Hvorfor er ikke din MVP en prototype

Hvorfor er ikke din MVP en prototype

Tid til at tænke som en sofistikeret, virkelig magert iværksætter. Vil du bygge en software-løsning, før du vidste, hvad dine kunder var villige til at købe? Tydeligvis ikke. Endnu en gang ser vi det førstehånds.

MVP står for minimal bæredygtig prototype, og det er, hvad hver iværksætter skal sælge, før man forpligter sig til en kode.

Tag dig tid til at få det rigtigt. Entusiasme og interesse især tidligt på er ofte kanaliseret ind i bygningen.

Bygningen er uden tvivl det mest tilfredsstillende stykke. Du har en håndgribelig ting at dele og fremvise. Du får fortælle dine venner, at du er en startende grundlægger! ‘Tag et kig på den ting, jeg har bygget!’ Hilsen at have et produktwebsted er stærkt. Så så stærk.

Hvis du bygger det først, vil du sandsynligvis nødt til at gå tilbage på den proces igen, fordi chancen for at du fik det helt rigtigt første gang, er sjældent. Det er flere timer, flere dage og flere uger. Det er mere penge eller mere tid til at genoprette noget andet eller tredje gang. Tidligt er din tid og penge bedst brugt til at finde ud af, hvad dine kunder er villige til at betale for.

Der er to veje til iværksætteri. Du kan bygge en produkt / løsning og derefter finde et marked for det (det er svært!) Eller du kan studere et marked, identificere problemer og derefter bygge noget specifikt, der løser et eksisterende smertepunkt (det er lidt mindre hårdt !). Vi er store troende i den anden

Vi er store troende i den anden vej og har udviklet en let skurk på rampen for at få dig fra koncept til prototype klar i 30 dage eller mindre. Ikke mere undskyld, at den første opdagelsesindsats er for hård, for kompliceret og for tiden forbrugende. Sumeet Jain er supplement til vores LEVEL 4 // MVP arbejdssession. Han er en dybt tænkningsteknolog, der vil stille hårde spørgsmål og udfordre dine antagelser om en MVP. Lo fi, ud af hylden, eksisterende værktøjer. Det er her, vi starter.

Så mange iværksættere går ind i det bredere økosystem med en påtænkt løsning, eller værre, et fuldt dannet produkt. De har lavet en investering (enten tid eller penge eller begge) til noget uden at vide, om en enkelt kunde vil købe det. De har søgt og modtaget nul feedback.

Ingen checks og saldi. Intet iterativt design baseret på kundefeedback og indsigt. Ingen finger clue hvad du skal bygge. 100% iværksætterhubris. Stærke udsagn, jeg ved!

Steve Jobs, måske den mest berømte iværksætter, forgiftede brønden og satte en falsk standard. ‘Dine kunder ved ikke, hvad de vil.’ Det er næsten aldrig sandt. Alligevel har denne afhandling blæst ind i mange iværksættere. ‘Jeg ved bedst’ ​​er en farlig mantra.

Denne grove skitse er, hvad Nick Bowden, min MindMixer medstifter, satte foran klienter før han havde bygget noget. Og så solgte Nick håb. Funktionel? Slet ikke. Var det i stand til at formidle forudsætningen og artikulere værdien? I spar.

Når du først bygger en MVP, erkender du at du endnu ikke ved alt om dine kunders behov. Jo, du er noget ret baseret på intuition og et par runder af opdagelsesinterviews. Jo tidligere du kan opnå produktmarkedspasning (oversættelse: forstå, hvad en kunde er villig til at købe), jo smartere er du. Der er en håndfuld opstart i Midtvesten, at bum skyndte sig ind i produktbygningen, og har endnu ikke opnået produktmarkedet. De fortsætter med at tjene, de holder ved med at bruge. Næsen bliver strammere hver måned. Det behøver ikke at være sådan.

