Hvordan ser du anime

Hvordan ser du anime

(inkl. Anime News Nina !, ANNtv, ANNCast, Answerman, Astro Toy, Brain Diving, Begravet Skat, Chicks On Anime, Krasj Japan, Dub Spor, Rediger List, Episke Tråde, Fra Galleriet, Hai Fidelity, House of 1000 Manga, Ima Kore Ga Hoshiin Da, Gamle Skole, Skam af Skam, HØJRE KUN KUN !!, Holdbarhed, Lydbeslutning, Underkultur, Super Plastik, Tales Of Industry, Tankobon Tower, Click, Galleriet, The List , Mike Toole Show, Set List, Stream, X-knappen, denne uge i Anime, Vice Luna) For eksempel her i Storbritannien er der et websted kaldet Anime On Demand, men du kan kun se den første episode af enhver serie, de har uden at abonnere, hvilket er (jeg tror) 35 for et år eller 10 for en sæson, som for mig er mange penge at investere, når du ikke ved hvad du får for pengene. Du skal være temmelig dedikeret til at fork ud for det blinde, efter min mening. Så jeg vil ikke abonnere på dem, fordi jeg tror, ​​at deres forretningsmodel er dum. For at sammensætte dette, viser de endda dubletter, der er tilgængelige for UK på Crunchyroll, så hvorfor på jorden ville jeg abonnere på dem, når jeg kan se det samme show gratis, lovligt på Crunchyroll? Dette er mig det perfekte eksempel på, hvordan man ikke kan køre en anime streaming Billige Moncler Jakke Herre service. en meget bedre og mere logisk streaming service, og jeg abonnerer på Moncler DunJakke Crunchyroll i stedet. Personligt ser jeg ikke meget effektiv forskel mellem streaming sites og fansubs. Jeg bruger streaming sites, når de er tilgængelige ud fra princippet, og jeg har et aktivt Crunchroll premium medlemskab , og i interesse for permanence og videokvalitet foretrækker jeg Blu Ray, når jeg ved det, det er umagen værd, men jeg er ikke interesseret i at købe indhold, før jeg har set det og ved, at det er værd at både mine penge og rummet det tager at gemme det. Jeg blinde købte ting i forbi, og for det meste var det en fejl. Som fan med godt job har jeg råd til at splurge købe 3 4 Blu Rays eller DVD’er om måneden. Men jeg ønsker ikke at købe hvert eneste show, jeg ser, så omkring halvdelen af ​​tiden jeg ser på shows på Hulu Netlfix, som jeg ikke vil købe. Der har været tidspunkter, hvor jeg stoppede at se efter en episode gennem streaming, fordi jeg kunne godt lide showet så meget jeg besluttede at købe Blu Ray fortsætte med at se i bedre quaility.