Hvorfor går folk væk fra det

Hvorfor går folk væk fra det

Al denne teori om tiltrædelsesloven lyder osteagtig, men det er bare fordi det er så simpelt, og det skal virke mere sofistikeret, for at folk selv kan overveje at det kunne fungere. Lad os se det: Det er nogle underlige ord lige der.

Men hvorfor er de virkelig så skræmmende?

Det kan være fordi vi hører dem hver dag. Det kan skyldes, at vi er bange for, at andre måske tror, ​​at vi er underlige, hvis vi snakkede sådan.

Her er hvad jeg synes er det, der får folk til at gå væk fra at anvende loven om tiltrækning til deres liv:

Vi er afhængige af vores kamp. Der sagde jeg det. Hver dag kæmper vi hårdt for at overleve på denne planet. Vi arbejder ekstra timer, vi arbejder i weekender, og vi ofrer vores tid sammen med familien, så vi kan sørge for dem. Vi gjorde det hele vores liv. Og nu kommer nogen op til os og siger: ‘Du behøver ikke at kæmpe, du behøver ikke arbejde, før du ikke kan holde øje med alt, hvad du skal gøre, er at lære om tiltrædelsesloven og tage handling, når universet fortæller dig det. ‘

Hvad tror du, at vores underbevidsthed går videre og antager, mens vi hører det? ‘Jeg Billige Moncler Sale har arbejdet så hårdt i så lang tid, og nu fortæller du mig, at jeg ikke skulle?’ Jeg tror det Billige Moncler Sale ikke. Jeg er glad lige hvor jeg er lige nu. Jeg har mad til at lægge på bordet, jeg kan godt lide mit arbejde, bla, bla, bla ‘I vores tanker laver vi alle slags udsagn for at overbevise os om ikke at foretage en forandring. Det er fordi vores sind elsker at løse problemer. Hvorfor tror du, at komplicerede puslespil kaldes hjernemat? Livet skal ikke være kompliceret; vi kan bare lide det på den måde.

Det fører os tilbage til mit første punkt. Folk som Bob Proctor, Joe Vitale, Lisa Nichols, Mike Dooley, John Assaraf og Michael Beckwith for blot at nævne nogle få har samlet denne teori i filmen The Secret, som lover at give os hemmeligheden til succes. Men de får det til at lyde lidt mere kompliceret end det egentlig er, bare for at de giver noget til at tygge på, mens vi forhåbentlig ophører med at afvise ideen.

Selv med de bestræbelser, der er på plads, vil folk stadig løbe væk fra deres egen velstand ved at afvise tiltrædelsesloven på grund af deres stolthed, på grund af peer-tryk på grund af deres smukke sind