Hvorfor heroin er så hårdt stof til at kæmpe

Hvorfor heroin er så hårdt stof til at kæmpe

CLEVELAND, Ohio Den dødbringende opioidkrisen, der plager Ohio, er et lægemiddelskrøg, retshåndhævelse har aldrig været udsat for før. En hvor brugerne har nem adgang til heroin og andre dødbringende stoffer, sendes til deres hjem med et klik med musen.

Mere end 500 dødsfald i Cuyahoga County i 2016 skyldes overdoser af heroin, fentanyl eller en kombination af de to. Det er mere end fordoblet dødstallet sidste år. Advokat i Cleveland arbejder sammen om problemet. Arrestene vil ikke løse det. Så der lægges vægt på uddannelse og genopretning.

I juli vedtog kongressen den omfattende lov om afhængighed og genopretning, kaldet første gang kongressen har støttet langsigtet afhængighedsgendannelse, for 181 millioner dollars om året i nye udgifter til programmer til kamp opioider.

Her er nogle af de, de sagde:

Et centralt problem med at tackle epidemien er, at adgangen til de stærkt vanedannende stoffer er enkel; alt hvad du behøver er internetadgang.

‘Det er så let,’ sagde Joseph M. Attorney.

‘Du behøver ikke engang den mørke webbrowser længere,’ sagde Pinjuh. ‘Bare kom på Google, læg ordet fentanyl og se hvad der kommer op.’

Distribution er decentraliseret. Med anden narkotikahandel kan lovhåndhævelse se til Detroit eller Chicago som leverandørkilder, siger Todd Wickerham, assisterende specialagent med ansvar for FBI i Cleveland.

Men stof karteller regnede ud, det var billigere at håndtere mere direkte med kunderne.

‘Mere direkte rute. Flere penge ved at få stofferne direkte her i stedet for gennem en mellemmand undervejs,’ sagde Wickerham. ‘De’ er dygtige til at markedsføre og forstå, hvad markedet ønsker. ‘

Pakker af de ulovlige stoffer kan sendes via mail og er svære at opdage. Pakkenes mængde, især fra Kina og Sydøstasien, er enorm. Andre pakker kommer fra Mexico og i mindre grad Indien og Pakistan.

Alt for mange pakker sendes hver dag for embedsmænd til at markere alt mistænkeligt. Og pakkerne ser ud som Billige Moncler Sale et antal andre juridiske pakker.

‘Så hvis du kommer på eBay og bestiller dine billige øretelefoner eller dit kabel til at oplade din telefon, bliver disse ting også sendt til dit hus fra Kina. Så det er ikke som det ville være let at identificere,’ sagde Wickerham. Tilstrømning Billige Moncler Sale af pakker fra fremmede lande vil kun vokse som en funktion af global handel.

Drug sniffing hunde er ude, fordi stofferne ville dræbe dem, sagde Keith Martin, hjemmehørende agent med ansvar for DEA i Cleveland. Og retshåndhævende agenter skal træffe forholdsregler i tilfælde af utilsigtet eksponering.

Hvis DEA-medarbejdere opdager carfentanil, som er designet til brug på store dyr, lukkes laboratorierne straks, personalet sætter øjeblikkeligt på beskyttelsesudstyr, og de arbejder parvis, hvis en ved et uheld udsættes for stoffet.

‘Det er en faresituation,’ sagde Martin.

Med denne narkotikakrise er der et bredt spektrum af brugere, meget bredere end 1980’ernes crackkokainkrise. Heroin er stor i forstæderne, såvel som byen.

Brugere er ikke begrænset til nogen aldersgruppe, race, creed eller andre demografiske, sagde Pinjuh.

‘Brugerens krop er så meget større og anderledes. Det spænder bogstaveligt talt fra hvem spektret fra teenagebørn i gymnasiet helt op til 70 årige, som vi har set døende af disse ting,’ sagde han. ‘Det ved ingen grænser.’

Opioide smertestillende midler, der kan udløse den kemiske reaktion i hjernen, der kan føre til afhængighedsproblemer kan foreskrives lovligt. Det betyder, at et meget bredere spektrum af befolkningen er udsat.

‘En 12-årig, der bryder sit ben i et fodboldkamp, ​​vil muligvis støde på opioider fra nødrummet,’ sagde Wickerham.

Heroin, mere potent fentanyl og stadig mere farlig carfentanil kan i modsætning til nogle andre lægemidler straks være dødelige.

‘Det er ikke ligefrem nemt at overdosis på crack-kokain. Du har virkelig nødt til at ryge en masse revne og lave en masse stoffer til overdosis, ’sagde Pinjuh.