Hvorfor er der 8 hårde forespørgsler på min kredit rapport

Hvorfor er der 8 hårde forespørgsler på Moncler Jakke Dame min kredit rapport

Jeg håber du kan give mig en slags forklaring på, hvorfor min bilforhandler satte 8 hårde forespørgsler på min kredit rapport. KAN jeg bekæmpe disse hårde forespørgsler? Jeg hørte bilforhandlere kan trække dog mange, de vil have, og også hvis en specifikke bank godkender mig, de trækker andre rapporter, jeg ved ikke, det kører mig CRAZY.

Tilsyneladende pingede forhandleren 8 pengeinstitutter og de lavede igen 8 hårde henvendelser. Det er ikke usædvanligt for forhandleren at pinge flere, der forsøger at finde dig en god aftale, eller i værste fald tog det ham 8 forsøg, før han fandt Billige Moncler Jakke Herre en, der ville finansiere dig. For det andet, hvis din sande faldt med 40 point, så odds er du har en meget begrænset kredit historie.

Hårde henvendelser på din kredit rapport kan indikere din risiko som låntager. For mange henvendelser kan betyde, at du tager for meget gæld til dig, eller at du er i en slags økonomiske problemer og søger kredit for at hjælpe dig. Flere henvendelser kan reducere din kredit score. Afhængigt af hvor meget information du har i din kreditrapport, kan en yderligere undersøgelse slet ikke påvirke din kredit score.