Hvorfor et Trump-tab i november stadig kunne være ødelæggende for U

Hvorfor et Trump-tab i november stadig kunne være ødelæggende for U

Alle amerikanere bør være foruroliget over Donald Trump-fortrolige Roger Stone forslag om, at Trump hævder Hillary Clinton forsøger at stjæle valget.

At sige, at der allerede er ‘udbredt vælgersvindel’, sagde Stone, at ‘hvis der vælges bedrageri, vil dette valg være ulovligt, vi vil få en forfatningsmæssig krise, udbredt civil ulydighed, og regeringen vil ikke længere være regeringen.’ I et interview med den konservative udløb Breitbart fortsatte Stone: ‘Jeg tror, ​​at han skal lægge mærke til, at deres indvielse vil være retorisk, og når jeg mener civil ulydighed, ikke vold, men det vil være blodbad.’

Hvis du er i tvivl om, at Stone har Trump-Øre, sagde Trump to dage senere, ‘Jeg er bange for, at valget bliver rigget’, og han fortsatte med at advare om vælgerbedrageri.

Nogle er trøstede for at vide, at dette valg slutter om tre måneder. Men et Trump-tab i november, der synes mere sandsynligt, kunne kun være lidt mindre destruktive end en Trump-sejr. I bedste fald vil hans tilhængere betragte Clinton-administrationen som ulovlig fra Dag One og bruge de lovlige midler, de kan for at forhindre, at regeringen fungerer. I værste fald vil de konkludere, at deres hvide, manlige dominerede Amerika tabes for evigt og træffe ekstra retlige foranstaltninger for at beskytte sig selv.

Amerikanerne tager for givet fredelige magtoverførsler. Men hvis den tabende side erklærer regeringen ulovlig og taler om blodbad, kan der ske noget andet.

For 16 år siden, efter den omstridte 2000 fortælling, gav Al Gore et nådigt koncessionstale, der påberåbte Stephen Douglas-ord til Abraham Lincoln: ‘Partisk følelse skal give patriotisme. Jeg sammen med dig, hr. Præsident og Gud velsigne dig.

‘Dette er Amerika. Ligesom vi kæmper hårdt, når indsatsen er høj, lukker vi rækker og kommer sammen, når konkurrencen er færdig,’ sagde Gore. ‘Vi vil stå sammen bag vores nye præsident.’

Kan nogen forestille sig Trump at sige disse ord efter en Hillary Clinton sejr?

Trump-tilhængere er primed til at mistanke om sammensværgelse, des mere nu, da de ser Trump synke i afstemningerne. Ved en Trump-rally i Virginia i denne uge, efter at Trump havde fortalt publikum: ‘Vi løber imod et rigget system,’ trængte Trump-støtterne tilfældigt ud, Billige Moncler Sale at valget kunne blive stjålet.

Dawn Quires fortalte mig, at FBI-direktøren James Comey anbefalede anklager mod Clinton fordi han ‘ikke vil blive skudt i ryggen som andre.’ James Scarborough sagde retlige nederlag for vælger ID-love var tegn på et rigget valg. Og Connie Jagger begrundede, at et Trump-nederlag nødvendigvis ville betyde et Billige Moncler Sale stjålet valg, fordi Trump-folkemængderne er større end Clinton-falskhed, at vinderen er bestemt af crowd-størrelse i stedet for de 125 millioner stemmer, der giver Trump-backers, mener, at en legitim Clinton-sejr er umulig. ‘Trump i problemer? 10.000 mennesker i Jacksonville!’ nogen hedder Eric Swenson emailede mig torsdag. ‘Patetiske medier, korrupte til kernen.’

Bland den paranoia med tilbøjelighed til vold set ved Trump-arrangementer, og du kan se, hvor dette kunne gå efter 8. november.

På et Trump-rally i Pennsylvania for nylig viser en video fra PennLive, at Trump-tilhængere skyder, kaster til jorden og bloodying en demonstrators næse.

Skifer Ben Mathis Lilley har en tally af 20 voldsomme hændelser ved Trump-begivenheder af Trump-tilhængere, og demonstranter, herunder demonstranter ramt med peberspray af Trump backers, og eksempler på demonstranter bliver sucker stanset, shoved og choked.

Trump har opmuntret en sådan aktivitet ved at tilbyde at betale de voldelige juridiske gebyrer, ved at lytte demonstranter til terrorister, ved at foreslå en demonstrant ’skulle have været grovt op’ og sige ‘Jeg kan godt lide at slå ham i ansigtet’ blandt andet.

Trump har identificeret Clinton som en kriminel og djævelen. Ville hans mest ardent backers bare muligvis antage at han ville favorisere vold mod en regering, der drives af en sådan person?

Rygten vil kun stige, hvis Trump fortsætter med at synke i afstemningerne, og som det er hans mønster, når han er i besvær, fortsætter han med at blive mere og mere skandaløs. ‘Jeg er bekymret for, at alt han ved, hvordan man skal gøre, er dobbelt ned,’ sagde Jeff Flake of Arizona, en republikansk kritiker af Trump, til mig. ‘De er ude af muligheder.’

Ikke helt uden for mulighederne. Der er stadig det retoriske blodbad. Eller værre.

DANA MILBANK er en op dommerkolonne med The Washington Post. Han skriver om det politiske teater i nationalkapitalen.