Hvordan udgivere kan tilslutte sig Apple News App

Hvordan udgivere kan tilslutte sig Apple News App

Apple har arbejdet hårdt på at gøre Moncler Jakke Dame IAd til en betydelig indtægtskilde for virksomheden. En del af deres strategi virker tilsyneladende meget svært at gøre for online-nyhedsbranchen, hvad de gjorde for musikbranchen med iTunes.

Fremskridt med at tjene penge på en Apple News Publisher

Indsend prøveindhold Hvis du offentliggør indhold, der kan betragtes som nyheder, skal du allerede være bekendt med Google News. Vi har skrevet en omfattende guide til Google News og hvordan du får det, og hvorfor du virkelig burde. Hvis du kan, det er det.

I efteråret 2015 introducerede Apple sin nyhedsprogram som en del af iOS 9. Det rullede ud til de fleste iPhone- og iPad-brugere, og ifølge Apple bruger ca. 40 millioner af dem.

Denne publiceringsplatform har til formål at bringe personlige nyheder og indhold til iOS-brugere, mens kombineringen af ​​kildemærkets look med det slanke Apple-design. Det er klart, at indtægtsmekanismen er Apples egen iAd, der hidtil benyttes mest af iOS app-udviklere til monetisering af app.

Nyhederne om Apple News

Apple sluttede tydeligt beta-perioden og åbnede portene for alle udgivere. Så nu er nyhedsudgiverplatformen i Apple News-format åben for alle. Ja, selv dig, og det er gratis at deltage.

Så før vi fortæller dig, hvordan du får dine indlæg på det foder og foran 80 millioner øjne (at 40 millioner par, hvis du undrer), skal du snakke om, om du endda burde investere tid og kræfter.

Det gode, det dårlige og det potentiale

Google gjorde det med YouTube, Facebook introducerede for nylig øjeblikkelige artikler, og Amazon udnyttede sin magt på bogmarkedet til den digitale verden med e-bøger og selvudgivelse. Så det er ikke underligt, at Apple ønsker at komme på vognen Billige Moncler Sale og holde indhold tæt på firmaets mærkebryst som alle andre på banen.

Nogle af de premium-udgivere, der var de tidlige brugere af Apple News-format og platform, var imidlertid genert af deres skuffelse fra systemet. Nogle udgivere rapporterede også dårlige udfyldningsrenter med iAd on News.

Siden da lancerede Apple et nyt analytics dashboard til udgivere, men det tyder på, at det tager en del publikum uddannelse for at få folk til at vælge Apple News.

(Brug Apple News eller Ronda Rousey vil slå dig!)

Skal jeg være tidligt til Apple News-toget og hoppe videre nu? Svaret på dette spørgsmål afhænger meget af din mobiludgivelsesstrategi, dit indholds niche og dine målgrupper.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis dit indhold ikke er på engelsk, har du lykke. I modsætning til Google handler Apple kun om engelsktalende borgere i verden, i det mindste lige nu.

Kom på Apple News Feed, hvad du skal gøre og have

For at komme i gang skal du bruge et Apple ID til at tilmelde dig web-appen for nyhedsudgiver. Nu, hvis du også vil tjene penge på dit indhold (og du gør det), skal du aktivere iTunes tilslutte dit udvikler-id.