Hvordan Trump skattelovgivningen påvirker seniorer

Hvordan Trump skattelovgivningen påvirker seniorer

Hjem Om os Kontakt os Annoncer Tilmeld Abonnement Formularer Vejret

Nyheder Kandidater Bristol Forestville General News Plainville Plymouth Terryville Southington Herald

Sport Bristol Central Bristol Eastern St. Med gennemgangen af ​​den nye Trump-skattelovgivning er Medicare og Medicaid-programmerne i krydset hår og en modsat nedskæring. Desuden har plejehjemsbranchen lykkedes at vende tilbage seniorer, når Centers for Medicare og Medicaid Services afskaffer forbuddet mod plejehjem fra, at de først og fremmest har krævet, at beboerne indgiver voldgift til at bilægge tvister snarere end at gå i retten.

Desuden reducerer administrationen af ​​Trump tilbage anvendelsen af ​​bøder mod plejehjem, der skader beboere eller stiller dem i fare. I en nøddeskal skal seniorer kæmpe hårdere for at beskytte sig selv og deres kære. På trods af de negative nyheder er der beskyttelsesforanstaltninger, der stadig eksisterer for at beskytte dine rettigheder og få den bedste pleje muligt.

En positiv tilgang til denne nyhed er ikke afskrække i endnu et år din ejendom og aktivbeskyttelsesplanlægning. Start samtalen med din familie og ældre advokat. Ved at diskutere disse undertiden ubehagelige problemer bliver du mere komfortabel med dine planer og får dine spørgsmål besvaret. Du skal være den, der tager det første skridt i at tage kontrol over din fremtid.

Mens størstedelen af ​​den nye skattelovgivning skattelettelser og jobs Acthas har at gøre med at reducere selskabsskatten fra 35 procent til 21 procent, vedrører nogle bestemmelser de enkelte skattepligtige.

Federal Estate Skatter. Hvis du ikke var bekymret for føderale ejendomsskatter før, behøver du virkelig ikke bekymre dig nu. I henhold til den nye Trump-skattelovgivning giver den føderale ejendomsskat, der undertiden hedder ‘dødsskat’, 11 millioner dollars til at overføre skattefri til dine arvinger i ejendom, aktier og andre aktiver. Det betyder, at 22 millioner dollars kunne passere skattefri for ægtefæller.

Skattesatser. Disse er lidt reduceret, og beslagene justeres, med topbeslaget faldende fra 39,6 procent til 37 procent.

Udgifter til medicinsk udgift. Efter meget udbrud som reaktion på husets version af skatteregningen, som ville have elimineret den medicinske udgift, overlevede den. Og faktisk blev det forbedret ved at tillade lægeudgifter på over 7,5 procent af den justerede bruttoindkomst, der skulle fratrækkes i 2017 og 2018, Billige Moncler Jakke Herre hvorefter den overstiger 10 procent under gældende lovgivning.

529 planer. Disse konti, der tillader skattefri akkumulering af kapitalgevinster og udbytte til at betale collegeudgifter, kan nu bruges til privat skoleundervisning på op til $ 10.000 om året.

En stor bekymring for seniorer er en 2010-lov, som kræver, at enhver lovgivning, der tilføjer Moncler DunJakke det føderale underskud, betales ved at bruge nedskæringer, stigninger i indtægter eller andre modregninger. Bliv afstemt, seniorer, og vær forberedt på at kæmpe for dine rettigheder.