Hvorfor dårlig ånde er så svært at kæmpe og hvad du kan gøre for at stoppe det

Hvorfor dårlig ånde er så svært at kæmpe og hvad du kan gøre for at stoppe det

Der er flere årsager til dårlig ånde, selv om Moncler Outlet den mest almindelige er kendt som bakteriel deprimering. En række bakteriearter med navne som Treponema denticola, Porphyromonas gingivalis, Prevotella intermedia og Fusobacterium nucelatum spiser en række næringsstoffer fra mad, spyt og døende celler og producerer derefter flere affaldsprodukter, der er kendt som flygtige svovlforbindelser (VSC), diaminer og kortkædede fedtsyrer. Alle disse er ret skarpe i lugt og kan nemt komme fra munden til en nærliggende næse.

Nu kan der være et muligt svar. I sidste uge afslørede et internationalt forskergruppe, hvordan bakterier i mundhulen kan klare selv den hårdeste tandbørste. Deres forskning viste bare, hvordan stabile visse arter kan være og foreslog, at helbredelsen kan kræve en mere økologisk tilgang.

Holdet undersøgte fem personer i løbet af en uge. Med fire timers intervaller i løbet af en dag blev spytprøver taget for at få en forståelse af de daglige ændringer der sker i munden. Den samme proces blev udført en uge senere for at give noget perspektiv på stabiliteten af ​​visse arter i munden.

Når en prøve blev opsamlet, Billige Moncler Sale blev den analyseret på det genetiske niveau for at bestemme hvilke bakteriearter der var til stede. Navne blev derefter katalogiseret og sammenlignet med andre prøver fra samme person og andre. Målet var at bestemme hvilke bakterier der var i stand til at holde fast i spytten på lang sigt, og om dette var specifikt for et individ eller var mere menneskelig befolkningsbaseret.

De første resultater afslørede, at den mikrobielle befolkning er specifik for en person. Hver person har et andet spytbakterielt fingeraftryk. Dette var ikke overraskende. Hver person har en unik mikrobiell befolkning, uanset om det er i tarmen, på huden eller i munden.

Men selv med dette resultat var der nogle trends værd at bemærke. De fleste af artene var i stand til at overleve ikke kun 24-timersperioden, men også ugeintervallet imellem. Mens de testede individer ikke havde nogen historie med halitose, havde nogle af de isolerede stabile arter betydeligt dårlig åndepotentiale. Dette betød, at disse særlige mikrobielle arter kunne opretholde sig selv, mens de danner de ret skadelige udgange.

Resultatet af undersøgelsen kan virke nedslående, men der var et antydning af skinnende lys. I en af ​​tilfældene ændrede den mikrobielle befolkning i løbet af en uge. Når forskerne forsøgte at finde ud af, hvad der skete, indrømmede personen sig til at skifte tandpasta mærker. Dette afslørede den potentielle virkning af mundhygiejne i det mindste medvirke til at ændre befolkningen.

Selvfølgelig er der indgreb for at hjælpe med at rive munden af ​​disse lugte. Den sædvanlige gå til muligheder er antibiotika. Men i lyset af antibiotikaresistens er det måske ikke den bedste løsning.

En anden mulig rute indebærer at skifte til økologi ved hjælp af mindre lugtige bakterier til at udkonkurrere de ufrugtbare lovovertrædere. I laboratoriet blev en bestemt bakterie, der hedder Streptococcus salivarius, afsløret som en mulig naturlig vej for at stoppe dårlig ånde. Ved at supplere munden med denne bakterie, ikke kun halitosis men en række andre mundhygiejne bekymringer.