Hvordan slippe af med koge

Hvordan slippe af med koge

Koger Moncler Jakke Dame er en infektion, der starter i en oliekirtel eller hårfollikel. Infektionen begynder med indførelsen af ​​stafylokokbakterier, almindeligvis kendt som staph. Medicinske fagfolk henviser til koger som en møblering eller som en abscess. Den første indikation af kog er en rød klump på huden. Under klumpen fylder abscessen med pus. Efter fire til syv dage begynder et hvidt eller gult hoved at fremstå som smerten intensiverer. Den lille røde Billige Moncler Sale klump bliver til en stor ubehagelig udseende infektion. Nogle koger har mere end et hoved, der kaldes et karbunkel. Mange koger kan behandles med hjemmehjælpemidler. Flere naturlige midler, over counter cures og fold remedies er effektive koge behandlinger. Som med ethvert medicinsk problem er der nogle regler, der skal følges for at være sikker og sund.

Hvornår skal man søge medicinsk behandling

Klem ud overskydende vand og læg tepose på toppen af ​​det. Mens teposen afkøles, sænk den ind i kogende vand igen. Fortsæt med at genbehandle og opvarme teposen i mindst 20 minutter.