Hvorfor er asbest farligt

Hvorfor er asbest farligt

Når materialer, som indeholder asbest, er forstyrret eller beskadiget, frigives fibre i luften. Når disse fibre inhaleres, kan de forårsage alvorlige sygdomme. Disse sygdomme vil ikke påvirke dig straks; de tager ofte lang tid at udvikle sig, men når de er blevet diagnosticeret, er det ofte for sent at gøre noget. Derfor Moncler Jakke Dame er det vigtigt, at du beskytter dig selv nu.

Asbest kan forårsage følgende dødelige og alvorlige sygdomme: er en kræft, der påvirker lungerne (pleura) og foringen omkring det nedre fordøjelseskanalen (peritoneum). Det er næsten udelukkende relateret til asbesteksponering, og når det diagnosticeres, Moncler DunJakke er det næsten altid dødeligt. er det samme som (ligner som) lungekræft forårsaget af rygning og andre årsager. Det anslås, at der er omkring en lungekræft for hver mesotheliomdød. er generelt et problem, der sker efter kraftig asbesteksponering. Lungens foring (pleura) fortykker og svulmer. Hvis dette bliver værre, kan lungen selv blive presset, og kan forårsage åndenød og ubehag i brystet.

Bemærk: Det er også vigtigt at huske, at folk, der ryger, og som også udsættes for asbestfibre, har en langt større risiko for at udvikle lungekræft.