Hvorfor forsvarede Bunn sig mod mordcha

Hvorfor forsvarede Bunn sig mod mordcha

YOUNGSTOWN, OhioForty et år gammelt Jermaine Bunn blev dømt fredag ​​formiddag for at tjene tid til manipulation med beviser, våben under handicap og en parolekrænkelse. Fra et lille konferencerum i Mahoning County Fængsel satte Bunn sig ned med 21 nyheder udelukkende for at tale om beslutning om at repræsentere sig som sin egen advokat i sit livs kamp. Mahoning County man var netop blevet frigivet fra fængslet tilbage den 3. april 2016, da han deltog i en fest på East Evergreen i Youngstown. Den nat ringede skud på house party.Bunn blev ramt af en kugle i ryggen af ​​hovedet og skyndte sig til hospitalet. En mand han beskriver som en lang tid ven, Michael Pete, blev tragisk skudt og dræbt. Han blev anklaget for sit mord. ‘Jeg sidder fast til hvad jeg sagde, jeg skulle gøre. Jeg skulle befri mig selv og jeg ville holde min ven Mike Pete ære og i hele dette tilfælde, det var det jeg gjorde. Jeg forlamede aldrig hans navn. Jeg har aldrig fortalt dem, hvad alle de andre mennesker sagde i hele denne sag, at han havde en pistol, ’sagde Bunn. Utilfreds med forsvarsadvokaten, han betalte for at udføre jobbet, fungerede Bunn som sin Moncler Jakke Dame egen advokat.’ Jeg bevarede ham og han gjorde ikke noget, som jeg sagde gør. Det er mit liv, og jeg vil have, at du kæmper det som jeg vil have dig til at bekæmpe det. ‘Bunn sagde. Han nægtede at tage ansvar for noget, han siger, at han ikke gjorde. Bunn fortæller 21 nyheder, ‘Jeg kan lige så godt forsvare mig selv, for hvis jeg vil gå ned, vil jeg have mit liv i mine egne hænder. I slutningen af ​​dagen fik jeg 15 børn og jeg elsker hver eneste af mine børn, og jeg vil kæmpe for dem mere end jeg vil kæmpe for mig selv. Jeg vil kæmpe hårdere for dem end jeg vil kæmpe for mig selv. ‘En jury fandt ham skyldig i mord, og Bunn, der indrømmer at han har en historie på gaden, følte, at anklagere var dårligt parat til at retsforfølge sagen , følte det ikke blevet undersøgt korrekt. Ingen mennesker testede positivt for skudskuddet, med mindst fire pistoler involveret og 22 shellholdere fundet. Ved sværger kom han ikke med en pistol den dag og siger, at han aldrig ville have skadet hans ven. ‘Ofrets mor, der gør ondt mere, for at se hende igennem den slags smerte, og jeg forstår, du vil have nogen til at lide for, hvad der skete med din søn, men det gjorde jeg ikke med din søn, ‘Bunn sagde. Mahoning County man kender dog godt smerten ved at miste en elsket til at myrde.21 Nyheder gjorde omfattende dækning på Youngstown-bander tilbage i 1995, herunder en række banderapporter, der omfattede en ungdoms død, der gik ved navn Jinx.Jinxs rigtige navn var Kenneth Bunn Junior, og vi interviewede ham som han faktisk talte om bandet liv og død. Han blev dræbt kort tid senere, den 5. oktober 1995 i et hagl af pistol brand. Jermaine Bunn tog det hårdt og sagde ord på gaden og i papirerne var at drabet var i gengældelse for noget han havde gjort. ‘Det er meget svært. Det er meget svært. Jeg så smerten i min mors øjne. Min far drukkede sig til døden efter, fordi de ikke kunne tage det, og jeg kunne ikke tage det. Det er delvist grunden til, at jeg begyndte at transportere våben, fordi hvordan de havde lagt i papiret, var det i gengældelse for noget, jeg havde gjort. Det gør noget for din familie. Nogle af mine familiemedlemmer ser på mig som om det ikke var for dig ville han ikke være død, så da jeg tabte min bror, tog det en hel del ud af mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, ’sagde Bunn. Bare vil takke juryen, der sad gennem sagen og gav ham liv for sine børn i stedet for livet bag barer. Som for hans børn ønsker han at have håb og siger, at han har til hensigt at appellere den niårige sætning, han modtog på andre afgifter, og gå videre med livet, så han endelig kan være til stede som en far Moncler DunJakke og læg fortiden, hvor den tilhører. Bones fundet i 1940 synes at være Amelia Earhart s, siger undersøgelserBones fundet i 1940 synes at være Amelia Earhart s, siger undersøgelsenUddateret: Mandag, 12. marts 2018 kl. EDT2018 03 13 03:45:03 GMT