Hvorfor Arsenal og Sanchez aldrig helt klikket

Hvorfor Arsenal og Sanchez aldrig helt klikket

Hvordan Arsenal kan vinde ud af denne situation

Arsenal har lige tabt en af ​​de mest teknisk talentfulde spillere i verden, en spiller der kan ændre et spil i en instans og tilføjer en magisk gnist, som Arsenal manglede i et stykke tid. Han scorede boatloads af mål for os og mellem Sanchez og Ozil, vi har været båret i et par år og belønnet med nogle FA Cups. Der er ingen tvivl om, at han er et stort tab for Arsenal og Miki, mens det er godt, er ikke en lignende til erstatning med hensyn til kvalitet. Men Arsenal er sat til at få mere af dette efter min mening. Lad mig forklare.

United er ikke til at vinde Premier League, og de var sikkert ret sikre på Sanchez fra top 4. Sanchez vil ikke gøre en enorm forskel her. Skal de realistisk vinde Champions League? Selv med Sanchez virker det usandsynligt, tænkte lidt mere troværdigt med Sanchez i siden. Så væsentligt har de tilføjet 150 200k (hvem ved præcis) til deres løn for at opretholde de nøjagtige samme forventninger til sæsonen. Jeg mener, at dette definitivt forbedrer deres første XI, men jeg tror ikke det gør en stor nok forskel til at overvinde de eksisterende huller med de andre store hold, i hvert fald denne sæson.

Arsenal på den anden side har nu efter min mening en mere realistisk chance for Top 4 nu. Mens Arsenal mister en af ​​deres bedste spillere, er der tydeligvis ingen kærlighed tabt mellem spillerne og Sanchez. Ingen sociale medier tårer i forhold til Coquelin forlader er meget afslørende. Så der er en vis grad af giftig atmosfære, der har været til stede omkring Emiraterne, og vi kan helt sikkert sætte 2 og 2 sammen og sige, at Sanchez spillede en smule i det. Dette har klart påvirket spillerne, herunder Sanchez selv, hvilket forklarer hans dårlige form og vores inkonsekvente form.

Med Sanchez forlader, kunne denne sky løftes og dermed løfte stemningen ved klubben. Miki kan muligvis ikke forbedre vores første XI, men han er ikke en dårlig spiller. De kan nu vende tilbage til at fokusere på Lacazette som et centralt punkt for vores angreb, som forhåbentlig vil få det bedste ud af ham. Vi vandt også miste bolden 20 40 gange et spil nu. Hvis vi kan få Aubameyang, som virker ægte, vil Arsenal forlade dette vindue i en meget bedre position, end de kom ind i. Jeg tror ikke, vi ville endda tænke over Aubameyang, indtil Sanchez var væk.

Jeg har fokuseret på Miki til gengæld fordi han er en helt ukendt mængde i øjeblikket. På lang sigt, hvis vi kan få Ozil til at underskrive og bringe i Aubameyang, så bliver vores langsigtede omdømme splittet. Men gør dette, og kom tilbage til Champions League, tingene kan se lyse igen.

Med de seneste resultater er top 4 nu tilbage som en realistisk præstation for året. Hvis Sanchez forlader får Arsenal tilbage i rillen, bringe en meget tiltrængt tillid og giver spillerne mulighed for at løfte deres hoveder, og Arsenal ville have fået meget mere ud af aftalen end Utd vil.

Rob A (se Sanchez score 30 mål i de næste 10 spil AFC

En stor en på Sanchez ‘forhold til Arsenal

Re: Global Gooner mail i morgen, jeg er enig i, at van Persie flytter til Old Trafford såret mere. Men jeg er uenig i, at det handler om hans spillestil eller enhver anden rent sportslig grund til den sags skyld. Fra mit perspektiv kommer det simpelthen ned på forholdet (eller manglen på), som Sanchez havde med fodboldklubben.

For at være sikker: Sanchez er en fantastisk fodboldspiller, og han vil forbedre United betydeligt. Denne ubelejlige kendsgerning er ganske vist temmelig frustrerende isoleret, da United allerede konkurrerer på et Billige Moncler Sale mere ambitiøst niveau end Arsenal.

Men van Persie sårede meget mere, fordi han virkelig forstod klubben, syntes at velsigne sig i privilegiet at være en del af sin historie og alligevel forlod os (ja det ved jeg nok, sikkert fordi han virkelig forstod klubben). Tør jeg sige det: han var en gooner.

Nu, for alt jeg ved, kunne Sanchez godt tale om betydningen af ​​Herbert Chapman, Bertie Mee eller David Rocastle. Men han gav aldrig det indtryk, og dette punkt er afgørende. Tværtimod snitede han en isoleret, løsrevet og afsondret figur i hele sin tid i Arsenal, der ikke viste nogen interesse ud over hans individuelle præstation og medalje.

Jeg hævder ikke at finde det svært at forstå; Han blev ikke rejst en Arsenal-fan, og han var i klubben udelukkende fordi vi gjorde ham et anstændigt tilbud, da han blev skubbet ud af Barcelona, ​​og han følte, at han havde en chance for at fremme sin karriere her. Det mindste du kan sige til ham er, at han fuldt ud var forpligtet til at bevare sit individuelle niveau (igen, vægt på den enkelte) og gjorde sit job meget godt i denne henseende. For det er jeg taknemmelig.

