Hvorfor er medarbejdere mod Mangfoldighedsprogrammer

Hvorfor er medarbejdere mod Mangfoldighedsprogrammer

Jeg er klar over, at mangfoldighed skal være en faktor, men nogle medarbejdere sætter ikke pris på, at de måske har mistet en forfremmelse til en mindre kvalificeret person på grund af mangfoldighedskrav. Derudover kan nogle mindreårige medarbejdere ikke lide mangfoldighedsprogrammerne, men antager, at alle mindretal / kvinder / hvem er mindre kvalificerede. De vil hellere blive dømt efter deres egen fortjeneste, alt sammen lige meget.

Jeg kan ikke lide mangfoldighedsprogrammer, fordi de kan være tankeløse, som i forbindelse med kun at ansætte unge attraktive hvide hunner til at fylde civile vicedirektørstillinger ved Pentagon for nogle år siden, i en af ​​de militære tjenester (som vil forblive navnløs) . Det var tydeligt for mig, at der var et skub for kvinder, men det viste sig, at denne vægt var en-dimensionel kun for hvid hunner til minoritetshunner.

På den anden side kender jeg personligt til en usædvanligt velkvalificeret person, der måtte kæmpe hårdt for enhver forfremmelse, hun modtog i et forsvarsministerium. Da hun blev afdelingschef for GS 15, ville hun kun overveje kvinder til kampagner inden for sin organisation, kvalificerede mænd blev overført. Det var internt kendt som ‘PPP’ (Promotion program for mennesker uden visse mandlige attributter).

Har du hørt de seneste nyheder om, at 25% af vores læger er fra Mellemøsten? Så ‘rejseforbuddet’ er negativt [vil være] påvirker vores amerikanske sundhedspleje, angiveligt.

Spørg nu selv, hvorfor amerikanere ikke fylder disse stillinger?

Jeg siger, fordi de er billige arbejdskraft.

Spørg dig selv, om penge ikke var noget objekt, hvorfor ville du vælge en udenlandsk læge over en amerikansk trænet indfødt person, uanset deres etnicitet.

Selvfølgelig ser jeg en TON af amerikanske fødte læger, der rent faktisk går til andre lande for med skole også. HVORFOR? Fordi standarderne er lavere, og det er billigere.

Jeg fandt det også ret fornærmende, da vi på telefonfirmaet måtte tage ‘Diversity Training’ til at blive admonished, at for visse etniske grupper var vi forbudt at læne sig fremad for at tale med dem. HVAD???? Det var fordi de hyrede en Billige Moncler Sale masse konsulenter fra et agentur, der hyrede fra udlandet. Eller ingen i udlejningspladsen på Orlando-lufthavnen kan endda tale engelsk. Eller jeg går i et ventesal til en læge osv. Og fjernsynet er på spansk tv. Eller hver eneste roofer i FL taler spansk. Eller ethvert hjemmeplejehjælpemiddel i mine klienter ‘boliger taler haitisk kreolsk og går rundt barfodet i min kundes hjem. (Forbudt).

I går gjorde en af ​​pigerne ikke selv, hvordan man slår THERMOSTAT’en korrekt ned. Min klient sagde, at han var varm, i stedet for at bare sænke termostaten fra HEAT 75 til 70, vendte hun på AC og FAN (ikke engang auto) .

For det niveau af ‘pleje’ betaler han 12.000 dollars om måneden. Mens de sidder i sin lejlighed, skifter de i Creole ALL DAY LONG på deres telefoner i baggrunden, mens han prøver at se tv på dansk. (også forbudt).

Når ressourcer som job bliver mere knappe, ser folk på det som ‘de’ tager det helt rigtigt til mig. ‘Også meddelelsen, der er blevet formidlet om initiativer som dette, er, at de giver dovne, uuddannede, uværdige, uintelligente mennesker en ‘free handout’.

Som en mand fortalte min (sorte) far, som var en IBM-chef i 70’erne 90’erne: ‘Du ved, hver gang jeg ser en sort person som dig i en stilling som den du er i, gør det mig sur, fordi Jeg ved, at der er en kvalificeret hvid person, der ikke fik et job. ‘

Når ressourcer som job bliver Billige Moncler Sale mere knappe, ser folk på det som ‘de’ tager det helt rigtigt til mig. ‘Også meddelelsen, der er blevet formidlet om initiativer som dette, er, at de giver dovne, uuddannede, uværdige, uintelligente mennesker en ‘free handout’.

Som en mand fortalte min (sorte) far, som var en IBM-chef i 70’erne 90’erne: ‘Du ved, hver gang jeg ser en sort person som dig i en stilling som den du er i, gør det mig sur, fordi Jeg ved, at der er en kvalificeret hvid person, der ikke fik et job. ‘

Når ressourcer som job bliver mere knappe, ser folk på det som ‘de’ tager det helt rigtigt til mig. ‘Også meddelelsen, der er blevet formidlet om initiativer som dette, er, at de giver dovne, uuddannede, uværdige, uintelligente mennesker en ‘free handout’.

Som en mand fortalte min (sorte) far, som var en IBM-chef i 70’erne 90’erne: ‘Du ved, hver gang jeg ser en sort person som dig i en stilling som den du er i, gør det mig sur, fordi Jeg ved, at der er en kvalificeret hvid person, der ikke fik et job. ‘

Jeg er en sort mand, der søger at starte egen virksomhed. Din kommentar er resonans med mig, for hvis du nogensinde kommer til at arbejde for mig, vil du nok sige, at jeg var den bedste chef du nogensinde har haft. Hvorfor? Fordi jeg er klar over, at en forretning handler om de mennesker, der laver arbejdet. bundlinjen, men dine folk hjælper dig med at nå det mål.