Hvorfor gamle visdomsspørgsmål i den moderne verden

Hvorfor gamle visdomsspørgsmål i den moderne verden

The Mir Lecture Series og Columbia Basin Trust byder den berømte antropolog Wade Davis 3. april i Nelson. Davis leder os på en spændende rejse for at fejre verdens oprindelige kulturers visdom. Forståelse af lektionerne fra denne rejse vil være vores mission for det næste århundrede, så vi ikke mister dette store arkiv af viden og ekspertise.

Davis voksede op i British Columbia og er en licenseret flodguide. Han har også arbejdet som skovbrugstekniker og en park ranger. Hans akademiske legitimationsoplysninger er imponerende, og han har grader i antropologi, biologi og ph.d. i etnobotanologi fra Harvard University. Davis tilbragte i tre år i Amazonas-bassinet, samler planteprøver og studerede dem for deres terapeutiske værdier.

Wade er i øjeblikket en udforsker i bopæl på National Geographic Billige Moncler Sale Center. Han er blevet navngivet af National Geographic Society som Millennium Explorer, og beskrives som ‘en sjælden kombination af forsker, lærde, digter og lidenskabelig forsvarer af Billige Moncler Jakke Herre hele livets mangfoldighed’.

Udvalgt på Annenberg plads til fotografering

Wade har lavet en karriere ud af at udforske gamle kulturer og traditioner, herunder de medicinske egenskaber hos oprindelige planter rundt om i verden. Han er også en ivrig fotograf, og nogle af hans værker har for nylig været en del af et display kaldet: No Strangers: Ancient Wisdom i en moderne verden på Annenberg Space for Photography i Los Angeles.

Mir Lecture Series er glad for at præsentere Wade Davis på Capitol Theatre i Nelson, onsdag den 3. april klokken 19:00. Der vil være et specielt taleprojekt præsenteret af Will Klatte for at åbne arrangementet.

Billetter er $ 15 studerende og seniorer, og $ 20 regelmæssigt, og er tilgængelige på Selkirk College Bookstoreor hos Otter Books i Nelson. De er også tilgængelige online fra Capitol TheatreinNelson eller ved at ringe til 250.352.6363.