Hvorfor gode piger som dårlige drenge

Hvorfor gode piger som dårlige drenge

Jeg husker tydeligt at have en samtale for et par uger siden med denne smarte, smukke pige, hvis kæreste i to uger var høj, muskuløs og havde et berygtede ry som spiller. Jeg spurgte hende, hvordan hun kunne være så interesseret i ham i lyset af hans datings historie. Hendes svar? Hun kunne godt lide ham, fordi det fik hende til at føle sig særligt, at han var forfærdelig for alle, men nogle gange ikke for hende. Hun følte at hun vidste, bare vidste, at denne gang med hende ville hans behandling af kvinder være ‘anderledes’.

Det var ikke. De fleste af jer så sandsynligvis det komme, jeg er meget sikker på at dybt ned, selv hun så det kommer. Hun så præcis, hvad hun ville komme ind i; men hun sad stadig lige der og lod ham rive hende fra hinanden.

Lærebog definition af ‘jerk’: en fyr der fører en pige til at tro, at han bekymrer sig om hende uden faktisk at bryde sig om hende. Sandhed: De er meget populære hos damerne.

Jeg vil være ærlig, jeg plejede at lide jerks; det er taget nogle få underlige oplevelser for at lære min lektion. Som den tid denne fyr, på vores første gang ude sammen, tog en kondom ud af hans jakke og sagde: ‘Vil du have sex?’ Virkelig? Det kan bogstaveligt talt ikke virke på piger. I min erfaring er jerks dumme, selvcentrerede og overordnede forfærdelige mennesker, der vil bruge deres udseende og charme så længe de kan for at få piger. Piger genkender det; de fleste af os er ikke rigtig dumme nok til at falde til klæbrig pick-up linjer. Kvinder kan let se igennem jerks og sjældent tage dem alvorligt.

Nej, kvinder elsker ikke jerks, men de elsker dårlige drenge: Mænd, der fungerer som jerks, men virkelig er ikke. Uanset hvor mange gange en pige siger, at hun er på udkig efter en dejlig fyr, synes hun altid at falde for den dårlige dreng. Det er fordi alle kan lide en udfordring udfordringen i dette tilfælde betyder hans følelsesmæssige utilgængelighed.

Jeg daterede denne fyr i tre år. Hvert år har vi en uhyggelig opbrydning, skylden på ‘følelsesmæssig utilgængelighed.’ Lang historie kort: Vi var klart ikke rigtige Billige Moncler Sale for hinanden. Men det kunne ikke stoppe mig fra at være så fast besluttet på at få mit hjerte brudt ved ham, at det i sidste ende var som om han gjorde en hobby for at skade mine følelser.

Mange piger synes bare at have noget, de ikke kan have, foretrækker chase til fangsten. Billige Moncler Sale Og mange dårlige drenge har de følelsesmæssige utilgængelighedspiger som. Ikke fordi de er sociopater, men fordi de bare kan være hjertesvigtede. De er bange for engagement fordi de frygter muligheden for at udholde mere smerte. De undgår at have deres egne hjerter brudt ved at vedtage rollen som ‘dårlig dreng’ og spille med piger ‘hjerter. Disse typer vogter hvad der er tilbage af deres stolthed med en løsrevet, oppustet selvtillid, en sobhistorie, dårlige drenge udnytter det faktum, at piger gerne bryder sig ved at kombinere disse adfærd med et udseende af brokenness. Og det er derfor, gode piger elsker dårlige drenge: Hver pige især den blødende hjerte type vil tænke, at hun kan rette den ødelagte dårlige dreng og være den, han falder til sidst. Chancerne er, at hun ikke er

Lærebog definition af ‘nice guy’: en fyr der viser omsorg for pigers trivsel han er interesseret i. Sandhed: de regelmæssigt opholder sig i ‘venzone’.

Smukke fyre vil virkelig lære at kende en pige, forelske sig i hende, behandle hende rigtigt. Måske er de blevet skadet i fortiden, faktisk har de sikkert. Men de ‘er stadig villige til at elske en chance, selvom de’ er bange for at være dristige over det. De går ikke til fester, der ønsker at krog op; nej, de vil have ting som at betyde noget, og ikke bare en pige vil gøre. Dybest set er fine fyre hyggelige. De tager en sværere vej end de dårlige drenge; nogle gange kræver det masser af afvisning og hyppige følelser af utilstrækkelighed. Men flink fyr er mere tilbøjelig til at jage efter drømmens pige og dermed mere sandsynligt at vinde hende over, selvom det kun er i det lange løb.

Det kan tage lang tid for dem at stoppe med at miste, men når de hyggelige fyre vinder, vinder de store.

Hvorfor? Fordi selv om det kan tage et stykke tid for os at finde ud af, på noget tidspunkt lærer piger fuldt ud at forstå de enorme fordele ved at være sammen med en god fyr. Til sidst kommer vi til at indse, at hvis vi ønsker at starte en karriere eller følge vores drømme eller endda bare få nogen til at tage os alvorligt, skal vi begynde at tro på vores eget selvværd. Og for at det skal ske skal være hos en, der tror på os, som ikke altid truer med at forlade os, hvem der sandsynligvis vil være der for os, når vi har brug for ham. Vi ønsker en, der behandler os med respekt og en person, vi kan stole på.