Men det var et transaktionsforhold, og det har sat tonen til hans afgang. Uanset om det var bragt i sin udførelse og timing, vil det blive betragtet som anstændigt forretning alligevel, hvis Arsenal faktisk tilføjer Aubameyang eller en anden af ​​hans evne til at udføre Mkhitaryan som Sanchez. Hvis vi ikke erstatter ham tilstrækkeligt, kan det betragtes som dårlig forretning. Men det handler enten på en måde, og det kan ikke overvejes i følelsesmæssige termer. Sikkert en Arsenal-legende (i ordets sande betydning) har ikke afvist klubben. Hvis det en klinisk vurdering afspejler det simpelthen forholdet Sanchez havde med Arsenal.

Og hvis jeg lyder som en forkastet Arsenal-fan, der hævder, at han har lyst til hende alligevel, lad mig kvalificere dette: Jeg er glad for at sætte mit hjerte derude og indrømme, at Ozil-potentielle afgang ville stige betydeligt. Det skyldes, at Ozil har knyttet sig til klubben. Og i disse relativt barske år for Arsenal er det mindst vi har brug for som fans: for spillerne at demonstrere et engagement i forholdet. Ozil har demonstreret det; Sanchez gjorde det ikke. Overvej det anekdotiske bevis, hvis du ønsker det, men det hvorfor Ozil navn er blevet sunget på en væsentligt højere frekvens i løbet af de sidste tre og et halvt år.

Som et sidste punkt er det vigtigt at understrege, at jeg ikke konkluderer, at Sanchez ikke er i stand til at etablere og opretholde et forhold til enhver klub. Han kan godt gøre det i United, hvis han føler, at klubben er tilstrækkeligt ambitiøs (hvilket jeg ville hævde at det er, at være retfærdigt), og at han opfylder sine sportslige mål (han kan kæmpe på dette punkt, i betragtning af den nuværende by oprettet) . Men det skete i Arsenal.

Selvfølgelig skader Arsenal Football Club hovedparten af ​​skylden for ikke at matche disse kriterier og dermed skabe dette miljø. Men det er en mail til en anden dag.

Er jeg den eneste Liverpool-fan eller person for den sags skyld, som bare ikke forstår interessen for Can, og ville ikke se ham på bagsiden?

Sure han har spil som han gjorde imod City, men han forsvinder for længere strækninger end kampe end Coutinho nogensinde gjorde for 3 år siden, har lige så mange dyre hjerner som Lovren, og sænker midtbanen ned på hans dårlige dage lige så meget som Henderson bare ikke få det, ville Billige Moncler Sale nogen virkelig være bekymret for at miste ham om sommeren? Vil andre top 6 klubber fans håbe deres hold snaps ham?

David (forsøgte og undlod at tænke på en passende Can-punttitel), Wexford.

Der er en eller to grunde til, at Spurs ikke får nok så meget Mailboxers, vi er enten på niveau med ledere, som stort set ikke taler for at slå vores kister på Football365 eller der er simpelthen langt langt færre af os det gør det, end der er hvem der støtter Arsenal, Liverpool og United. Det siger ikke, at der ikke har været nogle mumler af utilfredshed blandt rækken, og det er trods en stærk stilling. Måske er det derfor, at mumlen er bare det.

Det er en mærkelig sæson for Spurs, der spiller i et midlertidigt hjem, der er a) forfærdeligt at komme til og komme hjem fra (og jeg bor i det nordlige London, det er ved at sætte) b) fucking enormt selv når det er fuld og i fuld stemme føles stort set usammenhængende. Vi er også i den ukendte position at bygge en af ​​de største stadioner i landet, som nu er et anslået 1 mia projekt. Til toppen er klubben omgivet af rivaler, der har til hensigt at betale beløb helt ud over vores evne, nu mere end nogensinde.

Men det kan ikke forkaste nogle nysgerrige beslutninger. Vores skader har inkluderet Alderweireld, Wanyama, Dembele, Lamela og Rose alle indflydelsesrige spillere uden tvivl, men jeg kan ikke regne ud, hvordan vi simpelthen ikke har en spiller eller to, der kan spille i stedet for Sissoko. Er der bogstavelig talt ingen at tage byrden af ​​Dele på (laderen har ikke været god, men han er så ung og har sat sine standarder så meget højt). Hvorfor købte vi Llorente så bruger han sjældent sjældent?

Den meget reelle frygt er, at vi slutter uden for CL-stederne, og det er usandsynligt, at vi vinder turneringen, så de spillere, der er blevet hos os, bliver fristet af f.eks. Madrid, PSG, Barcelona og Gud forbyde andre PL hold.

Som svar på Robbie DFC. Swansea fans er sandsynligvis overly tilfredse med besiddelse statistikker eller skud på mål på nogen måde form eller form, men de er nedrykning favoritter og ethvert punkt / point er så velkommen på dette tidspunkt. Endnu mere, når du er imod et hold af Liverpool-kvalitet

Med Liverpool at kaste dybt ind der halvdelen med minutene tikker ned er tæt på at være så godt som et mål på det tidspunkt. På dette tidspunkt er bevarelse af Premier League-status for næste sæson langt vigtigere end kvaliteten af ​​spillet

Husk også, at Swansea indtil denne sæson har været et af de mere underholdende hold. Selv når kvaliteten var der (forfremmelsessæson og følgende) spillede de i en angribende besiddelsesbaseret stil, der var let på øjet og gav dem til mange nutral fans