Få lidenskab til din løsning, når du har bevist, at der er et marked for det. Husk ikke bag det foreslåede produkt, især hvis ingen kunde vil. Tal sprog hos din køber (som du har behersket i LEVEL 3 // Messaging). Sælg Billige Moncler Sale sht ud af den wireframe. Hvis din kunde siger ‘Kom tilbage efter det’ er bygget, ’så er du ikke effektiv i din tonehøjde, eller de er for høflige til at sige kommer i vejen for så mange ting. En doven iværksætter vil vente på at sælge sit produkt indtil det er bygget. En doven kunde insisterer på et færdigt produkt, inden han tager en demo.

Salget handler om at formidle værdi. Det handler ikke om at fremvise produktegenskaber. Hvis du ikke kan sælge det fra papir, vil du ikke sandsynligvis sælge det, når det er bygget. En simpel test for at forberede dig på hvad der foregår: Kan du lave et salg fra papir. Det skal kræve gale Billige Moncler Sale salgsfærdigheder, og vigtigst af alt, en god forståelse af problemet / smertepunktet. Test dig selv. Forvent masser af roadblocks, masser af og en generel modvilje mod at få ansigtstid med kunderne. Dette er et perfekt eksempel på, hvad der kræves for at være iværksætter.

Ingen fremmede til venture-rummet, har dette co-stiftende par begge beskæftiget sig med at opdele midler og modtage venturekapital. Med det, de ville beskrive som yderst god rolledækning, har de tilpasset det bredere samfund til deres ambitiøse mål for opstartsregionen. Nyd deres radikale vision for vores regions innovationsøkonomi!

En seriel iværksætter på alle måder kan Nathan ikke hjælpe med at konceptere nye virksomheder. Heldigvis har han været helt afstemt til at tage et koncept gennem validering og i sidste ende i skala. Hans erfaring med at skabe mere end et halvt dusin virksomheder førte til oprettelsen af Startup Collaborative s unikke tilgang til virksomhedens bygning.

Forud for Startup Collaborative er Nathan bedst kendt for co-Founding MindMixer, en start på civile engagement, der hurtigt skaleres fra 0 kunder til næsten 1000 på bare to år. Til sidst beskæftiger mere end 75 ansatte i hele Midwest.

Ironisk nok bragte Nathan modenhed og struktur til vilde vestlige stilopstart på tværs af Silicon Valley, Silicon Beach og nu tilbage på Silicon Prairie.

En San Francisco-ekspedient, Creighton og UNO-kandidat og nu Midwest-samfundsleder, Nathan er en fixtur på startscenen.

Før starten af ​​Startup Collaborative grundlagde Erica Co Omaha Startup Collaborative.

Bedst kendt for at skabe den tåbelige følelse af tæthed inden for Omaha startup-markedet, blev OSC hurtigt hjemsted for mere end 70 systemstarter og tech virksomheder. Inden for bare 18 måneder havde OSC været forbundet med oprettelsen af ​​et par hundrede job, millioner i venturefinansiering og inspiration fra tusindvis af nuværende og potentielle iværksættere.

Ericas iværksætterindsigt er blevet citeret i publikationer som Forbes, Inc. Magazine og endda på NPR.

Boomeranging tilbage til Nebraska fra Dallas, hvor hun arbejdede med øverste civile ledere på centrale offentlige private partnerskaber for at ændre byens bane. Tidligere har Erica arbejdet med en håndplukket gruppe af vækst, der søger kunder, der spænder over marketing-, teknologi- og opstartsselskaber.

PopularNewUpcoming events på Silicon Prairie Future Builders Challenge hjælper Lincoln-studerende med at identificere deres iværksætterkundskaber Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitche og lancere på SXSW Missouri-baserede Lean Media Closed $ 500,000 i Seed Funding KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse K State Launch udfordrer studerende af alle baggrunde at være iværksættere KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse Missouri-baseret Lean Media lukker $ 500.000 i frøfinansiering Kommende arrangementer på Silicon Prairie Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitch og starte på SXSW