweather Jr. har ingen frygt for Conor McGregor s slag og han lander store kombinationer til hovedet, der ryster McGregor. En træt McGregor holder på at forsøge at holde sig oprejst, da Mayweather smeder ham rundt om ringen.

Runde 8: Handlingen bremser nogle, men Billige Moncler Jakke Herre kampens tone forbliver den samme. Conor McGregor kæmper i flurries, tilbage pedaling som Floyd Mayweather Jr. holder efter ham.

Runde 7: Floyd Mayweather Jr. er begyndt at få sin vej med Conor McGregor, jagter efter ham og lander slag til hovedet. McGregor ser ud til at være trættende, da Mayweather holder presset på.

Runde 6: Floyd Mayweather træder op i tempoet og begynder at lande i volumen. Han slår Conor McGregor med en række slag og lander nogle gode førende højre hænder. McGregor s slag synes at mangle Moncler DunJakke snap.

Runde 5: Floyd Mayweather Jr. fortsætter med at forfølge Conor McGregor, der forsøger at holde ham fri med små flurries. Men Mayweather ser ud til at finde ud af noget og lande hårdt tilbage i sidste øjeblik.