Hvordan Skechers formet op i nr

Hvordan Skechers formet op i nr

Skechers Fitness Group President Leonard Armato tog en chance sidste år på en sidste minut Super Bowl reklame mulighed for Skechers ‘Shape Ups toning sko og kom heldig.

Virksomhedens 15 andre pletter med kundebevisninger og NFL Hall of Famer Joe Montana var langt fra de lurede briller, de fleste annoncer blev leveret den aften. ‘Vi havde ikke en plads klar, så vi slog ikke en kreativ mesterværk på spillet ‘, siger hr. Armato, markedschef for Skechers Fitness Group.’ Vi sætter Joe Montana’s stemme på for at se, om mænd ville være interesseret i ideen om at få mere ud af hvert trin og hverdagen. Men så begyndte mænd faktisk at købe det. ‘

At tage nogle risici synes at være de rigueur for den tidligere sportsagent og ex CEO i Association of Volleyball Professionals. Med mere end 25 års erfaring i sportsmarkedsføring og -hændelser deltog Mr. Armato i marts 2010 i Skechers som sin præsident CMO for fitness. Han bragte etablerede relationer med atleter som Mr. Montana, Kareem Abdul Jabar og Karl Malone, som alle har tjent som talsmænd for Shape Ups.

I år vender Skechers tilbage til Super Bowl med en ny berømtheder talskvinde, Kim Kardashian, på et sted, der vil flyve efter to minutters advarslen i fjerde kvartal. ‘Ideen er, at Kim Kardashian skal bryde en persons hjerte foran 100 millioner mennesker,’ drillede hr. Armato, 57. ‘Det vil være lidt som kunst efterligner livet.’

Det nye forhold kommer som Skechers bliver en større spiller i atletisk fodtøj og beklædningsindustrien. I 2010 blev det Nike-nummeret ifølge Sports Market Intelligence og brugt $ 103,8 millioner på målte medier fra januar til november, ifølge Kantar Media. Og det er alt uden en dedikeret CMO eller et agentur for rekord. Hr. Armato deler hans marketingopgaver med Skechers grundlægger CEO Robert Greenberg. Virksomheden har også sin egen kreative direktør, Kristen Van Cott, en Disney og Paramount veteran, der fører tilsyn med originalt indhold division Skechers Entertainment.

Ad Age: Skechers lavede også for nylig en succesfuld, om kontroversiel, debut i originale kids ‘programmering i efteråret med Skechers Billige Moncler Sale Entertainment’ s ‘Zevo 3’ serie på Nicktoons. Hvordan opnår du markedsføringsmål med ejendommen i henhold til de strenge FCC-retningslinjer for børn ‘TV?

Mr. Armato: Med ‘Zevo 3′ søger vi bare at skabe en selvstændig ejendom, et overbevisende stykke indhold, med alle de forskellige regler i tankerne. Vi ’sørger for, at vi’ følger dem og arbejder inden for reglerne , men det handler virkelig om tegnene og indholdet og ikke forsøger at markedsføre noget til nogen. Enhver forestilling, der har en betydelig popularitet i sidste ende, bliver salgbar på forskellige niveauer.

Ad Age: dit andet store spil til børnets publikum, Twinkle Toes sneakers, debuterede til lovende salg sidste år og synes at være en stor prioritet i 2011, har du for nylig annonceret et kommende Happy Meal-partnerskab med McDonald’s. Hvad var markedsmulighederne for at komme ind i børnenes rum?

Hr. Armato: Små piger elsker ting, der gnister, så det er en mulighed for at fange deres fantasi med et produkt, der ser dyrt ud og er rimeligt prissat. . Det er et betydeligt forretningsområde, og vi håber at fortsætte med at opretholde og vokse.

Ad Age: Skechers har endnu ikke ansat et formelt bureau. Hvorfor har det alene været den rigtige tilgang til virksomheden fra et markedsmæssigt perspektiv?

Hr. Armato: Vi udvikler normalt vores marketingstrategier internt, fordi vi er godt orienteret om Billige Moncler Sale Skechers-mærket og alle de unikke værdiprojekter, der er forbundet med produkter, som vi udvikler. Vi har en in-house reklame og grafik afdeling, under ledelse af Jason Greenberg, der skaber billeder til Skechers. Vi kan altid trække fra det i husbranchen.

Annoncealder: Med alle disse forskellige produkter og målgrupper ser det ud som om Skechers forsøger at være alle ting for alle mennesker. Kan et skoselskab gøre det i disse dage?

Mr. Armato: Det er virkelig et spørgsmål om at sende besked til de forskellige mål, og hvordan du gør det mest effektivt. Når vi når ud til Twinkle Toes kunder, er de nok ikke klar over, at vi markedsfører andre om atletisk fodtøj, og når vi bygger en Shape Ups kampagne, taler vi til en anden forbruger og skal tale med dem på en måde, der er anderledes og engagerende. En ting der er spændende er, at Skechers har genereret stor tillid til forbrugernes sind, fordi vi har leveret løftet om at opbygge sko, der er effektivt til det formål, der er beregnet.

Hr. Armato Den største fejl er ikke at lave nok små fejl. Jeg vil gerne prøve flere ting og være mere nyskabende, men med alle de nye måder at nå ud til folkene og kravene til alle os marketingfolk, er det meget udfordrende at holde øje med alle engagementsteknikkerne og identificere dem, der skal ansætte. En anden fejl, som enhver sandt marketingmedarbejder eller iværksætter kan gøre, er ikke at følge dine instinkter og kæmpe hårdt nok, når du tror på noget. Det er let at komme ned i modsat retning, især hvis du udtrykker et mindretal eller uvant synspunkt. Enhver marketingmedarbejder eller iværksætter skal være villig til at sætte halsen på linjen for det, de tror på. Det er ikke et job for svage hjerter.

Andrew Hampp

Andrew Hampp dækker kabel-tv, hjemmefra og radio for Ad Age, med yderligere dækning af musik i marketing. Han er også en regelmæssig bidragyder til Madison + Vine, den branded underholdning nyhedsbrev, der skibes hver torsdag. Andrew er altid på udkig efter utrolige trend- eller casestudier fra hjemme- og radioindustrien og byder bordssamtaler med folk i disse sektorer velkommen for at diskutere, hvordan deres arbejde kan passe ind i hans dækning. Han foretrækker at kontakte via e-mail, men kan også nås via telefon.