Hvordan Tom Brady udsatte Browns forsvar for de unge

Hvordan Tom Brady udsatte Browns forsvar for de unge

CLEVELAND, Ohio Browns kan tage lidt trøst i, at de holdt Tom Brady til 12 færre værfter end sidste gang de tabte til ham. I 2013 kastede han 418, og i søndagens 33 13 sejr over Browns blev han afholdt til 406.

Baby trin, ikke?

Browns havde det rotte held i at vende Brady i sit første spil tilbage fra hans fire spilophæng til Deflategate, og han frigjorte sin opvokset raseri på de helt overmatchede Browns.

Han ville nok have vundet stor, selvom Browns havde en erfaren besætning, men en hævn-sindet Brady med den steely ser i hans øje, og at kæben sat fast var for meget til dette unge og uerfarne Browns forsvar.

Da det var forbi, havde Brady sin ottende karriere 400 yard spil i hånd, tre touchdown passerer til sin nye bedste ven Martellus Bennet, og et par 100 yard modtagere i Rob Gronkowski (fem til 109 yards) og Chris Hogan (fire for 114 yards).

Han skyndte også to gange til 14 meter og fejrede ved at signalere først ned på et af disse løber.

Han var alt, hvad alle troede, han var i hans første spil tilbage, og så nogle. Og han udsatte Browns for den unge og erfarne flok, som de er. De kæmper hårdt, men de var ingen kamp for den fire-tiden Super Bowl-vinder .

Selv Joe Haden havde svært ved at holde op. Han blev slået på en 63 yard strejke til Hogan til 6, men forsvaret bailed ham ud ved at stoppe LeGarrette Blount på fjerde og 1 fra 1.

‘Jeg sagde, at han skulle være den samme Tom Brady som da han forlod, og han var’, sagde Haden. ‘Det var bare Tom Brady, Tom Brady. De gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Stramme ender, Gronk endte med at komme ud af hans shell, da Tom Brady kom tilbage, ville han give ham bolden meget. Jeg tror, ​​at han var i stand til at køre deres forbrydelse lige som han ønskede. Han gjorde et rigtig godt arbejde. ”

Hvorfor Browns ikke har råd til at miste Cody Kessler

Som Browns ‘lukkede hjørne tager Haden de 400 meter personligt.

‘Det er ikke en god følelse overhovedet,’ sagde han. ‘Jeg’ er en defensiv tilbage. Jeg kan ikke godt lide det. Det suger. Vi må finde ud af en måde at rette op på, men det er hvad det er. Han kom ind her og gjorde sin ting. Vi bliver nødt til at gå tilbage til båndet, se det og blive bedre. ”

Foruden 63 yarder slog Brady Browns på eksplosive spil på 43, 37, 37 og 36 yards.

‘Du vidste hvad Tom kunne klare,’ sagde cornerback Jamar Taylor. ‘De gjorde bare en måde bedre arbejde end vi gjorde i dag. Selvfølgelig var han på, han kom i sin rille og der var ingen vende tilbage derfra. Vi skal omgruppere, se hvad vi gjorde forkert og prøv at hoppe tilbage næste uge for det Titans-spil. Vi har fået et godt, ungt hold, der kommer (op), der har kæmpet deres popper Billige Moncler Jakke Herre ud derinde, og vi er et ung team i stigende grad. ”

Som sædvanlig kæmpede Browns for at dække stramme ender, med Bennett, der fangede de tre TD’er, herunder en 37 yarder, og var så åben på sin første TD-fangst, at han gik lige ind som om han spadserede gennem Central Park.

‘Det var svært,’ sagde træneren Hue Jackson. ‘Selvfølgelig gjorde disse fyre mange spil. Matchupet så ud som det gjorde. Det var ikke så godt på vores side. Vores fyre kæmpede ekstremt hårdt. Vi skal bare fortsætte med at blive bedre. ‘

Chris Kirksey tog skylden for Bennetts store dag.

‘De har fået nogle gode stramme ender,’ sagde Kirskey. ‘I slutningen af ​​dagen har de lavet spillet, jeg tager det fulde ansvar.’ Jeg er ansvarlig for det, og jeg skal bare spille en stramere dækning. ‘

Når de stramme ender Billige Moncler Sale og ryggen dræbte Browns gennem luften, brød de igennem en lang række tacklingsforsøg.

‘Vi kom ind i spillet, vi vidste, at Bennett for disse tidligere spil, han spillede, spillede godt, og Gronk var ikke rigtig målrettet meget,’ sagde Kirksey. ‘Vi vidste, at når Brady kom tilbage, det var hans gå til fyr. De spiller bare godt sammen. De er to gode Pro Bowl stramme ender, og de får en god boldplacering, så du skal bare fortsætte med at kæmpe.

Browns undlod også at få meget pres på Brady, med Jamie Meder at få den eneste taske. Samlet set ramte de ham kun tre gange, herunder en gang hver af nybegyndere Carl Nassib, der spillede med et kast og Joe Schobert.

‘Alle var intense i dag’, sagde Gronkowski, som kun havde en fangst ind. ‘Alle var amped op. Tom bringer altid det til bordet. Vi var bare glade for at komme ud derhen og komme tilbage på sporet og få en sejr. ‘

Browns havde faktisk mere defensiv talent sidste gang de spillede ham i 2013 og fik fire sække fra pass rushers som Paul Kruger, Jabaal Sheard og Barkevious Mingo. De to sidstnævnte spiller nu for patrioterne. Browns håber, at deres unge udsigter som Nassib og Ogbah vokser til frygtelige spillere.

‘Vi skal fortsætte med at vokse som en organisation, som et fodboldhold, individuelt og kollektivt,’ sagde Jackson. ‘Vi vil ikke blive frustreret af det her. Vi skal lære af dette, vokse af det og fortsætte med at blive bedre. Vi forstår. Den del af at se, hvordan det ser ud i fremtiden, var det lige derude for os at se. ‘